Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui roxx

Foarte frumoase pozele, Andreea! Asta imi place mult.

De acord!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui logam

Buna dimineata!
O cafea, ceva?

Buna cafea! Eu vin cu fursecurile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Mai e un pic si pleaca la mare copilul meu.El de-abia astepta si eu ma perpelesc de nu mai pot. Of of mai mai...

Fii-mea inca nu a invatat sa se ridice in picioare in patut,e pe la jumatatea drumului asa... Am dat salteaua jos,sa nu risc sa o gasesc cu nasul infipt in covor. Nu de alta dar e nou covorul.
Si cum ca spuneam,n-a invatat sa se ridice,in schimb a invatat cum se coboara din pat. Incerc sa incarc un filmulet sa vedeti si voi cat e de bestiala.
Si mai am un filmulet in care se bate parte-n parte cu frate-su. Bineinteles ca si-o ia pe cocoasa,mai bine zis pe burta dar ea rade de nu mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
citat din mesajul lui logam

Buna dimineata!
O cafea, ceva?

Buna cafea! Eu vin cu fursecurile

A mea nu a fost buna

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

quote:
A mea nu a fost buna

Ooooo...se pare ca inca nu m-am trezit...N-am vazut bre,n-am vazut...
Sigur ca e buna...ba chiar mai buna ca e din Corea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
A mea nu a fost buna

Ooooo...se pare ca inca nu m-am trezit...N-am vazut bre,n-am vazut...
Sigur ca e buna...ba chiar mai buna ca e din Corea.

M-am mai linistit

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua tuturor,

Va multumesc ptr cuvintele adresate lui Alessio. Vroiam sa va intreb.......impotriva colicilor ....ati gasit ceva eficient? Ce stitit despre Debridat? Sanatate multa.

ANCA sper ca am raspuns la felicitarile facute atunci, daca nu . Va multumesc oricum.

JASMINE ce mai faci? Pana la urma, am reusit sa-mi tin si eu puiutul in brate.

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

pot eu sa spun despre debridat ca regleaza fff bine tranzitul intestinal si ajuta la eliminarea gazelor.singura problemuta ar fi ca nu poti sa-i dai prea mult timp(o luna doua).mai bun cred ca e sab simplex 15 pic la fiecare biberon.fetita mea are si acum la 6 luni jumate colici destul de puternice in special seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Noi am ajuns tarziu acasa si am in sfarsit o Maria vesela. Lupta cu dintisorii devine din ce in ce mai violenta, dar sunt sigura ca reusim un K.O. :)
Azi am fost la intalnire in Herastrau intr-o companie deosebita. Doamnele din clubul nostru care au venit la intalnire: Lixa, Cristina, Adra, Aralia, Totulii, Felicici &co (copiii) . Am cunoscut mamici, tatici si copii si a fost o dupa-amiaza super! Baloane, jucarii, papa pentru mamici si bbi. Eu nu am avut aparatul foto, dar abia astept sa vad poze! Din pacate Maria a fost foarte galagioasa, s-a vaitat, s-a tanguit si s-a catarat mult pe mami.
Sper sa ne cunoastem toate cat mai curand!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
citat din mesajul lui rodicamarza

quote:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua tuturor,

Va multumesc ptr cuvintele adresate lui Alessio. Vroiam sa va intreb.......impotriva colicilor ....ati gasit ceva eficient? Ce stitit despre Debridat? Sanatate multa.

ANCA sper ca am raspuns la felicitarile facute atunci, daca nu . Va multumesc oricum.

JASMINE ce mai faci? Pana la urma, am reusit sa-mi tin si eu puiutul in brate.

ALESSIO, comoara mea

pot eu sa spun despre debridat ca regleaza fff bine tranzitul intestinal si ajuta la eliminarea gazelor.singura problemuta ar fi ca nu poti sa-i dai prea mult timp(o luna doua).mai bun cred ca e sab simplex 15 pic la fiecare biberon.fetita mea are si acum la 6 luni jumate colici destul de puternice in special seara

paula mica(26.12.2007)
poze noi

Iti multumesc ca mi-ai raspuns......mi-a adus nasa o sticla dar nu stiu cum sa-l folosesc.......imi poti spune? Chiar si ptr o luna......dar stii daca poate sa dauneze la ceva?

ALESSIO, comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

am vazut bb alessio frumos copil sa creasca mare si cuminte
ne-a impresionat povestea nasterii tale.dar te-ai chinuit foarte tare nu gluma fata de mine care am ramas rapid nici nu am simtit sarcina 9 luni si am nascut in 2 ore.sper sa te bucuri de bebele tau si sa va aduca bucurie si sa va tina uniti.pupici la mamica fericita si rabdare multa ca trec si colicii

Mergi la inceput