Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
dara_d spune:
Caprioara interesant articolul cu apa si bebelusi si pe mine ma interesa dar am vazut ce preturi au asa ca o sa incercam acasa, dar sa ajungem acolo si mai vedem.Cu mama ta ce sa zic nu e prea placut, dar nu baga in seama asta acum altele sunt mai importante.
Eu zic merci mama este de mare ajutor, oricum maine dimineata
o sa ma intalnesc la spital cu ea si cu tata ca vor sa vina si ei ,cred ca cu greau isi stapanesc emotiile si parintii mei si sotul , dar se descurca ei maine singuri, cred ca abia astepata sa vada fetita.Din acest punct de vedere chiar am noroc.
40+
AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
boticelina spune:
Fetele
, va multumesc frumos pt raspunsurile vis-a-vis de apa de baita. Cred ca voi face cu apa fiarta si racita (am un boiler care mi-o livreaza la fix 80 de grade
), o las sa se raceasca si apoi clatesc cu musetel. Asta vreo 10 zile, 2 saptamani, apoi ramanem la boiler... Ma mai gandesc...
Anca81 eu am avut oligoamnios sever (indice AFI 5) intre sapt 16 si 22 si am fost pusa, ca prima masura, in repaos la pat 2 saptamani, si consum de 3 litri de lichide minim pe zi. In 2 saptamani am reusit sa ajungem la limita inferioara a normalitatii (AFI 9), si in alte 3-4, fara repaos de data asta, doar cu consum de lichide l-am adus la normal, tot mai spre limita inferioara, dar in normal. Insa de la acel episod s-a instalat retardul de crestere de 2 saptamani, care a fost usor compensat catre final cand am mincat si dormit vreo 2-3 sapt (ultimile) ca o marmota. Deci n-am facut nimic special. Conteaza insa si atitudinea ta mentala, eu am fost tare linistita si convinsa ca totul va fi bine 
Caprioara keep on squeezing your legs
. In legatura cu inotul la bebelusi, eu am vazut anul trecut pe vremea asta, la una din fetele de la odiseea de iunie cred niste filmulete geniale in care o kinetoterapeuta facea inot cu bebelusul fetei in cada mare. Bine, le faceau si in scop terapeutic dar si pt pastrarea reflexelor, relaxare etc., ii facea si masagel special pentru indreptat talpitele, ce mai, super tare doamna... Imi pare rau ca nu am facut bookmark la albumul fetei, erau vreo 20 de filmulete. Pe youtube oare n-om gasi nimic demonstrativ?
Am vb de molifta (adica am delegat o vecina
), trebuie sa ma duc eu maine la ora 5 la biserica sa-mi citeasca.
Bai, I'm leaking...
, m-am trezit cu picaturi de milkinis pe des'tele de la picioare 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Bei, io plec la cumparaturi cu sotul. Macar sa nu-l las cu frigiderul gooool. Ca acum asa este.
Si acum e clar ca nu nasc azi, asa ca e timpul sa ma misc si eu putin, ca de 3 zile stau in varful patului si ma lasa nervii. Io trebe sa ma misc, nene...
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
pagurschimag spune:
Buna fetelor....
Ca de obicei sunt in urma cu cititul....Nu stiu cum reusiti sa scrieti in ritmul asta ametitor..
Am intrat sa felicit si eu fetele care au nascut in ultima perioada..Mada, Boti, Mariana, Morcoveata, Ioana, Madina si Gallby...Sa va aveti niste puiuti cumniti si mancaciosi si sa va bucurati de ei...

Noi suntem bine...Mergem in continuare cu tratamentul cu Clexane...bebe e voios si creste...si avem si programarea pt cezariana....17.07.2008....
...
Azi sunt cu ochii pe Fab pt ca se pare ca o sa faca varsatul de vant....
...asta ne trebuia noua acum...inainte de nastere...
In rest toate bune...spal hainutzele pe care le-am strans de la Fab....fac curat....mai citesc pe net...mai pe la TV...un pic plimbare prin parc....si astept cu nerabdare ziua de 17 cand il vom cunoaste pe bebe2...
Deci sunt prin apropiere...incerc sa recuperez cu cititul din urma....
Va pup pe toate...
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand
37+
Patrick Ioan
pozele mele
narcisa.s spune:
Giniiiii...bine ati revenit!!!Prin ce ati trecut si voi mai copile...Dar acum important e ca sunteti acasa, ca sunteti bine...Slava Domnului....
Capri si tu cum mergi la cumparaturi, tot cu picioarele stranse????
Cris, daaaaa, ceva mai matinala azi decat de obicei...A fost zi de vopsit pe cap, maine tratament cosmetic si tot asa...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (36+)si Vil asteptand o 
AMR 4
AnnaBaby spune:
Da, e clara treaba, chiar elimin dopul...
Anna
39+ cu
Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze
monalac spune:
uraaa,s au inmultit bebelusii!sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei!
eu n am avut link o saptamana,dar nici n am avut tp sa chem pe nimeni sa repare,sunt zombi..cris imi da de furca ,are un comportament tare agresiv,bebe nu prea a mancat,abia si a revenit cu scaunele,dar i am dus urina la analize,pt ca prea nu mai vrea laptic si are inf urinara cu coli,exact cum a avut si cris la 2 luni.azi i am recoltat iar si i am dus la un alt laborator,ca sa fiu sigura,inainte sa incep tratamentul.o sa faca trat injectabil,ca dupa faza cu nu stiu cate scaune pe zi,va dati seama ca nu mai pot sa i dau antibiotic oral..ma gandesc cu groaza cat il va chinui asistenta pana sa i bage branula,dar ce sa fac?
de cateva zile bebe a inceput sa pape oarecum mai bine,insa nu mai mult de 60/100ml,iar 60 manca si cand am venit cu el din spital.sapt trecuta nu a luat in greutate decat 100grame,dar a si facut caca de 10 ori pe zi si nu prea a papat.of,nu stiu cum naiba se ia inf asta urinara,eu am inf in col cu coli,bine,ca pe tp sarcinii am tratat o de 3 ori,iar ultima data nu mi am mai facut analiza sa vad daca am scapat de ea.cris a scapat f greu de ea,pe la 10 luni,dar el a si avut fimoza din aia nasoala si nu putea urina tot odata si urina se intorcea inapoi,in rinichi si cred ca asta a fost cauza,dar bebe nu are fimoza.iar cris nu mai are inf,ca ii tot fac urocultura,ca ma gandeam ca daca bebe a luat de la mine,nu era normal sa ia si cris?
de cateva zile bebe e mai cuminte,nu mai plange asa rau,ca a fost o saptamana cand imi venea sa mi iau campii,in ce hal urla...iar cand sunt decat eu cu amandoi acasa,e groaznic...asta mic urla,il trezeste pe cris,care se boceste si el ca vrea sa vin langa el,ca vrea nu stiu ce..e aiurea ca nu avem camerele decomandate,uneori ma duc pe hol cand plange bebe,sa nu l auda cris...
necroza se vindeca f incet,a prins coaja care mi se lipeste de pansament,toarna sotul meu o sticluta de betadina ca sa se dezlipeasca pansamentul...rana e f adanca,se ia coaja si se vede nasol,carne vie..
hai ca m am vaitat destul,,
DARA,ma gandeam sa te sun,sa vad daca ai nascut...acum vad ca nu,asa ca iti doresc nastere usoara!tot la panteliomn nasti?
BOTI,eu il spal pe bebe cu apa de la boiler si nu i pun altceva in apa...dar la primul copil esti intotdeauna mai panicoasa...ce bine ca ai laptic pt garga!
SUN,iti spun inca o data,ma bucur ca sunteti acasa ,iar galu e bine!
MADA,ce lunga si ce grasana e fost bebita ta!am citit ce face ari,cris m a disperat,pune mana pe catei,prin praf si pe urma pe fata lui bebe,a luat o jucarie si ii dadea lui bebe in piept cu ea,il face pe bebe prost,tampit si tot asa...simt ca o iau razna..
hai ca s a trezit bebe,va pup pe toate si sper sa scriu mai des...
vrem sa ne luam calculator nou,pt ca asta are un monitor vechi si cris a tot clipit des la un momentdat,ca s a tot jucat la jocuri si uneori l am lasat mai mult,cand am fost singura cu ei,ca sa imi pot face treaba..
mishuc spune:
Salutare!
M-am intors si eu de la medic. Fetita sta atat de bine in burtica la mine incat se pare ca va aparea in cateva zile, daca nu o saptamana 
eu am facut o alergie, nu stiu de la ce, imi vine sa-mi rup carnea de pe mine. maine trebuie sa merg sa-mi fac niste analize la ficat. Dna dr mi-a zis ceva de icterul gravidei...ata ete
IN urma controlului din seara asta se pare ca am sangerat putin si am eliminat si putin dop.
cam atat cu mine....pana si maica-mea s-a plictisit de asteptare si maine mergem la niste cumparaturi....mai mult pe jos ca inebunesc ca de 3 zile stau in casa :)
Va pup.
Mishuc
40+
AMR ???
ioana spune:
AJUTOR!
Fetitei mele i s-a inflamat un mamelon si celalalt da semne ca ar incepe sa se inflameze! Am dat cu alcool si cu baneocin unguent. Am sunat medicul de familie si, daca va vine sa credeti, cica SA MA DUC MAINE LA CABINET SA O VADA!!! Pai are 6 zile, am spus eu... Nu conteaza, vara se poate scoate din casa si la sase zile - raspunsul ei...
Daca stiti ce pot face in legatura cu mamelonul, astept sfaturile voastre cat mai repede!
Multumesc. Ioana.
bubuleana spune:
Am facut si noi 39 sapt
azi noapte am avut contractii dureroase neregulate care s-au potolit spre dimineata.
Tot mai cade cate putin din dop este ca albusul de ou usor crem-maro.
Iar burtik ia cele mai ciudate forme posibile ![]()
bubuleana
39+