Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Xelanamois, avem si noi probleme cu tantarii, ii dau cu Fenistil dupa ce o pisca si caut sa cumpar niste roll-on repelent de la Chicci.
Alina, da la noi a fost dragoste mare cu Miffy, din prima. E drept ca Eva cunostea cantecelul de pe youtube, dinainte

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui adra_bell

Xelanamois, avem si noi probleme cu tantarii, ii dau cu Fenistil dupa ce o pisca si caut sa cumpar niste roll-on repelent de la Chicci.
Alina, da la noi a fost dragoste mare cu Miffy, din prima. E drept ca Eva cunostea cantecelul de pe youtube, dinainte

Printesa
Citeste o poveste

Printesa
Citeste o poveste

Poze din Herastrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cristina, saru'mana!
Adra, am ras tare cand am vazut titlurile pozelor! Mi-e o ciuda ca n-am avut aparatul foto... Il recuperez abia maine. :((
Aralia, eu am vazut din zori pozele voastre. ;)

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui Vasari

Aralia, eu am vazut din zori pozele voastre. ;)

Pai le-am facut si le-am suit si n-am apucat sa scriu si pe forum, ca a trebuit sa merg afara cu fetele mele

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooooooo !!!!!

FFf frumoase pozele de la bebeluseala din Herastrau!!!!!! M-am distrat copios cu titlurile adrei ... alexia a cam fost protagonista, sau mi s-a parut? Le-am vazut si pe cele ale araliei ...

gina (totulii) - chiar vroiam sa te intreb ... mai ai laptic, te mai storci? Eu gata, am inchis laptaria ... ca nu mai e materia prima .

Ff frumosi toti bblusii si se vede ca v-ati distrat frumos!!! Pacat ca nu pot participa si eu la astfel de intalniri ... macar pe eva adrei sa o vad ... poate reusim sa ne intalnim la Focsani. Aaaa ... ai printre rudele de la Focsani o Paula si un Cornel? Cunosc o fam. T. cu numele astea ...

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Hello!
Alina, multumesc frumos pt link-uri. Sa vad ce reusesc sa fac. Ma incanta ideea.

Ce poze frumoase! Ce bine de voi ca va intalniti...Abia astept sa ajung si eu acasa sa ma intalnesc cu mamici si bebici.

Andra, tu de unde ai luat wrapul?

Nu stiu de voi, dar pe mine m-a apucat un dor de tricotat ....

Pupici

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxx - nu, eu nu am astfel de doruri ... eu mai mult am doruri culinare .... abia astept sa vin in Ro sa merg la cofetarie ... hahhahahaa ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
citat din mesajul lui abramburika

roxx - nu, eu nu am astfel de doruri ... eu mai mult am doruri culinare .... abia astept sa vin in Ro sa merg la cofetarie ... hahhahahaa ...

_

La alea nu ma gandesc...incerc cel putin ....

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Roxx, de la o fata de pe forum l-am cumparat,cand eram gravida, dar nu e mare branza, o panza cusuta la capete. Iti poti face si singura, mai ales daca ai talente d-astea. Eu foarte greu cos un nasture, nici gand sa stiu sa tricotez, etc.
Abramburica, Momanu se numesc rudele mele din Focsani.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Am avut o tentativa sa plecam la Dunare azi, e o zona superba la vreo 15 km de Gr cu padure langa plaja si...surpriza! Nici nu ma gandisem ca ' mnealor nu mai intra in costumul de baie. Off, ce nostalgie m-a apucat! Oare mai slabesc eu vreodata.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput