Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)
Raspunsuri - Pagina 3
cami_antonia spune:
FETELEEEEEEEEEEEEEEEEE
am revenit.....am fost putin plecata din tara.....asa sa mai schimbam putin aerul....suntem bine....din cand in cand cateva greturi la orizont dar am descoperit ca imi trec cu mere verzi si crude din gradina mea....saptamana aceasta merg iar la doctor ....la bucuresti de data aceasta.....la marinescu sa vedem ce zice si dumnealui....
nu prea mai pot sta mult ca sotul are nevoie de laptop iar eu la calculatorul mare nu prea pot sta....ma menajez si stau mai mult pe spate....
le urez bun venit fetelor noi.....laura ne bucuram ca ai ajuns la caraiman....dar sa nu uiti poate si de listuta de gravidute....caci tocmai am mai aflat de o fata care a pierdut o sarcina la 10 saptamani.....asa ca nu uitati sa va rugati si pt noi....
va pup pe toateeeeeeeeeeeeee
sper sa ne revedem in curand.....
9+
Camelia
laurraa spune:
Desigur, cami ca ne rugam si pentru gravidute. Dar uite ca de data asta la Caraiman am luat doar listuta cu aspirante.Doamne ce rau imi pare.Nu mi-a trecut prin cap.Eram grabita caci mi s-a stricat imprimanta si mersesem la birou la sotul meu sa listez si tot mai grabea si ma grabea ca avea treaba....
Alta data nu voi uita cu siguranta.Doamne ce rau imi pare.
O sa merg la Sf. Parascheva sa ma rog pentru toate fetele de aici (aspirante si gravidute).
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
ainigriv spune:
Pupici,fetele noastre dragi!!!
Am intrat repejor,sa va spun ca maine pe la ora 19(ora Romaniei),Syris este programata la cezariana si cu ajutorul Macuitei Domnului isi va tine bebelina in brate.Sa ne rugam toate pentru ea,sa aiba operatie usoara si refacere rapida,asa cum am facut pentru toate burticile,la vremea lor si cum vom face si de acum incolo.
Noi suntem bine,crestem,dar nu stim cum sa punem poze pentru album.Poate ne invatati voi.
Ma bucur ca toate sunteti bine si cu gandul la Dumnezeu si la Maicuta Sa Sfanta,nu ne lasa,veti vedea acest capitol plin de bebei.Doamne ajuta!!!
Sper sa am vesti maine din Japonia si sa va scriu rapid.Pana atunci sa ne rugam ca totul sa fie bine si Dumnezeu sa trimita la fiecare minunea in pantece.Pupici multi de la noi!!!
anadomnica spune:
Syris - Doamne ajuta sa fie totul bine! Ne rugam pt. tine.
ainigriv - multumim pt. vesti. Cu albumul e mai greu de lucrat sa pui poze insa incearca sa le pui pe webshots, unde am pus si eu pozele si apoi sa postezi link la semnatura catre poze. Pentru mai multe detalii poti sa ma intrebi pe privat. Pup celei mici si asteptam sa ne anunti cand faci botezul!!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE
magdita spune:
Buna fetele,
Georgia, multumim mult pentru link-uri. Am citit articolul si am ramas profund impresionata.
Cami, ai grija de samburel si asteptam vesti bune de la eco.
Laura, multumim mult pentru listutza dusa la Manastirea Caraiman. Sper din suflet sa ajung si eu vara asta acolo.
Syris, nastere usoara maine si intalnire minunata cu fetita ta !
Pup toate fetele dragi.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
cami_antonia spune:
BUNA DIMINEATA FETELEEEEEEEEEEEE
eu azi voi pleca spre bucuresti sa imi vad bebicul.....si....maine sau poimaine va voi povesti cum a fost....in rest sunt bine cu mici greturi din cand in cand.....si cu f mult mers la wc.....
syris iti uram nastere usoara si refacere rapida dupa operatie....sa te ajute Maicuta Domnului
va pup
9+
Camelia
ingeras70 spune:
Va rog frumos, fetelor, treceti-ma si pe mine pe listele cu rugaciuni.Ma numesc Iuliana,am 37 ani sotul se numeste Florin, am pierdut o sarcina in dec.07 si am vrea sa avem si noi un bebelus sanatos.Multumesc de ajutor si Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visele.
laurraa spune:
Syris nastere usoara si sa te ajute Maicuta Domnului sa-ti revii repede
toate fetele.
cami te asteptam cu vesti despre BBita toau
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
anadomnica spune:
ingeras70 - bine ai venit la noi !! Te-am trecut pe prima lista. Sa fie cu binecuvantare si sa nu zabovesti mult pe aceasta lista... repede repede sa treci la
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE
magdita spune:
Neata fetele mele dragi,
Anadomnica, am intrat sa va dau o veste extraordinara : Ioanatugs este insarcinata ! . Trece-o te rog pe listuta de gravidutze fericite !
Ioana, felicitari si aici din tot sufletul si sa tragi cat mai multe fete dupa tine !!!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze