Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Felicitari maxime ANNABABY! recuperare grabnica!

bujo ms pt raspuns. deci doar generala nu poate sa-mi faca. oricum nu intentionam sa-mi faca generala. m-am mai linistit :)

_

35+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 26 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Caprioara...Mishuc..... iubitele ...noi suntem tot 2 in 1.
Am fost ieri la dr si colul este inchis....mama lui de col. Mi a dat dr niste pastile ca sa mi inmioaie colul...eu cred ca sunt anticonceptionale, Climen le zice.... nu sunt prea incantata ca trebuie sa le iau dar asta e.
Sunt cu nervi la pamant....suna telefonul in disperare colegi, rpeiteni, parinti, socri.....ma streseaa la maxim.
Voi ce faceti inca nu am citi nimic din capitolul asta, am vrut sa va scriu mai intai.
La noi a ramas sa mergem duminica cand este IAR de garda dr ...orice ar fi eu nu ma mai intorc fara copil acasa sa faca dr ce o sti numai sa mi scoata mandra din burta.
Curaj fetele .... ca nu mai avem mult.
Pupicei.

oana silvia si pruncuta Daria... 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Felicitari Annababy pentru scumpa ta printesa! sa fiti sanatoase amandoua!

Refacere rapida!!!

Mishuc 40+ AMR ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

ANKA pe mine m a speriat putin Diana cu ,,dezvirginara,,!Astept sa ma duc la control la sfarsitu luni si apoi poate incerc ceva!
Ultima data cand a fost cu o noapte inainte sa nasc!
Poate din aceasta cauza am nascut mai devreme
Acu ma gandesc la un lucru..bb Alex doarme cu noi in camera cum fac eu prosti de fata cu el?

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

M-a sunat Dara:

A venit pe lume Denisa Maria. Este bine, sanatoasa, are 3.730 (sau 3.370, se zapacise si mamica), a luat nota 9 iar lungimea n-o stia inca. Mamica se simte bine, cu nitele dureri.

Asa ca FELICITARI mamica draga! Bun venit pe lume, micuto! Sa fiti sanatoase si fericite o viata!

M-a intrebat de Capri...i-am zis ca shomeaza, momentan:)

Iupiii, avem inca doua pepenashe! Sa ne traiasca!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am recitit..., am schimbat si semnatura, am pus si puiu' sa fiarba la foc mic.

ATB cum adik nu au aistenta sa iti faca "anititanicul"??? da nu la medicul de familie ai fost? eu acolo m-am intepat. ce scuza e asta?? bine, nu e bai ca nu l-ai facut, dar scuza asta mi se pare...Da daca era ceva urgent si obligatoriu? ce faceau???
CRIS asta cu sporul...e mai greu de gasit. da incercam! deocamdata am umblat la greu dupa materiale sa ne hotaram. ideea e ca m-am gandit asa: garsoniera nu e anostra, nu stim cat mai stam in ea...deci de ce sa investim prea mult in curatenie? ne facem cat sa ne simitm noi bine asa ca...merge si varul de la DANKE. om vedea ce a iesi pana la urma.
ESTRELLA nasol cu analizele...dar eu tot zic ca nu trebuie sa intri in panica. si chiar asa, de ce trebuie sa faci cezariana neaparat?ce legatura are?
DIA ms de informatie. chiar nu am gasit pe unde am fost. dar cred ca ramanem pe DANKE. Chiar ca nasti in ritmul asta!!! mai las-o mai moale!
CAPRI de "dunga-dunga"...de mult asbstinenta totala! e nasol ca si mie mi-e frica...iar la barbacmiu cred ca e deja ca si la ai vostri, nu concepe destrabalarea "de fata" cu piciul.
BABYTZA eu stiu ca aceste celule se recolteaza la noi dar deocamdata se depoziteaza in strainatate. asa ca...nu stiu ce firma ar fi recomandata. dar cred ca pe google gasesti si poti afla. stiu ca ANNABABY are deja, dar doar daca revii cu intrebarea cand se intoarce ea pe forum ca de azi e mamica!!!
CARMENELA, sor'mia de cruce, adicatelea, las-o soro mai moale! ai innebunit? treb sa prindem augustu'!! pai ce faci? si cu foametea...io zic macar cate un fruct sa mai prestezi din cand in cand.ca BB nu are nicio vina ca tu ai treaba! Imi pare rau de LUPA, dar poate se va reface...ca au cateodata atata forta in ei...Si mie imi e asa de mila de toate animalele de pe strada.Eu am bocit o multime cand am dus-o pe printzesa mea mica (pisicutza Kitty)la soacra mea, de ziceai ca am dus-o la ghilotina. da ce sa-i faci? cand iti intra in sange...cat despre ...tosmai ziceam mai inainte...Ar trebuie sa mai facem un club al obsedatelor sexual...ca tot avem atatea cluburi: al bebeilor Andrei, al celor cu vecini nebuni, al celor cu "eagle"i... Chiar e mishto la noi la odisee!!! cred ca am mai zis de o mie de ori asta.Si cde ce sa te iertam ca scrii mult? asta e si ideea. te mai descarci si tu...
MISHUC, BUJO oameni de astia,....se intalnesc la tot pasul...mai mult te streseaza decat sa te sustina. de parca tie numai la a-i anunta pe ei iti sta capul! eu nu stiu cum pot fi unii asa? oare nu-si dau seama ca sunt enervanti si deranjeaza?
MARINA chiar si eu am curiozitatea asta cu apa. acum...m-am mai calmat ca am zis ca mai am pana nasc, dar chiar ma gandeam cum o sa reactionez daca ma apuca in autobuz???si ce fac dupa aia? nu mai ajung acasa si eu sa fac un dus???

Gata , ma duc sa fac poezica pentru ANNABABY.

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aham, deci 2 poezici! multumim SUN de veste!

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

FELICITARI ptr ANNABABY si DARA!Sa va traiasca si sa fiti fericiti!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Felicitari Dara!
Denisa Maria sa fi sanatoasa si mancacioasa!

Refacere rapida

Mishuc 40+ AMR ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI DARA!!! SA TI TRAIASCA COMOARA, SA FIE IUBITA SI SANATOASA, SA VA UMPLE VIATA DE BUCURII
In ceea ce priveste eu am asteptat ba sa treaca 40 de zile de la tragedie, ba ca nu i mom, ba ca ii e frica sa nu i faca rau bebitei...pana am pus piciorul in prag, adikalea mi am cam luat cu fortza portia de "placere"...si la sf parca i-a placut si lui..mai mult socat...cred si eu sa vada elefantul cum abuzeaza de el...hormonii astia

Mai asteptam pepenasi

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput