Bucurii de sept-oct 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Anca, aici s-a pus pe ploaie, nu gluma; gata cu iesitul afara...
Lexi, azi nu fac nimic, am facut ieri o tarta cu piersici Dar ma bate-un gand sa incerc o reteta de croissante.
Beatrix, chiar sunt curioasa de graficele alea, sa-mi vad si eu Narcisa unde se incadreaza.
Princess, va tinem pumnii!
Monicaa, la raport
Lili, v-am zis, e racita, e ceva mai bine acum, o dor gatul si urechile.

Alexandrina 29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lexi, xandrutza, sunteti niste dragute ca ati intrebat de noi.
Acum am intrat intamplator pt ca ma doare capul si nu am chef de munca, dar in rest nu am mai avut timp deloc. Nu am apucat sa citesc mare lucru din urma. Doresc multa sanatate bucuriilor bolnavioare mai ales lu Sebicu, sper sa ajung la banca sa depun ceva.Ii doresc ca DD sa aibe grija de el sa se faca bine.

Am vazut ca se discuta problema greutatii...sincer nu am mai cantarit-o de ceva timp dar nu mi se pare sa fi luat prea mult doar ca s-a inaltat,ne invirtim in jur de 11-12 kg.In schimb de citeva zile, o spatamana mananca de rupe.

In concediu plecam abia pe 1 august la Albena, sper sa fie frumos....abia astept o piscinuta si o inghetata bulgareasca.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, multumim pentru grafice, trebuie sa le studiez cand sunt cu mintea limpede ca acum m-am uitat pe ele si n-am priceput nimic

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Beatrix, sar`na, am salvat graficele.
Anca, bine ca ati rezolvat cu numerele masinii; spor la condus de-acum

Alexandrina 29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Avem ceva ...mai multe POZEEE. Printre protagonisti ii veti recunoaste pe Daria, Ana- Maria, Valdone si nepotelul Victoras. Alina, Lili si Roxana sper sa va prind intr-o seara pe mess sa va dau pozele..daca doriti.

xandrutza m-am raportat

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Monique, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata! Mi-ai facut mare placere cu pozele, am vazutr o multime de Bucurii deodata!
Ce bine ca Ana-Maria si Cosmi accepta sa le prindeti parul cumva... A mea o sa se coaca in Bucuresti si tot n-o sa ma lase sa-i prind parul. Si daca ati sti cat de bine ii sta cu codita/codite...Mie mi se pare chiar ca ii sta mai bine decat cu parul lasat liber!
Lilinoo, mai slabesti mult ca ma "ienervezi"!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramo, am pozici, chiar aseara le-am incarcat, sunt foarte multe, dar abia le-am selectat din peste 800 cate a facut Calin.
Cine doreste aici avem pozici din concediu.

Sephora, La multi ani sotului tau!

Adriana, eu zic ca-i ok doza de antibiotic.

Va multumesc inca o data pentru urarile de sanatate, la ora 17 mergem la spital la pansat si o va vedea si medicul.

Merg sa vizionez pozele Monicai.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

lexi pai te "ienerveaza" sa sti ca e deja spre " schiloada". Arati bine lilina asa dar atit nu mai mult.

alina am vazut pozele de la greci. Super, sa va fie de bine concediul. Am admirat "puiutii mamei", costumul de baie in doua piese al Adelinei, piscinuta, peisajele si nu in ultimul rand verigheta

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Alina, superbe si pozele voastre!!! Zi-mi si mie pls, cum ati mers, ati fost printr-o agentie de turism, sau v-ati facut singuri rezervarea? A fost all inclusive?
Eu deja fac planuri pentru concediul de la anu' de aceea intreb, desi habar nu am ce va mai fi pana atunci... Intrebarea e valabila si pentru fetele care merg in Bulgaria la AI, mergeti prin agentie sau faceti singure rezervarea? Si daca faceti singure, cum ati procedat?

Mergi la inceput

lexi noi am luat prin agentie, prin Vacanta.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput