Bucurii de sept-oct 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 14
alinamoro spune:
Monica, Lexi, multumim de aprecieri.
Acum vizionez si eu pozele.
Lexi, noi am mers prin agentie, am avut inclus cazare, mic dejun si cina. Pranzul il luam la un restaurant olandez unde era super mancarea, uneori mergea doar Calin si ne aducea la pachet ca era greu cu copiii obositi sa mergem la masa.
La Dragos am avut reducere 50% iar la Adelina gratuit.
La hotelul www.greek-hotels.ltd.bg/06-Pieria-002-ro.htm" target="_blank">acesta am stat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
anangel_lexi spune:
Multumesc pentru raspunsuri

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ramomar spune:
Alina ce pofta mi s-a facut de mare si un dor de Salonic, de Grecia in general, vazand pozele voastre
. Tare frumosi sunteti, Adelinei vad ca i-a placut mult in apa. Abia astept sa ajungem si noi in august.
Cum s-a comportat Ade pe drum? V-ati mai cazat undeva pe drum? cu mancarea cum a fost la Ade? scuze de intrebari, dar am emotii si ma pregatesc din timp ![]()
Am vazut si frumoasele bucurii Ana-Maria, Cosmi, Vladut si Daria cum roiau in jurul nepotelului Victoras
; mi-a placut mult Cosmi cu palariuta, dar si pe motorul ei.
si chiar asa lilina esti slaba rauuuuu
lexi daca o sa gesesti un sejur care iti face cu ochiul la vreo agentie o sa gasesti toate detaliile pe site-ul lor sau nr de telefon si te lamuresc ei cum se face rezervarea, conditiile de plata, etc.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alinamoro spune:
Monique, am vizionat pozele, foarte frumosi protagonistii, parca ar fi frati.
Ramo, Ade a suportat bine drumul ca am plecat noaptea (la 23 am plecat din Arad) si adormit aproape tot timpul.Nu ne-am oprit decat sa mancam si sa ne mai intindem picioarele.
De cateva ori am luat-o din scaunel ca vroia tzatza.
Cu mancarea a fost cam nasol, nu prea a vrut, am dus borcanele cu mine pentru orice eventualitate si alea le-a mancat fara probleme. Dimineata manca cereale cu lapte sau paine cu unt, seara mai manca din mancarea noastra, dar la pranz nu vroia nimic in afara de borcanel.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
itzy-bitzy spune:
salutareee
Am vazut numai copii frumosi...printre care si pe-al meu
. Vai cat sunt de haiosi...![]()
Alina intr-adevar foooaaarte frumoase pozele din Grecia. Eu cand vad poze din vacante asa ma apuca niste mancarici in talpi de nu va pot spune...
. Ai doi copii incantatori...si voi sunteti o familie frumoasa. Sa purtati sanatosi si ani muuulti verighetele. Stiu ca trebuie mers la biserica sa fie sfintite in cazul in care sunt schimbate. Presupun ca ati fost deja ...
Sephora sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna! Buon compleanno! Tanti auguri!![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Am vb si cu Andreea pe la pranz. Incerca sa-i dea sa manance lui Sebi...ca nu prea voia...nefiind ca acasa... in rest se pare ca sunt pe calea cea buna...picaturile incep sa-si faca efectul si vor vedea la sf saptamanii ce si cum...
pup, pe maine
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
xandrutza_76 spune:
Andreea, tinem pumnii, multa bafta! Itzy, multumim pentru vesti.
Am reusit sa vad pozele Monicai, pana diseara le dau gata si pe ale Alinei (am tras cu coada ochiului doar la hotel, mi s-a parut foarte fain).
Am admirat o Cosminuta foarte cocheta (vad ca v-ati dat pe handbal
), dar si pe celelalte frumoase Bucurii, Papusica (ce bine-i sta cu bentita aceea), Daria si Bucuria junioara Victoras (ce frumos dormea) si pe Vladone, care se pare ca a revenit la bunele obiceiuri de sultan cu trei cadane
Mi-a placut ca Roxana isi avea caruciorul cu Victoras, iar fetele carucioarele lor ![]()
Ramo, voi unde anume plecati in concediu?
Lexi, ai dreptate, e slaba Lilina, arata super.
Alexandrina
29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
quote:
citat din mesajul lui Monique_new
xandrutza m-am raportat
POZE COSMI 1 ANISOR
![]()
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![]()
Bine ai facut!
Alexandrina
29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Uitam:
La multi ani Danidani!
Alexandrina
29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Xandrutza, noroc cu tine, ca eu altfel uit sa felicit sarbatoritele! Asadar, danidani, la multi ani!
Te asteptam pe la noi cu noutati!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?