Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aka imi pare tare tare rau. si d a avut perioade asa, momente in care alaptatul era orice numai placere nu, efectiv ma toca toata ziua. sau noaptea. sau amandoua. ce pot sa-ti spun e ca o sa treaca, ca e doar un moment, greu pt pui, in care cauta cu disperare un soi de alinare. si unde daca nu la tz. din pacate, sunt momente frustrante si pt el, pt ca nici macar acolo nu mai gaseste asta. multa rabdare, o sa treaca. pana atunci fi alaturi de ea 100% si nu te mai gandi la nimic altceva. nu incerca sa ii refuzi sanul decat daca chiar simti ca nu mai poti, dar incearca cumva sa nu se simta vinovata. adica sa nu simta ca din cauza ei nu ii mai dai sa suga, pentru ca asta nu va face decat sa ii creasca frusttrarile. greu, stiu, tare greu....

aelita pt poveste. sunt situatii in care si noi, adultii, nu stim cum sa reactionam, ne blocam sau o facem complet aiurea. pt ei insa, trebuie sa fie de mii de ori mai greu. d la botez a fost in alb, pantaloni scurti si tricou cu aripi de ingeras :)

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

acs, multumesc pentru incurajari.

O vad si pe Stefy... imediat simte daca sunt suparata si asa se lipeste de mine. Daca plang, plange si ea. Mi-e as a mila... si las plansul pe mai tarziu....

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dia cum e oana?
dianarus multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Oana e mai bine acum. Aseara a reusit sa faca kk dupa ce a luat lactuloza. A facut si 3 scaune moi dupa, insa de ieri nimic. Dia spera sa nu revina constipatia.

Ada si ea e bine. In sfarsit accepta si gradinita, pentru ca in aceasta perioada s-a comportat ca si la inceput, adica plangea in fiecare zi de mers la gradi, atat dimineata cat si in timpul zilei.
De cand se simte bine si-a schimbat total comportamentul.

Ruxandra, multumesc de sfaturi La voi cum mai e cu diareea? Mai sunteti la regim?

Dianarus, sanatate lui Marc. In perioada asta a anului se pare ca virozele isi fac de cap.

Iulia si Ada se mai trezeste plangand noaptea si nu se linisteste pana nu o aduc la mine in pat. Inca nu am reusit sa o mut inapoi in camera ei. Doarme cu noi in camera, in patut, dar la prima trezire cere sa vina la noi in pat.
De maine incep sa o culc la ea in camera, sper sa reusim...

Asiza si Ada incepe sa se sperie de anumite lucruri si chiar voiam sa intreb, de la ce varsta incep sa constientizeze frica de anumite lucruri, oare nu e prea devreme?
Cel mai mult o sperie zgomote gen mixerul vertical sau zgomotul de bormasina.

Teutz, ma bucur ca Alexia s-a distrat sarind, insa ai grija daca intri si tu cu ea, se pot intampla si accidente. O amica, acum 3 ani la mare, sarind cu fiica ei de 2 ani pe acest gen de saltele a cazut peste fata si i-a rupt piciorul.

Aelita, foarte emotionanta povestea matusii tale.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
citat din mesajul lui Ktrinel

intrebare: sunt fulguleti care plang noaptea? care se trezesc si tipa, urla, ...? ...la noi e frecvent...si nu te poti apropia de ea...tipa cat o tin plamanii dupa care adoarme la loc.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

pisi mai face asa, dar rar de tot. probabil ca viseaza ceva urat. eu nu reusesc sa o adorm la loc, in schimb alexandru face minuni. la mine vrea in brate si i se duce somnul, la el sta intinsa, il asulta cum vorbeste, sta sa o mangaie si face nani la loc

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

bai nene...,ce se intampla cu voi?totul ok?
care/ce v-a suparat de nu mai dati nici un semn?

de vizionat vad se vizioneaza subiectul...,da' de scris nema...,pai ce-i asta domle'?nu-i corect pe bune...

va dau un ultimatum...,daca pana maine dimineata nu va reancepeti activitatea...,incep eu cu mesaje laudaroase sa stiti...
si pe cuvant daca nu am o groaza de chestii noi de spus...si-o sa va zapacesc cu fimea...de-o sa ziceti "hai sa scriem ca asta nu se mai opreste"

pai nu se mai poate domle'...

pana una alta...Deea,
te-am cautat azi prin Titanii,vezi ca te mai caut si maine...,fa bine si iesi la inaintare ca ma pierd pe acolo...aaaaaa vezi ca noi stam calare pe cele doua fantani de la intraredeci una mamica burtoasa bineeee si una copila uda leoarca,noi santem alea...

Mamica stralucitoare
24+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

acs am observat si la d o chestie apropo de durerea altora. nu stiu daca inca empatizeaza (nu cred, sincer) in schimb daca ma loveste si ii spun ca m-a lovit si ma doare, se supara foarte tare si, din cate reusesc eu sa-mi dau seama, se supara pe el, ca m-a lovit. a facut-o de multe ori, acum imi e nu-stiu-cum sa-i zic daca ma loveste (din greseala)...nu e ca si cum ma plang eu prea tare sau prea des ( a se citi numai la lovituri de K.O. :)) ), dar atat de tare ma uimeste comportamentul lui...adica, nu stiu, nu credeam ca e in stare sa simta asa ceva la varsta asta..sa se autoculpabilizeze....doamne ce copii mari..
Auzi, nu te-am uitat cu intalnirea . si , apropo de intalniri, aazi am dat peste biabaus in parc, si peste mandrete de fetita de 5 saptamani si fulgulet care vorbea..doamne cum mai vorbea...mai ca m-am complexat :), noroc ca am cel mai frumos/destept copil de pe lumea asta

ruxandra multumim de vesti despre monica, chiar ma gandeam la ea de vreo saptamana, de cand i-am dat lui d acces la monezi . tot vazuse pusculita, tot era interesat de ea, am decis ca e momentul. de fiacre data cand plecam la mall scoatem bani (bam :)) )de acolo si ne luam mingiute cu ei, vreo 2-3 zile am tot scos banii si i-am bagat la loc, iar acum, cum gaseste cate un ban prin casa, ma striga sa-i dau pusculita sa-l bage acolo. doamne ce minune de copil, v-am mai zis?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dandusa

deci una mamica burtoasa bineeee si una copila uda leoarca,noi santem alea...

pardon! una mamica bine, burtoasa... care demi, bre? io n-am mai vazut asa ceva...sa zic ca ai picioarele mele din liceu? cand aveam vreo 45 de kile...pfuuu...ce vremuri...si tu? tinerica....mai ca m-as ofrica un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui dianocica

noroc ca am cel mai frumos/destept copil de pe lumea asta

Mamica stralucitoare
24+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput