Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna laurraa,
Sotul meu este preot si a zis asa: pentru cei adormiti inainte de vreme(adica;avortati cu sau fara voie, inainte de botez) nu se fac slujbe, nu se pun nume si deci nu se pomenesc pt ca nu au nume. se obisnuieste sa fie pomeniti de sf ioan botezatorul sub numele de ion-ioana. e gresit. sa pui nume ar insemna sa botezi. exista doar o rugaciune ce se citeste de catre preot la proscomidie inainte de sf liturghie;e ceva de genu: pomeneste si pe cei adormiti inainte de vreme... doar acum biserica a randuit o rugaciune pentru ei. sufletele lor se afla undeva intre rai si iad(nu purgatoriu). sfintii cred ca ei nu se bucura cu adevarat de slava lui Dumnezeu, dar nici nu sufera in iad. Unii cred ca cei avortati se boteaza prin botezul sangelui.
Sper ca te-am lamurit. Multa sanatate tuturor

Memento mori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna!!!!Am si eu o intrebare asemanatoare, putin diferita.Pt femeile care au avut avort spontan (la 5 luni), trebuie sa mearga la biserica pt slujba, pt a avea voie sa intre in biserica? Ca slujba facuta femeilor care au nascut? Un preot asa mi-a zis ca se face. Asa este? Eu nu am mers la bis pana acum, dar sambata mergem la 2 nunti si vreau sa stiu daca pot intra in biserica.multumescaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Ali, sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si fericit toata viata !
Anadomnica, chiar asteptam vesti de la tine, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta. Legat de analize, ai facut ambii markeri IgG si IgM si sunt negativi? In acest caz, nu ai avut toxoplasma, rubeola si cmv-ul nici in trecut si nu le ai nici acum. Asta inseamna totusi ca nu ai imunitate si pe parcursul sarcinii trebuie sa fii cu mare bagare de seama sa nu contactezi acesti virusi. Era mult mai bine daca aveai IgG-ul pozitiv, atunci aveai anticorpi si nu mai duceai grija. Tin pumnii sa vii cu vesti bune.
Pup toate fetele

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

magdita - din pacate nu am facut si IgG sa vad daca virusul a fost prezent in trecut ... din lipsa de finante la momentul respectiv. Eu am platit 200 ron pt. toate analizele sa vad daca am in prezent vreun virus... urmand ca odata si odata sa fac si IgG-ul sa vad cum stau. Momentan cel mai mult ma interesa rez. la anticorpii antispermatici si am adaugat eu la prescriptia medicului si toxoplasma,si celelalte.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor!
Am lipsit cam mult de pe forum dar m-am rugat in fiecare seara pt toate fetele .
Syris, Ali felicitari pt copiii vostrii. Sa creasca mari, frumosi si bunul Dumnezeu sa-I ocroteasca toata viata lor.
Noilor gravidute le doresc sarcina usoara , copii sanatosi si Dumnezeu sa aiba grija de voi.
Maryb, cami ma bucur pt voi ca v-ati vazut bebelasii si sunt bine. Cami stai linistita ca ne rugam pt toate inclusiv pt mamici.
Anadomnica ma bucur ca ti-au iesit analizele bune, acum asteptam sa ne dai vestea cea mare cat de curand. Dumnezeu vede sufletul tau bun si iti va darui minunea. Doamne ajuta!
Multumim fetelor pt intentiile voastre bune de a duce lista noastra la biserici si manastiri. Cu cat vom fi pomenite la mai multe biserici cu atat e mai bine pt noi.
Laurraa e foarte bine ca ai mers la manastirea Caraiman. Multumim ca ai dus si lista noastra. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta iti va aduce darul mult dorit. Am vorbit cu sotul si speram sa putem si noi ajunge vara aceasta la aceasta manastire.
Tuturor fetelor aspirante va doresc sa ne dati vestea cea mare cat de curand iar gravidutelor si mamicilor multa sanatate. Va pup si va imbratisez pe toate dragele mele. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

Fetelor, va rog frumos sa ma ajutati.As vrea sa merg la dezlegarile pe care le face parintele Iordache la Biserica Sf.Spiridon.Care dintre voi ati fost, sau cunoasteti, la ce ora se termina aceste slujbe? Eu sunt din Ploiesti si am intrebat pentru ca sa imi calculez cu drumul de intoarcere.Si in plus, ele incep fix la 18.30? Se fac si miercurea? Cind am fost eu am vazut pe program miercurea Acatistul Domnului nostru Isus Hristos.(nu dezlegarile de care se spune)Si daca ati fost, care ar fi ziua cea mai buna pentru a ma spovedi la parintele Iordache pentru obtinerea canonului de rugaciune in vederea bebelusului? Adica are program cu zile de spovedanie? Sau spovedeste dupa slujbe? Exista o rugaciune "oficiala" la Sfinta Icoana A Sfintului Spiridon pentru dobindirea darului de prunci,in afara acatistului si a rugaciunii personale? "Oficiala" inseamna care se practica acolo si recunoscuta de parintele si enoriasi.Va multumesc de ajutor si ma iertati de indrazneala. Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toatecu bebelusi sanatosi tun si luminosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor!
Crisarh este o rugaciune care se citeste de catre preot pentru a putea intra in biserica, nu e cea de dupa nastere, este pentru pierderea copilului, cu voie sau fara voie.
Pupici si sanatate tuturor.

Memento mori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

merci Ana, dar am fost aseara la manastirea radu voda si am intrebat un preot acolo si mi-a zis ca nu trebuie sa-mi faca nimic, doar sa mergem sa ne spovedim si sa avem putere in continuare, astea sunt vorbele lui.merci frumosaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

ingeras70 - din cate stiu eu/ din cate am citit aici pe forum la fetele din Bucuresti care au fost la parintele Iordache, acesta te cheama pe tine si pe sot in fiecare miercuri si vineri si duminica si daca nu ma insel si luni si va citeste doar voua niste rugaciuni speciale, timp de 40 zile parca. In tot acest timp trebuie tinut si post trupesc imi pare ca si post alimentar miercurea si vinerea. Slujbele se tin seara dar nu stiu de la ce ora... Fetele care au fost si au facut canonul parintelui sunt si acum si poate iti pot spune mai multe. Le gasesti pe prima pagina si sunt Suflet si Hera25. Sper sa fi fost de folos. Doamne ajuta! Aveti mare noroc sa aveti asa un preot in Bucuresti sa va ajute asa frumos. Am inteles ca el a citit rugaciuni si a dezlegat pantecele la: Andreea Marin, Sanda Ladosi si Nadia Comaneci (doar i-a citit o rugaciune caci aceasta trebuia sa plece spre America). Doamne ajuta sa fie cu binecuvantare si sa auzim in curand de pe aici, zburdarici!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Desi nu am mai scris aici pana acum, sa stiti ca va urmaresc din umbra si ma alatur voua.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta cu aspirante la bebe.

Va multumesc,

gianina

Mergi la inceput