Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 13
Liana30 spune:
daria io's in zona cand te hotarasti sa'mi spui..te pupp
va pup pe toate..vaz ca somati nu gluma![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
georgia_c spune:
stai liana sa ajungem pe la ungurei sa vezi ce curge cu vesti ... ![]()
io n-am nici o veste noua ...decat ca m-a mancat prin locurile esentiale , si am facut o IA aici la noi, si mai nou ma caut de simptome .. mi-e greata si sa trec strada
... va dati sema cat de pretioasa ma cred
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ioana_p76 spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
crisarh spune:
Fetelor! voi aici ati fugit cu toatele? Bine ca v-am gasit. Cred ca vin si eu cu voi in autobuzul de szeget, ma primiti?georgia, ce anunt ne faci? cand faci testul? spersa fie cu IIaspiranta la
georgia_c spune:
jo napot draghili
valeuuuu maica , cat am mai muncit ... trag ca negru' .. bag ca migu'... eu sunt sora lu' isaura .. o mai tineti minte .. sclava isaura ....
.. io's aia
so , ma pregatesc , sa ma duc la "insamantarea" de toamna ... sa faca si je , unu' doi puradei , tot asa muncitori ca mine
..asa ca alte noutati nu prea am inca ... dar si cand vin ...sa vedeti voi ce torn io cu informatii ....
si ca sa nu uit .. bun venit noutelor .. va steptam la "oftobuz".. ca mergem gramada acolo ... la "rude" cum zice o cunostinta draga mie
Albert Einstein
camilucaci spune:
Bun venit fetelor noi.
Eu din pacate nu am vesti prea bune. Au fost 2 liniute dar acum nu mai sunt. In ziua 13, 14 testul de sarcina a fost pozitiv, iar dupa aceea a doua liniuta a inceput sa scada in intensitate si acum testul e negativ. Ieri mi-am facut si beta HCG seric sa fiu sigura si mi-a iesit >1.2, asa ca nu sunt gravida, sau ... nici eu nu stiu ce sa mai cred. Problema e ca nici CM nu mi-a venit. Cei de la Szeged mi-au spus ca e posibil sa se fi format embrionul dupa care sa se opreasca in evolutie si sa se elimine.
Dar eu nu am sangerat nici un gram, cum sa se elimine asa? Acum trebuie sa intrerup Utrogestanul si cand imi vine ciclul sa merg la Szeged din nou.
Poate ma lamureste cineva, voua vi-a venit ciclul in timp ce luati Utrogestan sau dupa ce l-ai intrerupt, si daca dupa, la cat timp?
Mie mi-e teama sa nu fie extrauterina.
A mai patit cineva asa? Eu sunt foarte nedumerita.
georgia_c spune:
cami , imi pare asa de rau ..ce mi-ar fi placut sa te trec pe prima pagina ca reusita... offfff...
ce stiu io din citite si din practica mea ... mie utrogestanul mi-a dat intarziere a cm ... adica mi-a zis dr sa-l pun vaginal , dupa perioada indicata am oprit administrarea lui si la 4 zile a venit cm-ul ... insa am auzit de cazuri care nu l-au intrerupt si tot a venit ciclu ... depinde f mult de organism ...
spune-mi te rog ,scuze daca ai mai scris , cand ai facut exact inseminarea ?
Albert Einstein
andrutzac spune:
Buna fetelor!. Vreau sa va spun ca azi am facut si eu IA, dar la Bucuresti. Schema mea de tratament a fost din z2-z6 clostibegit; din z7-z12 gonal F si in z 14 IA. incepand de poimaine trebuie sa iau utrogestan si mi-a spus sa iau 2 dimi si 2eara intravaginal sau oral. Voi cum ati luat? E mai bine sa-l iau intravaginal?... Mi-e mai comod oral.
anamy spune:
buna fetelor!!!astazi am facut histerosalpingografia,in sfarsit am scapat.rezultat trompe permeabile,uter normal.
astept sa imi vina rushii si luna viitoare voi face o IA la cluj si daca nu voi reusi imi fac bagajelul pt Debrecen.
fetele care urmeaza sa faca IA in ungaria,orice informatie m-ar ajta!!!
va multumesc