Bucurii de sept-oct 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sa inteleg ca Maria e sub grafic? Ca la utlimul cantar avea 10,8 kg. Pana la 12 kg mai e cale luuuunga!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Va multumesc fetelor pentru incurajari si urarile de sanatate pentru Ade. Azi am fost la pansat si asistenta zicea ca-i mult mai bine, maine o vede si medicul. Tubuletul de dren il mai tinem 2 zile.

Lexi, am vazut papusica cu ochi superbi.
Adelina are 10 kg jumate de la 1 an.

Xandrutza, felicitari pentru bb baietel!
Mai citesc si eu din urma...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sandra, nu stiu de la ce a facut abcesul...in Grecia (am fost si acolo la medic in ultima zi ca nu mi-a placut cum arata) a zis ca a intepat-o ceva si probabil s-a infectat apoi cum s-a mai pus cu funduletul in nisip, desi f putin am lasat-o in funduletul gol, doar asa sa se "usuce".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alina multa sanatate Adelinei, sa se vindece locul fara probleme.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

I-am visat pe Lili & Mathias in noaptea asta... Cred ca mi-era dor de ei si-mi parea rau ca n-am putut ajunge la intalnire. Mathias vorbea fluent in visul meu si eu ma minunam...

Am fost din nou la cabanuta noastra in weekendul asta. A fost foarte cald, lui Vladut i-am pus o piscinutza gonflabila pe pajiste, o umbrela mare de soare, crema cu SPF 30 si multe jucarii...a fost fericit si s-a jucat toata ziua in apa.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si noi cu aceeasi greutate de mai bine de jumatate de an: 13 kg. Analizele sunt bunisoare, are o usoara anemie...am cumparat si Zentel, asteptam un moment prielnic pentru deparazitare.

Alina, offf, draga de ea, cate a tras! Bine c-ati scapat!

Lexi, sa stapaniti sanatosi camera, Maria e o scumpa!

ca veni vorba de spitale si copii suferinzi: vineri l-am operat pe Iustin de polipi ( cu anestezie generala - de care mi-a fost ft. frica!). Nici nu vreu sa-mi amintesc....important e ca se simte bine acum, doarme linistit, nu mai sforaie si incepe sa respire pe nas).

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Lexi, sincer nu cred ca Maria este sub greutate! Sub linia cu valorile 12-14 pe care le-am dat mai sunt inca doua curbe dar nu le stiu valorile pe dinafara! si acestea sunt considerate valori normale!
o sa ma uit acasa in carnetel si le scriu si pe acelea! doar daca nu te incadrezi in nici una din aceste curbe se poate presupune ca copilul este sub greutate si atunci se iau in considerare si alti factori pt a stabili daca copilul e intradevar sub greutate! De astea am zis ca acele valori sunt valoriile corespunzatoare curbei lui Eric!
De la nastere copilul este situat pe o anumita curba de greutate si inaltime! Pe parcurs ideal este sa ramana pe aceeasi curba!
Stiam valorile curbei lui Eric pt ca chiar ieri m-am uitat pe ele ca si eu ma intrebam ca Andra, daca e normal sa ramana juma de an cu aproximativ aceeasi greutate! Sper ca te-am linistit!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Mephala, refacere rapida lui Iustin! Ma bucur ca este bine! Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

AOLEU mephala, saracul copil. si mie mi-a spus un medic ca Vladone ar avea polipi dar nici nu vreau sa ma gandesc

vroiam sa va zic ca Vladone al meu s-a facut tare nazdravan si curajos, nu mai da jucariile din mana daca nu are el chef, tine de ele si se "bate" pt.ele, mai ales cu cei care sunt rai cu el
si ca ultima noutate, doarme singur in pat mare, am renuntat definitiv la patutul lui pt.ca nu ma vroia sa stea deloc in el, urla de mama focului cand il puneam acolo, il tineam practic degeaba, ca tot pe noi ne calarea, asa ca il culcam la el in dormitor de pe pat normal, ca adultii, ca el asa cred ca se crede

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Eloise, cred ca a fost fericit Vladutz! E bine ca aveti unde evada sa va feriti de calduri! Mie imi e groaza de saptamana pe care o vom sta in tara! Poate totusi aducem si ploia cu noi!

Mergi la inceput