Bucurii de sept-oct 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 2
GETY spune:
Sandra, eu am inteles ca Eloise a cerut doar "reteta" pentru fetita.
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Itzy, multumesc pentru PM
. O sa incerc s-o sun azi de la servici.
Aoleu, scumpik, ce aventuri nasoale, ce bine e sa ai cunostinte! Eu cred ca ma pierdeam de tot.
Eu abia astept weekend-ul asta, ma pregatesc sa fac ceva cumparaturi si daca tine vremea cu noi, sper sa mergem si la strand. Offf, si abia astept concediul, nu mai vine odata???

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Mirabelac spune:
Va salut fetelor,
Nu am apucat sa scriu nimic dar am citit de cand m-a anuntat Itzy despre Andreea... nu mai pot spune nimic, cum se poate asa ceva??? de fapt nu ma mai mira nimic cand e vorba de medici... o fi ei si buni dar uscaturile astea nu mai dipar...
Am vorbit cu Andreea alaltaieri, azi nu raspunde la telefon pe nici unul din ele, am vorbit cu Directorul General de la firma la care lucrez (un producator de medicamente) si m-a asigurat de tot suportul si sprijinul pt a vorbi cu echipa de medici care-l va opera pe Seby, deocamdata nu poate vorbi inainte dar luni dupa ce-l va vedea dl Dan Ghoerghe pe Seby o sa intervenim si noi. Sper sa-l putem ajuta cumva, macar sa salveze ce mai pot si sa fie bine pana la urma. Conteaza mult ca medicii sa fie cei mai buni si sa reuseasca operatia. AM inteles ca medicul ORL-ist isi alege echipa cu care va opera, asa ca depinde de ei nu de medicii care-i recomandam noi. Acum nu stiu, om vedea luni.
Andreea, daca citesti pe aici, te rog da-mi un bip sa vorbim si nu uita, luni dupa ce va consulta medicul sa ma suni! Eu voi fi pe drum spre mare dar o sa-ti raspund.
Ma pregatesc de mare, in general nu-mi ajunge timpul pt mare lucru, ma simt vinovata ca n-am timp nici de copil si familie, nu mai spun de altele, la 5-6 ajung acasa rupta de oboseala si stresata...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
GETY spune:
Mirabelac, sa stii ca te inteleg perfect, dar sa stii ca nu poti sa ai un serviciu bun (bine platit) si sa-ti ramana si timp liber dupa servici. Asa e in Romania!
Asa creste Maria Diana
Ignatica spune:
xandrutza noi am depus online prin ING online banking.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
xandrutza_76 spune:
Gety, Ignatica, mercic
Ati depus lei? A fost ok?
Mira, frumos gestul vostru (al tau si al celor de la firma)
Spor la pregatiri.
Alexandrina
28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
princess spune:
Neatza fetele!
Gety, multumim de cafeluta! Mai aveti putin si plecati la mare! Cum stai cu pregatirile?
Mira, nu te mai invinovati, tot pentru binele puiului tau esti atat de mult timp plecata! El va intelege lucrul asta! ...
pentru ca te implici in problema Andreei si a lui Sebicu, conteaza foarte mult o vorba buna pusa la medicii care il vor opera!...
Concediu placut si vreme buna!
Xandrutza, luni mergem si noi la control, sper sa nu ajungem si noi pe la Budimex pentru operatie, ma ia cu lesin numai cand ma gandesc la asta! Rares se simte bine si asta imi da curaj!... Pup Victorasul fotbalist!
Lexi, sa aveti un weekend frumos! Balaceala placuta Mariei!
Sandra, ce fetita cumintica are mami! Bravo Gargaritei dulci!
Ignatica, nu i-am facut pana acum teste de alergie lui Rares, dar daca DA nu se va ameliora probabil ca ii voi face.
Sa aveti un weekend frumos!
Va pup pe toate!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
anangel_lexi spune:
Princess, multumim mult pentru urari
, sa speram ca va fi vremea buna, deocamdata e innorat si ploua
Week-end placut si voua si tinem pumnii luni, sa veniti cu vesti bune!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
GETY spune:
Princess, cam nik n-am pregatit. Mai avem, totusi, vreo 6 zile pana ne suim in tren. Am emotii cu mersul cu trenul, sper sa doarma, asa cum a facut-o si anul trecut.
Am mai vorbit cu mamici si mi-au zis de crese care incep cu 15 septembrie.
Asta la care am inscris-o eu pe Maria incepe pe 11 august, mi-a scris cu mana ei asistenta sefa de acolo.
Sunt crese care incep mai devreme?
Chiar m-a bucurat ca s-a obisnuit bine Gargaritza la cresa.
Asa creste Maria Diana
Ignatica spune:
xandrutza lei si a fost ok. Adica de la noi s-au dus si eu spre sa fi ajuns, asta numai mexulica poate sa confirme.
pricess sper sa nu ajungeti la operatie. Of ce am patit si noi cu puztica asta, s-a decalotat total singurica si s-a desprins din piele si il ustura la pipi, incat copilul, speriat, nu mai urina. Si il durea burta, tot. Se inrosise locul, m-am stresat atat de tare. In 2 zile a fost ok, dar nu mai stiam ce sa ii facem.
Fetelor care plaeca in concediu le urez distractie placuta.
Eu nu am reusit sa il inscriu pe David la cresa, nici mie nu imi vine sa cred caam inceput cautariel in ianuarie si nu mai erau locul, in BV sunt numai 5 creste si inscrierile se fac numai pe pile. Asa ca anul asta vom incerca varianta combinata bona + mama. Nu stiu de ce e asa in Brasov, si aceeasi situatie tampa e si cu gradinitele. In prima zi de inscrieri deja nu mai sunt locuri. ![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David