Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)
Raspunsuri - Pagina 10

luca2008 spune:
Ingeras, pot sa-ti spun cum se activezi PM.
Mergi in partea de sus a paginii....sus.. , la ratuste cum zic eu
si in partea dreapta vei vedea "regulament" iar dedesupt "intrebari frecvente".Daca dai clic pe " intrebari..." acolo vei gasi si instructiunile pentru activarea PM-ului.Bafta si asteptam sa ne povestesti mai multe.
Vreau sa le urez si eu bun venit fetelor noi, Bunul Dumnezeu sa le asculte rugaciunea.
Dragele mele , despre Ioana nu am cuvinte....dar eu tot nu cred .
Sunt convinsa ca este doar o greseala de laborator.
DD sa fie alaturi de ea si de puiul ei!Fete dragi si speciale va imbratisez cu drag.Iulia
Doamne ajuta!

magdita spune:
MaraAnisia, condoleante pentru pierderea suferita
.Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace pe tatal tau.
Luca, nici eu nu pot sa cred ca Ioanei i s-a oprit sarcina in evolutie. E prea nedrept ! Sper din tot sufletul sa fie o greseala de laborator. Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie alaturi de ea si de puiul ei
.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

ingeras70 spune:
luca2008 si fetele celelalte ,cred ca deocamdata eu nu pot activa mesaje private, mai stati un pic pina scriu 10 mesaje si apoi povestesc.Pentru toate fetele,pe 27 august este Sfintul Fanurie, ajutator al celor necajiti, care m-a ajutat acum 4 ani cind am avut nevoie.Atunci eu am facut si turtitele si placinta (nu stiu daca cunoasteti subiectul), am facut tot ce trebuia.Este un sfint tare drag mie.

mada23 spune:
Mara...dragautza sincere condoleantze, Bunul Dumnezeu sa aibe in grija sufletul tatalui tau, ma rog pentru el si pentru voi sa treceti mai usor peste aceasta grea incercare.
In timp ce citeam mesajul Marei a venit posta aici la firma, si a adus un plic de la Manastirea Sf Pantelimon Silistea-Gumesti, prin care Parintele Staret Antonie Lita face apel sa-l ajutam sa stranga fonduri pentru manastire, si trei iconite Sf Ana, Sf Paraschiva si Domnul Nostru Iisus Hristos . Intand pe google sa caut despre manastire am dat peste urmatoarele reportaje:
http://www.jurnalul.ro/articole/33048/destin---manastirea-din-cazarma
http://www.crestinortodox.ro/Manastirea_Sf_Pantelimon-p21-102
Nu am foarte mult ca sa-i ajut dar mi-am propus sa-i trimit prin plic sau in contul lor, niste banuti si poate reusiti si voi ca impreuna sa-i ajutam sa ridice un loc de rugaciune pentru noi toti, intr-un loc sfant in care Maicuta Domnului a plans pentru noi.
Poate nu intamplator este faptul ca acolo a fost un orfelinat si un sufletel de acolo poposeste si pe la noi.
Sa ma iertati daca am deranjat pe cineva cu mesajul meu, dar asa am simtit, nu am putut tine numai pentru mine acest semn.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

georgia_c spune:
madutzule , si io vreau sa ajut la bisericuta tot cu banuti , recunosc ca nu am citit articolele , de aceea te rog , daca ne poti posta conturile unde se pot pune banii ... io iti trimit multiii pupicei , si sa-ti dea DD un bbic , ca ar avea o mamica pe cinste
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

anadomnica spune:
MaraAnisia- condoleantele mele sincere Domnul sa-l odihneasca in pace pe tatal tau si nu uita sa te rogi mult, mult pentru el si sufletul lui si sa dai de pomana, mila Domnului sa fie asupra lui si a ta. Imi pare sincer rau. Prietena mea cea mai buna si-a pierdut la randul sau tatal in urma cu 3 luni, era tot in jur de 55 ani si a facut infarct. Stiu ca e foarte greu... ai multa credinta
ingeras70 - din pacate tu scrii ca si cum noi toate am fi citit deja ce scrie in ziar (nu stiu care ziar) ori eu una nu am citit si nu prea mi-e clar ce scrii si ca faci comparatie cu ce s-a scris in ziar... nu stiu la ce anume te referi si as vrea sa inteleg mai bine. Te rog sa nu te superi, am rugamintea sa fii putin mai clara, mai concisa... sper sa nu te fi suparat, insa am mare dorinta sa invat despre care rugaciune anume este vorba si care e felul de a te ruga. Am auzit de ruga urmatoare: "Doamne, intoarce la rugaciune si la bunatate pe toti dusmanii mei" insa nu stiu daca despre asta este vorba. Am citit aici pe forum ca e bine sa fie spusa de 30 ori pe zi... poti te rog sa vii cu mai multe lamuriri? Sau poate e vorba de cu totul altcevaa????
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE

mada23 spune:
Adresa de pe plic este asa :
Protosinghel Antonie Constantin Lita
Manastirea Sf Pantelimon
Loc Silistea Gumesti (noua)
Jud Teleorman
cod 147350
tel 0744908926;0723216577
cont: BCR sucursala Rosiorii de Vede RO 66 RNCB 0246 0115 4638 0001
cod fiscal 12283148
Georgi...
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

sandaa spune:
MaraAnisia sincere condoleante pentru tatal tau. Bunul Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca iar tie sa-ti dea putere sa treci peste aceasta incercare.
Ioana imi pare rau pt copilasul tau. Ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe.
Ingeras multumim pt informatiile care ni le-ai dat dar ma alatur si eu Aneidomnicai cu rugamintea de a ne spune mai multe.
Mada am citit articolele, impresionant intr-adevar. Multumim si pt adresa.
Fetelor noi bine ati venit. Dumnezeu ne va asculta rugaciunea cu cat suntem mai multe.
Va pup pe toate dragele mele. Doamne ajuta!

ingeras70 spune:
Da,rugaciunea este:"Doamne,intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei", se rosteste cu voce tare de minim 30 ori pe zi,neaparat zilnic, nu doar 40 zile, ci pina se implineste,ca se implineste.Am cunoscut tot soiul de situatii in care oamenii au rezolvat ce problema aveau cu aceasta rugaciune.Singura problema este sa o facem(pentru ca unora li s-a parut ciudata si nu au facut-o).Parintele o da tuturora care ajung acolo si mai are o rugaciune la fel de folositoare pentru cei care au probleme in casatorie.Acum, fiecare alege daca o face sau o refuza.