Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Va doresc un week end frumos!!
Eu nu am noutati si prin urmare nu prea mai scriu.......
Numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Si tie maria un week-end frumos si la toate celelalte fete...
Cum stai cu procedurile, te simti mai bine?
Eu as vrea sa merg la Techirgiol, am ceva probleme la coloana si nu numai...reumatice, trebuie sa stau acolo, mi-e greu sa fac naveta...vre-o 10 zile
si daca tot merg, as incerca si sedintele cu namol, insa dupa cate stiu de la tine se fac intr-o anumita perioada a cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krika spune:

ioana_p76, spermograma lui a iesit normala , ureaza si luna asta de stimulare si abia dupa va vad ce-ar mai putea sa-mi dea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ralina: nu vreau sa te rapesc de aici, dar ai putea scrie si dincolo, la mamici si gravidute de c-ta, caci probabil vei afla mai multe informatii despre cerclaj sau alte chastii...Imi pare rau k nu stiu nimic despre asta k ti-as fi raspuns cu drag.

krika: bun venit la aspirante si sedere cat mai scurta.. te asteptam repede repde dincolo,la Odisee...
Ma bucur k ai incredere in medicul tau..e mare lucru in ziua de azi si mai ales, aici in c-ta...
Ai facut setul de anlize, sau ai inceput direct stimularea?Ce iei pt stimulare?
pregnyl cica nu se mai fabrica si mav era cea care mai avea ceva doze, dar din cate stiu l-a dat la braila cuiva...oricum ii poti trimte PM sa o intrebi.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Dear_bambie intr-adevar luna aceasta voi face o noua incercare, mai precis FIV nr 3 si ultimul sper eu.

Va pup pe toate si ma bag la somn!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crisis81: Iti doresc ca aceasta incercare sa-ti implineasca visul!!! Tot in Ungaria il faci? Cand plecati??
Bubu:Am facut 2 luni si luna asta am renuntat pentru ca e foarte aglomerat drumul spre statiuni si nu mai reuseam sa ajung la timp la munca! In iarna vreau sa facem FIV si inainte de asta voi mai face probabil 1-2 luni de tratament. Cat despre rezultate vizibile....nu stiu ce sa spun.....nu simt durere cand vine CM, a venit fix la 28 zile, nu m-au mai durut sanii ( nu stiu daca de la tratament)....
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Maria, iti vor fi de folos aceste sedinte cu namol si sigur, incercarea din iarna se va lasa cu , pacat ca nu ne putem duce cand vrem noi, ci suntem conditionate.
Eu n-am reusit sa ma programez decat in luna septembrie.
Succes

Cris, la cata experienta ai in a creste copilasi, DD iti va da bucuria de al creste pe al tau, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krika spune:

madalutaam facut stimulare cu clostibegyt din ziua a treia de ciclu timp de 5 zile apoi 3 zile gonal f injectabil subcutanat, in ziua a 11 sau 12 monitorizare si in a 13 zi diphereline injectabil pt ca sa se sparga foliculii. Am facut diphereline pentru ca pregnyl nu am gasit si nici in depozit nu se mai gaseste.
Din pacate ieri mi-a venit si de data asta cu dureri si hemoragie puternica, si culmea e ca am avut dureri de burta si sanii durerosi exact din ziua ovulatiei.
Va sarut pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

KRIKA, parerea mea este sa faci direct fiv. Tu citi foliculi ai obtinut? Eu am obtinut un folicul de 19 mm cind am facut acelasi tratament ca tine. Cind mi-a dat sa fac 5 zile de closti si 4 de gonal, am avut 2 foliculi de 22 mm, mi-a facut si o inseminare, dar degeaba. E drept ca eu nu mai aveam timp de inseminari, din cauza virstei.pina acum 3 ani am obtinut 4 sarcini naturale, la care, in prostia mea, am renuntat, fara sa ma gindesc ca nu as mai putea ramine insarcinata. Cu cit o sa cheltuiesti pe stimulari si inseminari, mai bine te indrepti direct spre fiv. Asta e parerea mea. Si eu tot la d-na dr. Lutescu am fost. Te pup si-ti urez succes mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

KRIKA, am uitat sa mentionez ca am aceeasi problema ca tine si spermograma sotului e in regula.

Mergi la inceput