Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, scriu scurt ca sa nu uitati de mine, va citesc in mod constant, dar n-apuc sa scriu prea multe din cauza de musafiri. Care pleaca duminica. Dup-aia sper sa fiu si eu mai activa, c-as avea o gramada de spus, chestii ne-esentiale, dar tot sufar ca nu pot sa-mi bat gura pe forum
pupici tuturor, bafta la nastere fetelor cu bebe pe teava, nopti linistite mamicilor cu bebei si asteptare relaxanta gravidutelor ramase.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...offfffff...la ce somn am in mine...parca nu as fi dormit de ceva timp...mai mult.....nu inteleg cum pot sa dorm atat de mult..

...credeam ca o sa nasc cu tine Bujo cam in acelasi timp...si o sa fim ca doua cucuiete la spital...dar se pare ca Filip e mult mai grabit decat Darius....inca nu scot galeria...dar sunt pe faza...

Dma2007 am vazut si eu emisiunea cu greseala aceea din maternitate...acum nu stiu cat de greseala este sau medicii incearca sa musamalizeze ceva...oricum ..numai pe la noi prin Romani se intampla asa ceva...

Merg sa pap...sa iau pastilele...si stau in pat...astept vesti de la Bujo

Cami 39s, cu ???????

AMR maxim 5 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Turtu cum sa uitam de tine???Mai dar si musafirii astia...Nu mai zic nimic

Boti, ca mi-am adus aminte, cu molifta eu cred ca normal ar fii sa vina preotul acasa sa-ti faca.Tu oricum in biserica nu te poti atinge de lucruri sfinte atata vreme cat ai lohii.

Da Mada, pai stilul asta se practica pe aici, iti rupe apa cand ai dilatatie asa, 7-8 daca nu ti s-a rupt inainte dar nu stiam daca e in regula sau nu...Bine, asta-i general,acuma daca n-ai contractii ma gandesc ca-ti rup apa mai repede...Oi vedea eu cum o fii...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Capri....e tare si mama ta...oricum...estea trebuie date la spate, acum concentreaza-te pe Ilinca...sa mi stea inca 8 ore si un pic in burtica...

Cami 39s, cu ??????????

AMR maxim 5 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narci, ce matinala esti azi!!!

Bujo, vrei sa sari randu???!!! Sa pregatim ceva ???

Camy, eu ca si tine...am un somn in mine si o lene... Tot de la somnic vin si eu...

Se pare ca iar va fi un weekend plin de pepenasi..

Diana, m-ai amuzat cu zambetul tau "tamp"...Oricum, sa va fie de bine..

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 39 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am primit sms de la Gallyb. mi-a trimis datele complete pt listuta:
deci, bb Xenia, nascuta ieri la ora 12.10 prin cezariana, 2900g, 49cm, apgar 9

Camy dormi acum cat poti de mult. peste 5 zile parca vad cum ne scrii ca abia daca mai ai ocazia sa dormi vro 2 ore :)

_

35+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 27 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

si eu sunt terminata de somn. am incercat sa adorm si n-am putut. ma gandeam sa ma duc sa mai incerc dar vad ca au inceput vecinii iar sa bata in pereti. ma duc sa-mi fac o salata si intre timp poate se linistesc si vecinii.

_

35+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 27 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Oana nu stiu exact maine la ce ora o sa fie operatia.
Dar o sa va anunt eu ca sa stiti de mine.

40+AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gata am [spalat] ceva haine ale gogosicii

acum plec la curs
ceva vesti de la tiberica?
dara da sa ne anunti sa nu ne lasi asa...
de sursula mai stiti ceva?gini oare ce face? sa fie bine fetita ei!

camy, marina dormiti daca puteti ca dupa ....
eu nu pot sa dorm nici acum, dar poate ma apuca mai incolo

bujo bagam ?

M.A. 33s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

BUJO ce faci? intri si tu in week end-ul asta? Stii ce zic eu, daca Filip vrea afara, inseamna ca s-a copt si noi il asteptam cu rag, tu sa fii bine si pregatita, PUPICI...nu scot nici eu majorete inca!!!

CAPRI imi plac parintii astia de mor, si ai mei vor sa plece la sf lui iulie in concediu ca nu au mai fost demult...eu m-am obisnuit cu gandul ca voi fi eu si sotul meu si atat...cat de starns tii picioarele?

INTREBARE????? AM O NOUA SENZATIE IN BURTICA, NU E SUGHIT CA IL STIU, E CA UN RESPIRAT PROFUND SI SACADAT, IL SIMT FFF BINE SI SE VEDE SI CUM FACE BURTICA...O FI BINE, O FI SEMN DE SUFERINTA CEVA???? SE ZBATE OARE? CA DE RESPIRAT N-ARE CUM...CRED CA INCEPE STRESUL...

Am uitat sa va spun ca am visat noaptea trecuta ca ma plimbam pe o pajiste plina plina de flori, care mai de care mai colorate...fff placut visul meu...

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput