Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Acum ma uitam pe listutza de aspirante si am dat si de Pisik06 care si ea e insarcinata !!! Se pregatea pentru Fiv in Austria si a ramas natural exact inainte sa inceapa tratamentul !!!
Pisik, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Bine ai venit ingeras70, Bunul Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunea.
Le urez si aici celor doua fete dragi Ioana si Ioana(pisix06) sarcina usoara si bebelusi sanatosi!!
De o adevarata minune a avut parte Pisix , stiu ca se pregatea de FIV
dar DD a avut alte planuri cu ea.
Felicitari din suflet!!!Cu drag Iuliana
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Felicitari din toata inima gravidutelor proaspete . Le-am trecut la locul lor pe listuta cu burtici !!! Mai sunt locuri, mai asteptam aspirante sa devina burtoaseeeeeee!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor,ieri la 2.14,ora Japoniei,a nascut Syris o printesa de 3350g.Multumim lui Dumnezeu ,Maicutei Domnului , tuturor puterilor ceresti si voua,care v-ati rugat,ca operatia a trecut cu bine.Acum sa ne rugam sa se refaca usor,ca sunt ceva dureri dupa o cezariana si pruncuta sa fie bine,sanatoasa.Va va povesti ea cand va ajunge acasa.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Syris, sa va traiasca printesa si sa va umple vietile de fericire !

Doamne ajuta sa auzim de cat mai multe gravidutze si bebici sanatosi !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

syris , felicitari draga mea , sa fiti sanatosi ,si te asteptam pe la noi , sa ne postezi povestea nasterii micutei Printese

virginia , saru'mana de veste ... uite asa creste listuta de mamicute ... si de gravidute

asa mi-ar place sa mai vina si cleo pe la noi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeee

sunt inca in bucuresti si va scriu ca sunt tare fericita....azi l-am vazxut pe bebe iar....si a crescut in ultimele 2 saptamani....de la 15 mm la 26,1mm......a zis marinescu ca este bine...ca incep sa se desvolte membrele....si cordonul ombilical......si ca e bine si placenta si colul....imi este f drag de bebe....in fiecare seara ii spunem rugaciunea si dimineata la fel.....
in rest eu sunt bine...mai am din cand in cand greturi dar trecatoare....m-am ingrasat cateva kg dar asta este...

ma bucur pt cele doua ioane....le urez sedere placuta la burtyoase....si sa nu ne uite si pe noi....sa ne povesteasca despre ele....
iar lui syris toata bucuria noastra....

va pup pe toate si aveti grija de voi....

10+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor vreu si eu pe lista de rugaciuni, noi ne rugam zilnic la DD sa ne dea un dar la biserica ajungem mai greu . Va pup si sa va dea DD la toate bebei frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am uitat sa pun numele de botez :) Andreea-Georgiana 26 ani si sotul Andrei 28 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna, dragele mele!
Am simtit nevoia sa intru putintel aici...Nu reusesc sa intru foarte des si imi pare tare rau...
Vroiam sa va spun ca am reusit sa ajung la Pestera Sfantului Apostol Andrei si la Manastirea Dervent...M-am bucurat din tot sufletul, caci m-am regasit in acele locuri...M-am simtit foarte...Si am ramas impresionata de locurile acelea binecuvantate...
Singura nemultumire a mea e ca nu am reusit inca sa ma spovedesc...sper totusi in perioada urmatoare, sa gasesc timpul necesar...
Sa dea Dumnezeu sa auzim doar vesti bune de-acum inainte iar tuturor celor care au aflat ca vor fi mamici le transmit sincerele mele felicitari!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput