LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Da Ruxi, asa e ... si am incercat sa nu ma ambalez prea tare ca sa nu-i stric distractia, dar nu prea mi-a convenit si, va spun sincer, am plecat spre casa cu inima stransa ... Oricum, va spun si voua, daca mergeti prin zona, evitati Pensiunea Angelica - nu merita, sumt multe alte locuri de cazare frumoase prin zona ...

Am uitat sa va spun ... In seara de dinainte de ziua Alessiei, m-au sunat de la Radio Itsy-Bity ... sa vorbeasca cu Ale in direct, sa-i ureze LMA ... M-au luat din nou prin surprindere, cu toate ca si in ultimii doi ani am sunat de ziua Feliciei (nu stiu cum se face de ne suna, am lasat o data nr. de telefon la ei la stand la Baby Expo si de atunci ne surprind in fiecare an ) ... Asa ca pitica a vorbit in direct la radio, cu toate ca era emotionata s-a descurcat bine - i-au cantat "la multi ani", si-a ales un tort "virtual", si-a pus o dorinta si a suflat in "lumanari" (mai bine zis in telefon ) ... Era fooooarte mandra de toata treaba, toata seara numai de asta a vorbit

Ina, pai tocmai asta e treaba - ca acasa, in conditii normale, e foarte dependenta de noi, iar acolo avea o atitudine diametral opusa ... Deci se poate ! ... De unde am tras eu concluzia cu trebuie sa mai lucram la cap. asta si sa o lasa sa se descurce mai mult singura ....

Caro si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe ce surpriza frumoasa a celor de la radio, bravo lor! cred si eu ca Ale a fost fericita!
Ina, mda... cunoastem faza cu reject-ul. tare te mai pun pe jar. bine ca el e fericit in nisip
Dario, ptiu, ptr altii 1900 toamna inseamna chiar 1900 toamna mah... 1995?? shht!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina, , incep sarbatorirea maine la birou cu colegii
Rox, da, eram la liceu si mergeam in tabere anual, moama ce fain era, cum zici tu, mancare zero, conditii zero, dar in restm distractie maxima !
Kro, ce frumos pt Alessia !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna tuturor!
In primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor "sezonului".Sa fie sanatosi si cuminti!
Eu nu am mai intrat demult intrucat am avut probleme...din pacate alexandru nu va mai avea prea curand vreun fratior sau surioara. Am pierdut sarcina...destul de grea revenirea psihica , dar trec eu si peste asta.
Asa ca va urez vacante frumoase si linistite tuturor.
sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ioana_Filipescu

Buna tuturor!
In primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor "sezonului".Sa fie sanatosi si cuminti!
Eu nu am mai intrat demult intrucat am avut probleme...din pacate alexandru nu va mai avea prea curand vreun fratior sau surioara. Am pierdut sarcina...destul de grea revenirea psihica , dar trec eu si peste asta.
sa auzim numai de bine!

Ioana imi pare atat de rau!!!! sper din tot sufletul sa treaca durerea si sa aveti bb2 cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, , imi pare tare rau

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Ema felicitari pentru micul crestin,foarte frumoase poze cred ca ati fost emotionati,din poze se vede ca nu ti s-a rupt nici o unghie...multumim de complimente sper sa nu ni se urce la cap...de mancat nu mancam nik, ca tinem cure de slabire...cred ca avem cernobilul aproape si ne mentine tinere
Roxi te-ai lamurit cu lazy town?..daca nu iti trmit detalii pe pm...meii a mea si asa nu manca dulciuri dar de cand se uita la lazytown vrea numai bomboane sportive adik mere si banane ca asa a zis sportacus!
Caro si Ina vreau si io cupil independent..superbe poze de la Bran si mie imi place mult zona...am admirat-o si pe Alessia in costum de baie,adevarat fotomodel!!
Vivia misto week-end sportiv ati avut,mi-au placut si pozele...meii daca va intoarceti ce-o sa va mai lipseasca intalnirile astea colegiale...putine colective din romanika se pot lauda cu asa ceva,din pacate
Ioana,of imi pare tare rau!!
revin,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

quote:
citat din mesajul lui Ioana_Filipescu

Buna tuturor!
sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna!

Ioana, imi pare foarte rau!! sa te refaci repede!

dana, sa traiasca micul crestin! Sunteti toti niste frumosi!

La dialoguri intre frati stam si noi foarte bine. Mara a inceput sa vb foarte bine si ii spune sau ii raspunde lui Tudor fara probleme.

Dimineata cand se scoala, el anunta intotdeauna ”ma duc sa fac pishi”, si ea repede sa da jos din pat si merge dupa el ”si io pishi”. Isi ia tacticoasa olita, incearca sa-si dea pampersul jos se pune pe olita si nu face nimic (invariabil).

Sau: la Tudor acum in top e chestia cu vrajile (toate chestiile sunt sau nu vrajite sau fermecate, are bagheta magica, facem scamatorii, suntem inconjurati de zane, vrajitori, si de fiinte invizibile). Cuvintele care se aud cel mai des la noi sunt ”abracadabra, hocus pocus preparatus...bing!” Si bineinteles ca le spune si Mara (”abada abada, ocus...bing!”)

Mara il striga ”dodoica” (de la tudorica) si ”dodoel” (de la tudorel)

Cei mai tari sunt cand au dicutii amandoi, pe un ton foarte serios, si el o intreaba ”vrei cutare lucru?” Si ea raspunde ”da” sau ”nu” sau ”nu geau” (nu vreau).

Azi dimineata ii auzeam. Ea: ”dodoica, a cut maia caca”, si el ”du-te la mami sa te schimbe”, ea ”nu geau”, el: ”duuuu-te ca pute!”

Si tot asa.

Va pup!

Mergi la inceput

Mitzu heheh ce frumoase dialoguri si la voi!!!
am luat analizele, risc de down 1:9240, trisomie 18 1:mai mult de 10.000 asa ca totul ok, nu CMV (adica doar IgG poztiv) nu toxo de niciun fel.
acu ma duc sa iau un cadou ptrc opchil. whish me luck

Mergi la inceput