Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Multumim pentru urari.
La multi ani si de la noi ptr toti sarbatoritii de azi.

Vroiam sa va intreb daca stau cuminti copiii vostri la drum lung in scaunul de masina. Ptr ca Alex sta ce sta, doarme ce doarme dupa care incepe un scandaaaaaal...si indiferent ce fac ptr a-i distrage atentia nu se potoleste pana nu il scot de acolo...ceea ce nu imi convine nici macar ca si exceptie...ptr ca e siguranta lui in joc

Anca si Alex 14 decembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam si noi mamicile si bebeii frumosi!

am vazut poze de la intalnirea voastra... taaaare frumoase...bebei frumosi si mamici super... ce mi-ar placea sa va intalnesc, sa vin si eu la intalnirile voastre... dar din pacate, distanta ne desparte...

Eric e bine, creste...avem al doilea dintisor... e cumintel, n-are probleme, din fericire...

Eu sunt tare mandra de mine!!! am slabit 4 kile asta datorita sedintelor de electrostimulare combinate cu cele la termocuveta acu am 53.5 kile!!! ce ziceti de asta? si mai am 5 sedinte de facut!

va pusic!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

Eric, ingerasul mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui anca_a

Multumim pentru urari.
La multi ani si de la noi ptr toti sarbatoritii de azi.

Vroiam sa va intreb daca stau cuminti copiii vostri la drum lung in scaunul de masina. Ptr ca Alex sta ce sta, doarme ce doarme dupa care incepe un scandaaaaaal...si indiferent ce fac ptr a-i distrage atentia nu se potoleste pana nu il scot de acolo...ceea ce nu imi convine nici macar ca si exceptie...ptr ca e siguranta lui in joc

Anca si Alex 14 decembrie 2007

Radu s-a obisnuit sa stea in scaunel...e drept cel mai lung drum a fost de 110-120 km (doar eu cu el in masina) si a dormit, s-a jucat...o sa experimentam in curand un drum mai lung. si el a facut asa de vreo cateva ori sa planga dupa ce se trezea...dar de obicei, facea asa ori de foame/sete ori pipi/kk

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Eu trebuie sa ma duc sa depun dosarul sa nu-mi mai timita indemnizatie,avti idee ce acte imi trebuiesc?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

o adeverinta ca ai inceput activitatea, dar mai faci o cerere prin care soliciti incetarea platii indemnizatiei si plata stimulentului de 1 mil.

KIVA - alocatia se da retroactiv, dar pacat ca ai pierdut atatia bani.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui dany26

mersi mult fetelor si eu ii dau branzica de 2 ori pe sapt cu para ....dar el avand antecedente cu constipatia se pare ca trebuie sa ma feresc de banana orez branza morcov fiert

Sau incerci sa combati efectul acestora cu ceva mai...purgativ.Banana+para sau mar,piersica,branza cu para +banana sau cirese,morcov cu dovlecel si cartof...
quote:
chiar de o sapt si ceva face mereu kk ca niste "maslinute" si nu inteleg de ce ca nu i-am dat nici unul din cele enumerate sus
Apa bea?Hidratare este f importanta.
quote:
miha dar in leg de la pranz cu carne e ok sa ii pun iaurt ??
Sigur ca da.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - la noi a durat cam 8 zile faza cu papica; la al doilea rand de dinti a avut numai febra, la papa nu a mai facut figuri. si noi plecam iar la bunici in septembrie, dar vreau sa stam o luna daca e totul ok.

DANY- incearca iaurtel cu fructe de la humana cateva zile - gasesti la carrefour. mai poti pune in iaurt branzica; si Alessia a regurgitat dupa iaurt si lapte pana pe la 7 luni, adica in urma cu trei sapt, apoi nu mai iese nimic cand eructeaza. si eu ii dau la 18 mamaliguta cu branza cu ou si iaurt/cremoso.

Nici Alessia nu mai sta cuminte in scaun- de fapt scoica, eu inca o tin in scoica, am inteles ca e cea mai sigura. inca nu-i iese capul din ea, doar picioarele; voi?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

miha, , m-a pus Michiduta sa ma uit la bunataturile tale... si salivez p'aci ca si cainele meu...

mamaaaaaaaaaa, ce chestii super delicioase ai p'acolo...

esti o super bucatareasa!!! te-as lua la mine acasa...
cand ai drum prin cluj sa ma anunti...

ERIC

pui de morosan...

Eric, ingerasul mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui eladea2005

Sa inteleg ca oriunde as merge,contra la o prajitura am cazarea asigurata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eva, Ilana, Andrei, Joshua, Alex, La Multi Ani si din partea Mariei!

Cristina, acum mi-am dat seama ca ne-a disparut inelul gingival! Deci Raducu fura jucarii de la fetite nevinovate, da? :))

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
citat din mesajul lui eladea2005

Sa inteleg ca oriunde as merge,contra la o prajitura am cazarea asigurata.

eeeeeeeeeee... pai daca ar fi dupa mine nu mi-ar ajunge o prajitura... vreau mai multe!!!! te-as pune sa-mi faci multe, multe, sa am de rezerva...

ERIC

pui de morosan...

Eric, ingerasul mamii...

Mergi la inceput