Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
citat din mesajul lui ellis

am revenit la cuib, ne mai primiti?

ce faceti? ne-a fost dor de voi!

noi suntem bine, mai ales iubita, a fost super alintata de bunici, a papat bine, desi in trei seri a avut temp 37.8-38, de la , i-au mai spart 2, incisivi superiori; noaptea dormea de la 3 dim cu mami, ca maraia si se baga in pieptul meu, mi-era frica sa nu o sufoc.
a inceput sa se ridice singura in fundic si merge bine in picioruse tinuta de maini.

e o smecherita, a prins ea ca daca tuseste se uita lumea la ea si exerseaza, apoi rade; asa ma trezeste dimineata; sau daca tuseste cineva langa ea se screme si ea sa tuseasca...au umplut-o de figuri ai mei parinti...dar ii scot eu bazdacii din cap;

si acum vrea sa stea doar in picioare, tre sa iau ham ca ma dor mainile, nu-mi vine sa cred, toate intr-o saptamana...

alta faza..daca ati mai pomenit...fata mea se sperie de franzele, ea mergea pe masa acasa la ai mei si erau rei franzele si s-a pus pe plans, am repetat faza si ...la fel, iar azi din nou...cred ca nu ii place painea;

mai citesc si eu un pic printre randuri

va pup pe toate

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

ellis, pupam alessia smecherita si plina de bazdaci.... hehehe, cool...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxx, uita-te putin la pozele noastre si spune-ne daca mingea noastra miscatoare e ca a voastra...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

quote:
citat din mesajul lui abramburika

Ciaooooooo !!!!!

FFf frumoase pozele de la bebeluseala din Herastrau!!!!!! M-am distrat copios cu titlurile adrei ... alexia a cam fost protagonista, sau mi s-a parut? Le-am vazut si pe cele ale araliei ...

gina (totulii) - chiar vroiam sa te intreb ... mai ai laptic, te mai storci? Eu gata, am inchis laptaria ... ca nu mai e materia prima .

Ff frumosi toti bblusii si se vede ca v-ati distrat frumos!!! Pacat ca nu pot participa si eu la astfel de intalniri ... macar pe eva adrei sa o vad ... poate reusim sa ne intalnim la Focsani. Aaaa ... ai printre rudele de la Focsani o Paula si un Cornel? Cunosc o fam. T. cu numele astea ...

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

pacat ca nu e canapeaua suficient de mare pe cat este de mare absenta mea.
noi am fost si plecati si cu mici probleme si ocupati cu supele pe care nu le acceptam dar o sa vina si vremea noastra cand vom devora tot.
in general suntem bine.
vali scuze ca nu ma dat nici un semn de viata, am trimis un mesaj dar din pacate am primit rapuns ca nu a fost expediat.dadea eroare, vineri noi am ajuns tarziu si am fost singura nu am avut nici masina sa ma pot deplasa sa vin sa va vad.imi pare assssa de rau ca tare as fi vrut sa ne cunoastem.
abramburika mai am lapte( ce mai vazut cumva prin pozele din herastrau cand ii pregateam masa lui serban ca mor d erusine?.fetele tot pozau pe acolo si poate m-au bagat in cadru).
am ificient pt toate mesele adica 4, ca nu vrea mai mult. am tot incercat sa-i bag si masa a 5-a dar nu a vrut si pace.
despre intalnirea din parc completez ca a fost o zi foarte relaxanta intr-o companie mai mult de cat agreabila.
am cunoscut niste fete deosebite cu niste bebei pe masura si vreau sa sapun: va multumesc ca existati

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

Roxx, uita-te putin la pozele noastre si spune-ne daca mingea noastra miscatoare e ca a voastra...

Da, aproximativ la fel...difera culorile

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
citat din mesajul lui roxx

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

Da, aproximativ la fel...difera culorile

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

si a noastra, dar difera culorile, are mai mult rosu si verde;

JASMIN - pai tu te vaiti de Lucas si el sta frumusel sa-i pozezi tu dintii? pai nu ar fi stat Alessia mea nici intr-o mie de ani! abia ma chinui sa-i vad, acum ii mai arata pe cei de jos ca-s mai mari, sus tine buza, mama-mama!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui ellis

am revenit la cuib, ne mai primiti?

alta faza..daca ati mai pomenit...fata mea se sperie de franzele, ea mergea pe masa acasa la ai mei si erau rei franzele si s-a pus pe plans, am repetat faza si ...la fel, iar azi din nou...cred ca nu ii place painea;

sa speram ca se mentine frica asta si mai incolo, sa nu manance paine!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Sa va fie de bine intalnirea. Frumoase poze. Pupici la mamici si bebici.

Multumim! Sa stii ca si tu ai fost prezenta intr-un fel! Eu am facut chec si Lixa a facut o praji cu visine pentru petrecere!
Tu nu ai drum niciodata in Bucuresti? Tare as vrea sa te cunosc in realitate!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Neatza!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

neata si d ela noi!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani :

Iulia
Patricia
Alexandra Maria