Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Buna fetelor.Vad ca subiectul e inca de actualitate.Am fost de la inceputinteresata de el si am citit in rand cu fetele acatiste.Dumnezeu m-a binecuvantat in noiembrie anul trecut si am ramas insarcinata. Toata sarcina a decurs foarte bine si bebe trebuia sa se nasca la inceputul lunii august.
Se pare ca a fost cutios sa vada cum e lumea asta si a venit mai repede cu 6 sapt.Asa ca acum 4 sapt a venit pe lume Andrei.A fost destul de maricel la 2.5kg, avand in vedere ca s-a nascut la 33 de sapt si 3 zile.Suntem bine, mancam bine si crestem, multumim lui Dumnezeu.
Am vrut sa va indemn sa nu renuntati la lupta , ca merita.Va spune cineva care a luptat 7 ani.
Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti dorinta de a avea copilasi.

Va rog sa ma treaca si pe mine cineva ca am nascut , ca apar numai insarcinata.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

ali Felicitarile noastre din toata inima pentru baietelul nascut sanatos. Te-am trecut in randul mamicilor fericite si mult ma bucur ca ai intrat sa ne impartasesti povestea nasterii.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

ali te felicit din suflet pentru ingerasul tau scump, e minunar sa iti vezi visul implinit dupa multe furtuni si zile cu posomorite din viata, iti cunosc fr bine povestea de la aspirante, si tare m-am bucurat pu reusita voastra, sa va pazeasca Dumnezeu in toate zilele sa aveti multa sanatate, sa cresteti mari si sa ne mai povestesti ce facet.

Maryb te pup si te imbratisez cu drag, stiu ca eu am simt ca e baiat, ca de altfel si ca erai insarcinata si tu spunea ca nu poate fi...ai vazut ca sa implinit, totul cind ai anuntat pe forum ca aveti un baietel sanatos, am plins de bucurie, am suferit alaturi de tine cind la citeva saptamini dr ti a spus ca bb are risc de sindr down, mam rugat pu tine si ingerasul tau sa fie bine, si Dumnezeu asa a facut, fiti sanatosi si creste-ti mari, Dumnezeu sa va aiba in baza lui si sa va ocroteasca. Doamne Ajuta!
Fetelor toate ait plecat, desi e vara si cred ca sunteti in concedii, la mare la munte, simt ca dupa aceasta perioada o sa avem o lista iar maricica de gravidute. Doamne Ajuta la toate fetele sa fim fericite mamici in curind!
VA pup cu drag pe fiecare!!!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele....

vad ca aceeasi slaba participare in ultima vreme prin zona....
ali multumim de incurajari si felicitari pt minunea de a deveni mama.....poveste-ne mai multe despre sarcina ....despre eco....despre teste....etc....

maryb multumesc si tie de urari si sa fiti bine si voi in continuare...

le salut si pe celelalte fete....cleo....sukisuki.....si celelsalte partenere de discutie mai vechi....poatemai apar.....aaaaaaaaa....si sa nu uit pe virginia.....careia ii trimit pupici si ei si fetitei...

10+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

Fetelor, vineri am fost la Minastirea Radu Voda din Bucuresti unde am gasit o carticica -Pravila de rugaciune Bogorodisnaia. Se citeste si este de mare folos.De folos sint si rugaciunile Sf.Ciprian, care mentioneaza la un moment dat dezlegarea pintecelui.Poate fi facuta ori la Bucuresti, la biserica sf. Ciprian sau daca parintele duhovnic al fiecaruia binevoieste, de catre acesta.In plus ungerea cu ulei sfintit de la 7 sf.masluri pe pintece e bun si rugaciunile la sf. Nectarie si la Icoana de la SF. Altar a Maicii Domnului de la Minastirea Radu Voda Bucuresti.Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toate cu nasteri de prunci sanatosi si luminosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ali...multumim de incurajari, Bunul Dumnezeu sa-ti ocroteasca comoara
Ingeras...multumim de sfaturi
Doamne ajuta tuturor, mii de pupici la fete

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

marryan scumpa mea, m-ai facut sa-mi dea lacrimile, ai fost alaturi de mine si iti multumesc si acum pentru asta. Te pup si eu si te strang tare in brate si ma rog sa fii binecuvantata cu un bebe cat mai curand.

maryb 25+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, astazi dupa lupte seculare care au durat mai bine de 4 luni am reusit sa-mi fac analizele si sa primesc rezultatele pt. anticorpii antispermatici. Rezultatul este negativ, iupiii!!! ... ca ma speriase dr. mea endocrinologa ca e rau daca e pozitiv. Am mai facut si Rubeola, Toxoplasma, Citomegalovirus,... etc... ce-am mai primit, toate negative, toate bune asadar. In consecinta voi incepe de luna asta tratamentul cu metformin. Sper sa fie de real folos la mine care am in continuare testosteronul crescut si LH-ul crescut .
Fetelor, rugati-va in continuare, in curand vom auzi de vesti bune. Eu ... cred ca azi declar z1... am niste pete maronii pale... pe un mucus abundent... insa cel tarziu maine cred ca se va face rosu

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ali, felicitari si sa dea Dzeu sa fie bine in continuare.Nu vom renunta la lupta niciodata. Pupici.
Ingeras, multumim de idicatii.
anadomnica, ma bucur enorm pentru tine si ai sa vezi ca Maicuta Domnului te va binecuvanta acusi cu un BB in burtica.Doamne Ajuta!
va pup pe toate si sa dea Dzeu sa auzim de cat mai multe gravidutze

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

cami te rog sa-l intrebi pe sotul tau (e preot parca asa am inteles) sau celelalte fete care stiu ceva: eu am pierdut o sarcina la 21 de saptamani si am inteles ca se poate face o slujba pentru "prunci care n-au vazut lumina zilei".Am vorbit cu un preot si mi-a zis sa ma uit in calendar ce sfant era atunci cand s-a intamplat si numele ala sa i-l dau pruncului si sa fac parastase pentru prunc care n-a vazut lumina zilei cu numele din calendar, iar in joia mare sa duc la biserica lumanari din ceara pura, le aprinde la lumina sfanta de Inviere si apoi 40 de zile pana la Inaltare se aprind si se roaga preotul.
Am vrut sa intreb poate mai stiti situatii.
Si daca asa e , cate parastase ar trebui sa fac?
Multumesc mult!
Pupici

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput