Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)
Raspunsuri - Pagina 16
gargaritza85 spune:
mary ... asta ma tot intreb si eu...cum il lasa inima sa-mi faca asta...si nu reusesc sa gasesc raspuns....si doare al naibii de rau...sunt la pamant...sper sa reusesc sa ma adun cat voi sa acasa la ai mei...sa ma linistesc...am atata nevoie de liniste sufleteasca..ca de aer..
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui gargaritza85
Eva eu sunt mai bine multumesc de intrebare....Mr. tot cam razna este...dar in curand o sa ii dau o lectie...
deci...pls help me sa i-au o decizie buna
al meu mandru ca bradu pleaca cu baietii domle' la mare...si eu nu pot sa merg pt ca nu vine nici o fata ( evident ca nu vine niciuna pt ca niciunul dintre ei nu e in stare sa aiba o relatie serioasa), evident sunt cam suparata din cauza asta....dar ma gandesc foarte serios, decat sa stau intre 4 pereti astia sa mor de cald si plictiseala aici, sa-mi i-au bilet la tren si sa ma duc si eu sa ma simt bine la mare cateva zile sau poate mai mult(merg acasa la ai mei, deci pot sta cat vreau)...sau mie nu mi-ar sta bine pe plaja ce?deci...fac bine...sau nu
Gargaritza ce aiurea!!! Sotul meu nu s-a dus nici sa vada meciul cu baietii intr-o seara, eu i-am zis ca asa-s de obosita ca vreau acasa si a mers si el. SI chiar l-am rugat sa se duca.
Noi suntem sociabili dar ne place sa mai stam si impreuna, chiiar mult.
Du-te udneva in vacanta la randul tau. Nimic nu mi'a fost mai antipatic decat barbatii care'sii lasa nevestele inrtre 4 pereti si pleaca de nebuni cu zilele. Imi pare rau daca suna prea acuzator.
va pup si pe restul de fete, ma duc acasa ca ma omoara o durere de spate si oricum am terminat lucrul azi...
27+
fara nume
gargaritza85 spune:
Claudia sper sa fie asa pt ca mi-e foarte greu sa trec prin situtia asta...am ajuns sa sufar atat de mult incat plang fara oprire...simt ca inebunesc cand vad ca se poarta asa...ma doare tot in mine cand vad ca orgoliul lui e mai important decat suferinta mea...multumesc pt mesajul tau...ma mai linisteste...nu stiu daca va face si el la fel dar macar am o mica speranta ca o sa isi de-a seama ca a gresit...
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Banu2268 spune:
fetelor am si eu o intrebare
eu sunt in 23 saptamani acum si parca inainte il simteam pe bebe miscandu-se prin burta, dar acum parca il simt miscandu-se stiu e ciudat dar inauntru parca prin vagin dar inauntru inauntru, stiu ca pare ciudat dar nu stiu nici cum sa explic?
e normal? asta inseamna ca e cu capul in jos????
asa e si la voi>? mi-e frica
Banu
23+
Salih
Banu2268 spune:
fetelor am si eu o intrebare
eu sunt in 23 saptamani acum si parca inainte il simteam pe bebe miscandu-se prin burta, dar acum parca il simt miscandu-se stiu e ciudat dar inauntru parca prin vagin dar inauntru inauntru, stiu ca pare ciudat dar nu stiu nici cum sa explic?
e normal? asta inseamna ca e cu capul in jos????
asa e si la voi>? mi-e frica
Banu
23+
Salih
gargaritza85 spune:
300
multumesc de incurajari...si nu e o acuza ceai spus...cred ca e purul adevar...prin care din pacate trebuie sa trec...tu esti o norocoasa cu un astfel de sot.
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
Banu2268 spune:
stiti ca prima data la consultatie mi-a zis ca amc olul scurt si risc de avort
iar cand mi l-a masurat la eco mi-a zis ca e bine e lung.....
suna ciudat dar la voi cum e?
Banu
23+
Salih
claudinna spune:
gargaritza, sunt total de acord cu ClaudiaH! am trecut si eu prin asta, cand inca eram prieteni si eram cam de varsta voastra. nu te alarma, barbatii se maturizeaza mai tarziu. poate ca o ia ca pe o evadare inainte sa apara bebelusul si sa nu mai poata beneficia de libertate. nu o lua in tragic, desi stiu cum e, stiu ca te perpelesti si ti se pare ca nu te intelege. Doamne, ce tineri sunteti!
sa ai un week-end placut!! sper ca-i spui si lui despre planurile tale:)
Banu, asha il simt si eu uneori. da cu picioarele sau cu ce o da el acolo jos si parca simti ca vrea sa iasa, uneori simteam chiar ca si cand m-ar zgaria ceva acolo ianuntru. cel putin eu stiu ca al meu era cu piciorele in jos...de fapt si acum tot cam asha le are, desi e transvers. e o senzatie aiurea, dar asta e!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 55 ZILE!!
32+
Florin Razvan
Banu2268 spune:
claudina mersi mult de tot
deja eu ma gandeam ca daca de acum e riscul sa-l pierd>>?
sau se intampla ceva....
prima data simteai in burta parca si acum nu stiu al meu face gimnastica sau nu stiu, joaca fotbal ca parca ma loveste nu altceva, si asa simt ca parca vrea sa iasa,
m-am mai linistit un pic
Banu
23+
Salih
claudinna spune:
am vazut ca tot vorbeati de botez si m-am pomenit cautand cate ceva pe net. am dat peste ceva interesant, sa-ti faci marturiile acasa. bine, la nunta tot eu mi le-am facut, dar am cautat voal alb, voal lila si bombonele din alea de mi-au iesit ochii. ceea ce am gasit acum mi se pare mult mai bine. sper sa mearga site-ul, sa nu mi-l ia ca reclama
http://www.gesica.ro/kitbotez.html
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 55 ZILE!!
32+
Florin Razvan