Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
bujo spune:
Mishuc exact asa si la mine, ma asalteaza toti cu "mai ai???" De park io hotarasc cand scoate piciu nasu la soare. Pe mess nu mai zic, cum intru cum is plina de ferestre. Asa ca m-am dat invisible sa nu ma mai frece nimeni. La telefon inca nu s-au apucat sa ma streseze. Mai e nasol cu vecinii, cand vreau sa ies si aud zgomot pe scara imi vine sa intru inapoi ca nu exista sa nu ma intrebe cat mai am. E intr-adevar foarte frustrant sa te sacaie lumea asa, mai ales cand nici tu nu stii.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
ella81it spune:
Buna ziua !Am culcat cupilu si am intrat pe dc sa citesc noutati!

ptr fetele care nasc azi!
Am pus si eu cateva poze pe picasa,unele sunt facute imediat dupa nastere rest sunt mai recente!
Imi pare rau ca nu intru mai des dar sunt veniti si parintii la mine si stau mai mult cu ei cand am putin timp liber.
Azi am fost cu Alex la fotograf
Pana am ajuns acolo l a luat somnul si nu vroia sa se trezeasca,cand deschidea ochii ii cadea capul ziceai ca e beat saracu.
Intr un final a reusit nea fotografu sa ne traga in poza.
Acum tre sa mearga tacsu la Milano sa ii faca actele sa putem veni in tara!
Va pup pe toate!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Marina_1609 spune:
hello

bafta multa fetelor care nasc azi!
am vazut ca se mai plangeau fetele de dureri de degete. au inceput si la mine de vro 2 zile. vai cum e, abia le mai indoi. una peste alta mi s-au umflat talpile
Simt asa niste pernite umflate si ma cam dor.e o senzatie tare ciudata.
cand omul nu are ce face, ii vin tot felul de ganduri si idei. ma intreb oare ce ma fac daca se rupe apa mergand pe strada? merg asa cu fundu ud si lasand dara dupa mine? apoi ce fac? plec direct la spital sau pot sa mai trec si pe acasa sa ma schimb macar?
si o alta intrebare: eu am facut programare la cezariana dar daca ma apuca nasterea mai devreme si apuc sa mananc, nu mai pot face anestezia? ma pune sa nasc pe viu?
_
35+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 26 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
bujo spune:
Marina si io ma intebam ce fac daca mi se rupe apa pe strada. Crek fac pe proasta si merg mai departe, oricum n-ai ce face. Da io cu siguranta ma duc pe acasa sa fac dush si sa ma schimb. Daca te apuca inainte de ceza nu te stresa, normal ca-ti face anestezie numa ca nu generala. Stiu ca fetele au zic ca nu tre sa mananci nici inainte de rahi sau epidurala da noua la curs ne-a zis ca nu-i bai. Chiar ma gandeam ca la unele mamici chiar le zice sa pape ca sa aiba putere la impins, chiar daca faceau epidurala. La rahi stiu sigur de-o mamica care trebuia sa faca ceza si a apucat-o mai devreme si n-a mai putut sa-i faca generala pt ca mancase si i-a facut rahi. Deci gasesc ei o solutie stai linistita.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
diarux spune:
salut fetele!! am bagabondat oleacutza si eu, abia am ajuns acasa. ne-am uitat dupa materiale. am citit numai pe diagonala, reiau tot, dar mai intai sa transmit ce am de transmis 

de la ANANBABY:
S-a nascut IOANA MARIA, 3500, alte date nu stiu deocamdata. Eu imi revin incet incet, dar ma doare cam tare chiar daca mi-am facut vreo 2 calmante.
asa ca...iata primul pepnas!!!
ma duc sa recitesc, sa raspund, sa creez poezica pentru mamicutza si sa imi schimb bineinteles semnatura. azi facem 33 de saptamani!!!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
vias spune:
...vin de la un somnic ...si acum ma simt mai bine...nu mai am contractii...sunt fresh!!!
...offfffff..chiar ma gandeam...ca oricand se poate rupe apa...nu m-am gandit ce-as face daca as fi pe strada...dar la fel ca Bujo...as trece pe acasa sa fac un dus...![]()
...si acum..merg la papa...oricum...piciu asta are chef de glume...si eu ca mama nebuna ce sunt...nu gust glumele lui ![]()
![]()
Cami 39s+, cu
????????
AMR maxim 4 zile

pustai
dana81 spune:

FELICITARI ANNO, sa fie sanatoasa IOANA MARIA, bine ai venit!!!!

36 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 4 SAPTAMANI
vias spune:

Annababy sa-ti traiasca printesa Ioana Maria, sa fiti sanatoase, fericite, sa va bucurati de ea...si refacere rapida

...si
pt celelalte fete!!!

Cami 39s+, cu
????????
AMR maxim 4 zile

pustai
SunSmile spune:
Buuun venit, Ioana Maria! Sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa! Anna, sa va traiasca si sa fiti fericiti!
Dara inca n-a dat sms. Si stau cu tel langa mine, ca sa anunt imediat.
Au fost si nasicii nostri si acum dormim ca pasha imparat, dupa ce m-am plimbat prin 5 brate (nashii nostri au 3 fete). O sa pun poze mai incolo, sa ne vedeti.
Acush bagam un pui in tzeapa:) la rotisor si apoi mergem sa montam leaganul maimutzei, ca ni l-au adus astazi. Va pun poze si cu el, cand o fi gata si...populat:)
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
ankalaura spune:
DIANA - ce tare faza cu dezvirginarea
Acuma cre' ca le-ai speriat pe fetele care sunt la primul bebe...
Cre' ca nu o sa vrea mai repede de 6 saptamani, ci cre' ca o sa se razgandeasca de tot... 
ANCUTA81 - imi pare rau sa citesc despre temerile tale. Nu stiu ce sa iti raspund, ne-a ferit DD de astfel de emotii (cu exceptia unui rezultat aiurea la bitest care s-a dovedit a fi alarma falsa), dar in locul tau as mai cere parerea unui medic, macar pentru comparatie. Pot aparea atatea erori la o ecografie! Sa dea DD ca fetita ta sa fie sanatoasa, cuminte si frumoasa, si tu o mamica linistita si fericita.
TUCHI - la fel ma gandesc si in cazul tau... Eu as mai merge la un eco. Si la mine, cred ca rezultatul aiurea la bitest mi-a iesit asa tot din cauza masurii eronate la pliul nucal.