Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)
Raspunsuri - Pagina 20
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
fresh eu eram cu vitaminele,ma mustra constiinta ca n-am luat,ca n-am putut si ma apuca paranoia ca bb nu are ce-i trebuie.
dya in sfarsit ai scapat,mergeti in concediu...super,sa te odihnesti si sa vii cu fortze proaspete30+
bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
si pe mn ma cam mustra constiinta
mai ales ca primul bb a a vut carente de fier si calciu
dar mi se face rau de la elevitul asta. ce sa fac ???
32+ 
AMR 56 zile
puiutz
andy.p spune:
m-am gandit sa-mi fac analize de Ca si Fe sa vad daca duc lipsa si apoi sa ma chinui sa le iau daca chiar am deficit.
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
dyanira spune:
Andy.p multumesc pentru urari.La inceput nu am prea vrut sa merg avand in vedere ca varsta sarcinii e destul de mare dar apoi m-a convins sotul meu ca mi-ar face bine odihna , ca nu e drumul prea lung doar 100 km si ca acolo mi-ar fi mai bine la aer.Sper sa fie totul ok si sa ma intorc mai odihnita!!!
Diana
32+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
CD27 spune:
N-am luat nimic cuscra, s-a epuizat tot...tot ce aveam nevoie
..ca vad ca mai au unele chestii pentru baietzoi mai maricei. Nici eu nu iau vitamine, iau magne B6, asa din proprie initiativa si Fier ca am avut lipsa de fier de cand ma stiu, in rest...no spa ![]()
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
nushulica spune:
fetelor nici eu nu suportam elevitul il vomitam sau cel putin imi facea greata si am trecut pe centrum materna si e f bine pe astea le tolerez nu au gustul ala gretos de fier, de fapt n-au niciun gust!
incercati si voi poate merge
cd si eu tot pe mothercare
stau calare si am mai bagat cate una alta in cos...sa vad daca dau vreo comanda
da cum sa nu fi luat tu nimic in aprilie pt bebe???
mama cred ca mai cumparam genti numai sa-mi incapa tot ce am luat de acolo pt bebe
(asa cum am facut eu cand am fost in mexic, dar atunci chiar nu aveam planuri de bebe si am luat si eu tot pt nepotica)
dyanira concediu placut!!! sa va relaxati!
25+
DAVID
andy.p spune:
dya sigur vei veni odihnita.
cuscra imi pare rau ca nu mai gasesti nimic...legat de vitamine si eu iau magneB6 si No-spa.![]()
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
CD27 spune:
Maine ma duc la eco ![]()
, abia astept sa il vad pe Mikul, stie cineva daca la CMU la Unirii au ecran mare unde sa vad si eu ce face bebe?sau patesc cum am mai patit la un cabinet unde s-a uitat numai dr a facut un raport si aia a fost, eu n-am vazut nimic
, a..mi-a dat o poza 2D din care nu se intelegea nimic
Mi-am amintit, dupa ce am plecat din UK, l-am trimis pe sot la mothercare si a luat o gentuta termica..ceva de genul asta de la Avent, sa tina biberonul cald, uitasem de ea
, era 10 lire acolo si aici era 1 mil ![]()
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
freshanana spune:

CD27 
te asteptam cu vesti de la fb in sus
nushulica voi pe mothercare , eu azi m-am mai aruncat la niste redoute frantuzesti (desi nu mi-a sosit nici comanda din 28.06 - banii i-au luat desigur)
32+ 
AMR 56 zile
puiutz