Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)
Raspunsuri - Pagina 17
andy.p spune:
gargaritza du-te si odihneste-te ,cred ca de asta ai cea mai mare nevoie acum
banu daca il simti in vagin inseamna ca te loveste in col,si mie mi se intampla si mai sunt cateva fete pe aici care au patit chestia asta.
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Banu2268 spune:
gargaritza, ia nu mai fi suparata
imediat ce se intoarce sotul de la mare ia sa-ti faci si tu un program cu prietenele unde el nu poate sa vina ca sunt numai fete!
nu mai fi suparata si gata, eu ce sa zic de al meu care saracu munceste o gramada si abia ne vedem.....
lasa ca o sa-si revina
Banu
23+
Salih
claudinna spune:
banu, deja de acum il simt si ceilalti in exterior, daca pun mana pe burtica ta cand se misca. uite, eu acum nu mai am senzatiile alea de la inceput, ca o falfaiala in burtica, acum se misca de-a dreptul, se misca burta cu totul si chiar se vede cu ochiul liber!! e semn ca bebe a crescut, ca au inceput sa i se intareasca oasele si sa te tii de acum mamico!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 55 ZILE!!
32+
Florin Razvan
gargaritza85 spune:
claudinna o evadare...dar chiar nu-i pasa ca ma raneste atata?asta nu inteleg...stiu ca se maturizeaza mai greu...si fac tot ce pot sa am rabdare, dar ma loveste cu niste faze de nu mai stiu de mine...si ma consum atata de mult...si simt ca el nu da doi banipe suferinta mea...ma simt de parca trece pe langa mine..ma vede...si isi continua drumul..off...sper sa isi revina situatia asta pe drumul cel bun...cum era la inceput, ca altfel...oale si ulcele sunt..
da o sa ii spun despre planurile mele...si cu siguranta va spune " ma ameninti ca pleci acasa?" ....sunt convinsa ca asta va spune..mai nou,tot ce spun i se pare o amenintare...asa era si la tine?asa complicat?
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
andy.p spune:
claudinna la fel patesc si eu,se vede pur si simplu pe burtica cum misca,cum se ridica,e o senzatie super.Lu'Andy ii place cel mai mult,se distreaza si tot vorbeste cu burtica
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Banu2268 spune:
mie-mi era frica sa nu il pierd
ma gandeam ca daca asa ceva nu e normal??????
si dupa ce am eu probleme cu colul care era intredeschis, de fapt acum nici nu mai stiu cum e..... doar ca e lung si gata sa ma mai si loveasca acolo ha?
bine ca nu sunt singura..... in burta nu mai simt .... parca il simt jos si atat, de ieri azi a inceput.
uffff
Banu
23+
Salih
Banu2268 spune:
vai ce ma bucur ca suntem mai multe altfel nu stiu ce m-as fi facut.............
la cat de paranoica sunt eu imediat daca apare o schimbare( mie nu-mi plac schimbarile) ma gandesc imediat la ce e mai rau
m-am mai linistit multumesc mult
Banu
23+
Salih
gargaritza85 spune:
laura
cred ca ai dreptate...am nevoie de multa odihna si relaxare...
Banu sincer nu ma deranja poate atata de mult faptul ca pleaca la mare cu baietii, ca poate are nevoie de putin timp pt el, dar cand il vad ca pe langa asta se mai si poarta aiurea...tafnos, nervos, nimic nu-i convine...ma doare mult...pt ca acum simt ca am mare nvoie de afectiune...de cineva langa mine sa ma sprijine...si el nu este...de-asta imi e asa greu...
iti multumesc si tie pt incurajari 
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
gargaritza85 spune:
claudinna apropo...explica-mi si mie ce-i cu marturiile astea...ca sincer habar nu am ce si cum...
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
claudinna spune:
gargarita, nicio relatie nu seamana cu alta...noi atunci nu stateam impreuna si se intampla sa ne vedem f rar, ca eram in orase diferite. s-a intamplat sa ma duc pe la el si sa stau un week-end si el a plecat o noapte sa joace nu stiu ce cu baietii...
nu-ti spun acum cat e de lipicios si de apropiat si suntem de nedespartit!
stiu ca am plans toata noaptea si ma gandeam sa plec si sa o termin, dar nu am facut-o. am avut o discutie mai serioasa dupa ce s-au linistit apele, nu imediat.
ideea e sa faci in asha fel incat sa nu-i induci ideea de amenintare ci sa-i spui ca data fiind situatia, te duci si tu sa mai schimbi peisajul si sa te relaxezi ca nu poti sa stai singura in casa...ce sa zic, sfaturi e usor sa dai, tu stii mai bine care este situatia.
asupra unui fapt pledez, mai ales ca suntem intr-o situatie delicata acum, nu o lua in tragic, nu il ameninta, ca nu rezolvi nimic.
gandeste-te ca poate e un pic speriat de ce i se intampla si ca totul va fi bine. daca asta isi doreste el...cred ca va aprecia daca va vedea ca incerci sa-l intelegi si te va rasplati
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 55 ZILE!!
32+
Florin Razvan