Informatii utile Constanta 15
Raspunsuri - Pagina 8
Blanche25 spune:
Buna fetelor, am si eu o rugamite la voi.
Mama mea (locuieste in Mangalia) nu se simte prea bine are diferite dureri, medicul de familie este un INCOMPETENT, si as vrea sa stiu daca exsita in Constanta vre-un cabinet privat sau clinica cu medici generelasti, cineva care sa ii poata da un diagnostic clar.
Va multumesc anticipat
krika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_lolutza KRIKA, am uitat sa mentionez ca am aceeasi problema ca tine si spermograma sotului e in regula. mari_lolutza |
Da, in urma tratamentului au crescut 4 foliculi destul de mari peste 20 mm deci a dat rezultate.... acum nici nu stiu ce sa fac... am inceput deja astazi cu clostibegyt si m-am programat pt monitorizare.
La lucrul asta cu FIV m-am gandit si eu, dar sa termin ce am inceput si....totusi poate ...poate ca FIV-ul este destul de costisitor, nu?
mari_lolutza spune:
KRIKA, pai cu asa foliculi mari, de ce nu ti-o fi facut inseminare?
Cine stie, poate ar fi dat roade la tine. Vezi si tu ce spune, poate ai sanse cu inseminare.
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Crisis, iti doresc multa bafta si Doamne Ajuta sa te intorci cu 1 sau 2 ungurasi in burtica!
Ioana, ce mai faci? Sper ca esti bine!
Ieri a facut sotul, echo testicular doppler si nu are varicocel. Asa ca am hotarat, sa continue cu tratamentul naturist si la anul sa ne indreptam spre fiv. Si cine stie, pana la anul, poate vine bebele!
Va pe toate, da pe toate!!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Dearbambie, sunt bine, multumesc!
Deci pana la urma sotul tau nu are varicocel, inseamna ca dr care l-au vazut aveau dreptate. E bine cum v-ati gandit sa continue tratamentul naturist! Iti doresc sa nu mai fie nevoie de fiv! Te
Cris iti doresc ca aceasta incercare sa fie cu mult, mult noroc si sa ajungi sa-ti tii in brate copilasii mult doriti si sa poti aplica in practica tot ce stii deja despre ingrijirea bebelusilor!
Mari mai ai putin si incepi si tu! In septembrie, nu? iti tin pumnii!
Krika sper ca nu te superi pe noi ca ne spunem parerea, ne mai sfatuim una cu alta, fiecare iti spune din experienta proprie, bineinteles ca stim ca fiv-ul este scump, insa Marilolutza ti-a spus de fiv tocmai pentru ca ea regreta ca nu a facut fiv si a pierdut timp cu inseminari, care au mai putine sanse (si eu regret intr-un fel ca nu am trecut direct la fiv, dar nu puteam sa trec peste acest pas, mereu m-as fi intrebat daca nu cumva as fi reusit prin inseminare) parerea mea este s-o intrebi pe d-na dr. acum la monitorizare, daca tot ai facut stimulare, daca nu ar fi bine sa-ti faca inseminare, mai dai 350 de lei in plus, dar sunt mai multe sanse decat prin contact sexual dirijat. E pacat, ca faci stimulare, iti afecteaza organismul, pe viitor va raspunde din ce in ce mai greu la stimulare si daca vei vrea sa faci inseminare sau fiv deja vei reactiona ceva mai greu. Te si sper sa nu te superi pe noi! Mult noroc iti doresc!
Blanche 25 posteaza intrebarea ta la subiectul de la odiseea sarcinii -gravidute si mamici de Constanta, acolo intra mai multe fete si poate stiu sa iti raspunda.
toate fetele!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
krika spune:
doamne fereste, cum as putea sa ma supar pe voi, doar de asta suntem aici sau mai bine zis de asta am intrebat si parerea voastra....
Asa am sa fac la monitorizare, o sa vb cu dna dr.sa vad ce zice si ea referitor la IA. Adevarul asta este ca timpul trece si nu am realizat nimic pana acum. Timpul trece ...eu inaintez in varsta....si o sa fie si mai greu.
crisis81 spune:
Sunt la Szeged (Ungaria) si in curand voi incepe si FIV3!
Va multumesc pentru sustinere !!!!
Va doresc exact ce-mi doresc si mie: cea mai mare dorinta sa vi se implineasca.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Sunt la Szeged (Ungaria) si in curand voi incepe si FIV3! Va multumesc pentru sustinere !!!! Va doresc exact ce-mi doresc si mie: cea mai mare dorinta sa vi se implineasca. "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze... |
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
krika spune:
Am avut 4 foliculi mari de peste 20 mm. Astept sa ma duc la control pe 15.08. Nici nu stiu cum sa o abordez pe dna dr. sa-i spun de FIV...
Si eu am destui ani fac 34 in nov. si nu prea mai am timp de pierdut.