Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

pa si pofta buna si distractie placuta la mare

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

hai ca si eu ies

vreau si eu la plimbaricaaaaaaaaaaaaa

va pup. multumesc pentru raspunsuri
mai intru maine nu stiu cand.
o seara buna tutror

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

gargaritza, una peste alta eu cred ca esti o tipa puternica, cand se va termina totul cu bine, tu vei fi 'responsabila', va fi meritul tau,eu asa vad lucrurile. Eu de cand sunt insarcinata sunt un car de nervi, daca sotu n-ar fi fost alaturi de mine...nu stiu cum as fi rezistat, probabil sunt eu mai dificila in perioada asta, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am un sot cu capul pe umeri si imi promit in gandul meu ca dupa nastere o sa incerc sa fiu sotia ideala, pentru ca merita (mai ales ca acum e la 'post' si de la )
Bine ca ti-ai luat inima in dinti si pleci la mare , noi stam acasa sigur, ca am iesit pana in fata blocului si au inceput niste contractii urate . dar macar mi-am luat un ilt la loto

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bine ca ati plecat toate acum ca am venit si eu

boo multumesc din suflet pt informatii intre timp m-am descurcat altfel si anume...am o verisoara care e stabilita in uk cu sotul ei si am vb cu ei si mi-l cumpara ei de acolo si mi-l trimit pachet incoace si pe deasupra mi-l fac si cadou deci nu ma costa chiar nimic(acum sper sa se tina de cuvant ca de cand au plecat s-or fi schimbat si ei)

eu o sa incerc sa mai dau alte comenzi pe mothercare ca au produse super misto si acum mai au si reduceri vad eu ce n-o sa-mi livreze scot din cos si gata!

gargaritza tu esti o fata de nota 10!!! iar sotul o sa-i vina si lui mintea la cap nu-ti fa pb...eu cand m-am maritat al meu avea 24 ani dar destul de matur...mult mai matur ca mine care-s mai mare cu 2 ani

distractie placuta la parintii tai!!!

bitza drum bun spre casa!!!te asteapta moldova !!! nu ti-e dor de mancarea de acasa???(nu dau ex sa nu poftim toate pe aici)

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna seara burticutze

am stat si am citit ce ati scris de ieri pana azi - o gramada

in primul rd conc placut celor ce pleaca la mare. si vreme frumoasa cu soare mult si apa calda

bitza tin pumnii sa iasa bine analiza maine . si drum bun spre casa

gargaritza si eu as pleca la mare la ai mei si i-as da un pic ignore lui sa vada cum e . si la intoarcere (nu mai stiu cine a sugerat) as iesi de vreo 2 - 3 ori numai cu fetele ca sa se simta "bine". eu de fel sunt mai "razbunatoare" si asa gdesc. oricum alegerea e numai a ta

azi am fost la dentist pt o gingivita de sarcina. facut detartraj si atat. astept acum rezultatele ( sa nu mai curga sange la spalatul pe dinti si sa se lipeasca la loc o gingie care se departase de dinte).

intreba cineva de vitamine. eu nu pot sa iau elevit ca mi se face rau dupa fiecare pastila. ma ia cu lesin si cu slabiciune toata ziua. asa am patit si la primul bb (luam materna ceva, nu mai stiu). asa ca am renuntat. acum o sa refac toate analizele si o sa iau doar ce lipseste (sper sa nu lipseasca nimik)

o seara buna si o noapte linistita

32+
AMR 56 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

si eu va parasesc, am terminat cu smotruiala pe ziua de azi...

pupici

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare dragele mele!!!
Mi-a fost tare dor de voi dar nu prea am avut timp sa intru.Ieri s-a teminat si bacul si asa ca am scapat de acum mam pot bucura de vacanta!!!
Maine plecam cu sotul meu intr-un weekend mai prelungit adica vreo 4 zile la munte sa ne relaxam.Cred ca va fi ultimul weekend doar noi 2.Sper sa ne simtim bine.
Ce noutati mai sunt?Ceva vesti bune de pe la eco?Ca nu mai apic sa citesc toate capitolele care le-ati scris....

Diana
32+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nushulica eu mai sunt aici, ma chinui sa pun in cos una alta de pe mothercare si nimic , astia chiar nu mai au nimic, totul s-a epuizat; eu rad de sotul meu care lucreaza cu niste personaje din UK, iar firma e peste drum de un mare magain mothercare si ii zic sa ii roage pe aia sa dea o fuga in pauza, sa ne cumpere si sa le trimita, le dam si banii, numai sa se duca la magazin sa le ia si sa ni le trimita , dar el nu vrea sa apeleze . Vreau sa zic ca am fost in aprilie acolo, mergeam in fiecare zi, timp de o saptamana, stiam unde e fiercare produs, dar am cumparat numai pentru nepotel, am venit incarcata ca un magarus, pentru noi am luat doar sterilizator, unde nu-i cap....vai de picioare

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fresh eu eram cu vitaminele,ma mustra constiinta ca n-am luat,ca n-am putut si ma apuca paranoia ca bb nu are ce-i trebuie.
dya in sfarsit ai scapat,mergeti in concediu...super,sa te odihnesti si sa vii cu fortze proaspete

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

cuscra te-ai pus serios pe cumparaturi vad!!!

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput