Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)
Raspunsuri - Pagina 8
anadomnica spune:
Gianina34- fii binevenita . Te trec pe listuta numai te rog sa precizezi daca acesta este si numele tau de botez.
Poate ne spui si povestea ta. Te asteptam cu drag sa ne scrii
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE
ingeras70 spune:
Multumesc de sfaturi anadomnica.Dumnezeu sa-ti daruiasca numai bucurii si implinirea tuturor dorintelor.E asa bine cind te mai sustin si altii,Doamne! Acum mai am o intrebare si cred ca este buna pentru toate fetele:Cind dam acatistul,pe 6 sapt. sau pe alte perioade, cum este cel mai bine sa scriem:pentru nastere de copii,pentru dezlegarea pintecelui,care ar fi deci o formula asa mai buna, mai folosita de fetele care au reusit sa nasca(ma gindesc aici la valoarea cuvintului,dincolo de dorinta sufleteasca a fiecareia,asa cum sfintii de exemplu au facut rugaciunile dupa niste reguli,acatistele au reguli, adica ma gindesc si la cuvinte deja verificate,lucruri deja verificate).Si in rugaciunea personala cum sau rugat, ce cuvinte mai de folos au folosit fetele care au nascut
? Nu rideti de mine va rog, eu vreau sa rezolvam cit mai bine problemele si ma gindesc la idei suplimentare, de aceea am scris.Rugaciunea din suflet a fiecareia este cea mai importanta, dar vedeti voi,ca sa-si faca efectul, rugaciunile din acatistiere sint facute dupa un tipic general, pentru folosul tuturora si se potriveste la toti.Cam asa m-am gindit si pentru reusitele noastre. Ietati-ma de indrazneala, spuneti-mi daca gresesc ca e omeneste sa mai si gresim si vreau sa ma corectez daca gindesc gresit. Va port
in rugaciunile mele pe toate si va pup.
laurraa spune:
anaomaria, multumesc de raspuns....deci nu trebuie s afac nimic....am inteles.Mie asa imi spusese un preot de aia am intrebat.
crisarh, eu am avut o provocare de nastere la 5 luni si o saptamana la pierere si am mers la un preot si mi-a citit rugaciunea pentru mama care se leapada cu voie sau fara de voie de prunc.Trebuie citita o rugaciune eu asa stiu.Mergi la un preot si cre sa-ti citeasca, spovedeste-te.Si ai s avezi ca si spiritual te vei simti mai bine
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
ingeras70 spune:
Pentru fetele din Craiova sau pentru cine cunoaste:In Craiova este la Biserica Madona Dudu Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului.Pentru mine, care plec din alt judet catre Craiova,dimineata cu intercity in timpul saptaminii si ajung acolo pe la ora prinzului sau cind ajunge trenul, care este programul de la aceasta biserica? Ca sa gasec deschis. In concluzie, pentru cine ma poate ajuta, care este programul bisericii? Este deschisa zilnic de dimineata pina seara, sau cum? Multumesc de ajutor.Mi-am propus sa merg in concediu sau cind mai pot ,cu plecare dimineata si intoarcere seara ,prin judetele limitrofe unde sunt manastiri si Sfinte Icoane Facatoare de Minuni sau Sfinte Moaste.Va pup pe toate si ma rog pentru toate fetele sa ne ajute Bunul Dumnezeu. Pe unde merg pun listute.
Anaomaria spune:
Fetelor, eu va pup si va doresc multa sanatate. De maine sunt in concediu si nu mai am nici internet.
Am scos lista in vreo 10 exemplare, o voi lasa la manastirile pe la care ajung vara asta.
Sa va ajute Dumnezeu pe toate, si pe cele cu burtica si pe cele fara. Sa aveti o vara minunata si sa tineti discutia deschisa pana in septembrie, cand ma intorc.
Multa sanatate si Doamne ajuta! Sa aveti numai vesti bune. Pupici.
Memento mori.
Gianina34 spune:
Multumesc de primire - anadomnica.
Numele meu este Elena -Gianina.
Povestea mea este urmatoarea: am 35 de ani si bine-nteles ca am tot amanat decizia cu bebele din motive de cariera. Acum insa, ajungand acolo unde mi-am dorit, prioritatile mele s-au schimbat. Dat fiind problemele foarte grave prin care am trecut prin 2002-2003, mi s-a declansat hipertiroida Basedow-Graves pentru care am facut tratament vre-o 3 ani pana am reusit sa ma stabilizez si sa ma pun cat de cat pe picioare (ma simteam foarte rau, am slabit foarte mult, nu mai puteam merge nici 5m, trebuia sa ma sprijin de pereti, aveam inima in gat tot timpul, palpitatii, transpiratii, insomnii crunte, depresie etc). Cand sa ne apucam de treaba anul trecut am facut o recadere asa ca am luat-o de la capat cu tratamentele pentru tiroida. Avand sustinerea medicului endocrinolog, am mers in paralel si cu un tratament homeopat care a dat rezultate. Asa ca in prezent am reusit sa am tiroida stabilizata si ma tot agit cu proiectul bebe. Am facut analize peste analize in fiecare luna; HSG nu pot sa fac din cauza substantei de contrast. Totul parea OK. Am facut 2 IA (ultima dubla) apoi histeroscopie - la prima tentativa mi s-a pus sterilet avand diagnosticul de stenoza si sinechie uterina. Am avut noroc , problema s-a rezolvat iar la urmatoarea histeroscopie mi s-a scos steriletul si uterul este OK, orificiile trompelor OK. Acum ma pregateam de IA nr.3 cand am aflat ca nu am cu cine sa fac (medicii sunt in concediu si chiar daca as face cu altcineva si nu cu medicul meu; in plus nu este embrioloaga iar laboratorul este in renovare/redotare. Asa ca tot ce mi-a ramas este sa fac totusi tratamentul de stimulare + monitorizare si in zilele in care mi se vor indica sa ma rog sa mi se intample minunea. Cam asta este pe scurt povestea mea.
cu drag,
gianina
cami_antonia spune:
buna FETELEEEEEEEEEEEEEE
gianina bine ai venit printre noi....sa ne spui si numele sotului daca vrei ca sa ne rugam si pt el....caci mai toate avem trecute si numele sotilor.....ai mare incredere in bunul Dumnezeu si te va ajuta....fiecare dintre cei de aici ne chinuim sau ne straduim de ceva vreme....sa facem bebe....la mine a durat 5 ani....dar important este ca Dumnezeu ne ajuta daca avem credinta....
anaomaria......concediu placut si sper ca ai luat cu tine si listuta cu graviduteeeeeeeeeeeee......si cu mamici.....sa nu ne uiti si pe noi....si sa ne povestesti pe unde te plimbi.....
va salut pe toate fetele.....si pe sandaa si pe ingeras....etc....si va urez incercari reusite....si multa credinta....
anadomnica ziceai ca vii la mare.....cand?
noi suntem bine....azi...ieri am bolit toata ziua....din cauza caldurii si a unei stari de greata.....si am dormit toata ziua....
va pup
10+
Camelia
Gianina34 spune:
cami_antonia - posed una bucata sot pe nume MIHAI.
esti o dulce, multumesc mult,
gianina
gigelica20 spune:
Buna seara tuturor. Ma primiti si pe mine alaturi de voi? Ma chinui de multa vreme sa ma alatur si eu unui grup de femei care sa inteleaga starile prin care trec. Sunteti extraordinare. O sa ma rog si eu pentru voi toate. Va doresc numai bine si as vrea sa ma treceti si pe mine pe lista de aspirante la "burtica".Pupici tuturor.
crisarh spune:
quote:merci laura, am intrebat la manastirea radu voda si a zis sa stau linistita, deocamdata incerc sa ma vindec, mi-a mai trecut, dar tot mai plang din cand in cand, o sa incerc sa trec pe la biserica cat de curand. merci. sanatateaspiranta la
citat din mesajul lui laurraa
anaomaria, multumesc de raspuns....deci nu trebuie s afac nimic....am inteles.Mie asa imi spusese un preot de aia am intrebat.crisarh, eu am avut o provocare de nastere la 5 luni si o saptamana la pierere si am mers la un preot si mi-a citit rugaciunea pentru mama care se leapada cu voie sau fara de voie de prunc.Trebuie citita o rugaciune eu asa stiu.Mergi la un preot si cre sa-ti citeasca, spovedeste-te.Si ai s avezi ca si spiritual te vei simti mai binehttp://tt.lilypie.com/h6uap3.pngLaura