Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna!

http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/

Luna asta ma ghidez dupa el, poate poate...

dulce toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Dearbambie, multumesc pentru informatiile ref la dr. Stanca, am modificat si pe prima pagina. Si am trecut si calendarul de fertilitate postat de tine.
Nusy, Bubu multumesc pentru informatiile ref la dr. Dantes. Si Bubu stai linistita ca nu superi pe nimeni, fiecare are dreptul la opinie.
Stiu ca dr nu are cu ce sa ma ajute, in afara de monitorizari corecte.Nu mi se pare nici mie normal ca nu tine fise pt paciente, oare nici pt gravide nu tine? Asta intr-un fel mi se pare lipsa de respect pt pacient..pt ca poate la un moment dat uiti sa-i spui ceva sau ti se poate parea neinteresant, dar dc ar fi pe fisa si ar vedea, poate ar conta. In fine, stiu cam la ce sa ma astept de la medicii de la noi..
M-as fi dus la dr. Stanca, dar am prins programare la Dantes exact cand vroiam, asa ca raman la el.

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Ioana , Doamne Ajuta, ca lunile august- septembrie sa fie cele norocoase pentru toate fetele!
Am eu o presimtire ca in lunile astea or sa vina berzele la noi!!!

Crisis , sa ne anunti cand sa incepem galeria!

Va imbratisez cu mare drag pe !

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Dear beambi sa ti se adevereasca presimtirea, Doamne ce bine ar fi...pt. toate fetele.
Ioana, mergi cu incredere la dr. Dantes, pe mine...avea un stil al lui, m-a facut sa ma simt foarte deschisa si degajata fata de el.
Mai aveam putin si faceam si oarece business, numai copii, nu
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Dear beambi, multumim de calendar, chiar modern... trebuie sa profit zilele astea, asa ca eu vreau sa fie baiat.

Mergi la inceput

... nu, de maine incepe postul Sfintei Marii, asa ca o sa-l petrecem in post si rugaciune, deci ne pregatim pt. lasatul secului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krika spune:

Buna fetelor,
Sunt si eu o aspiranta la postul de mamica. Ne dorim lucrul asta foarte mult. Ma chinui de 1 an cu tratamente si tot degeaba .... iar de cateva luni mai precis de prin aprilie ma duc la dna dr.Lutescu. Problema mea este pana la urma ovulatia si de 2 luni fac trat. de stimulare. Acum sunt in asteptari sa vedem rezultatul, dar dupa simptome cred ca-mi vin uratii. Si as mai avea de facut inca o luna si dupa aceea vedem ce-mi mai prescrie.
Eu una am mai multa incredere in dna dr.lutescu decat in alti medici din cta. Spun asta pt ca am mai trecut si pe la altii si nu s-au dovedit asa de buni.
Mi-a dat sa fac pregnyl dar nu l-am gasit la farmacie si in locul lui mi-a prescris diphereline....in caz ca as mai avea nevoie de pregnyl care dintre voi mai aveti?

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!

Ioana , am reusit sa gasesc un cabinet unde fac echo testicular doppler! Sper ca, dupa acest echo, sa stim exact daca are sau nu varicocel.
Si ca o informatie utila, adresa cabinetului unde fac echo testicular doppler:

Medstar 2000- Centru medical de diagnostic si tratament
Str. Lahovari nr. 41, Constanta
Telefon: 0241/638.251
Mobil: 0722/574.250

- echo testicular doppler -100 Ron

O zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Dearbambie multumim pentru informatii, le-am trecut si pe prima pagina!
Krika daca tot faci stimulare pt ovulatie, ca sa iti creasca sansele, de ce nu incercati si inseminare? Poti s-o intrebi pe d-na dr sa vezi ce zice. Sotul cum sta cu spermograma? Mult noroc va doresc!

Fetelor, trecand acum pe prima pagina informatiile de la Dearbambie, mi s-a parut cam mare diferenta de preturi fata de echo la cab dr. Ciufu si va rog pe cele care ati fost de curand sa-mi spuneti unde s-au modificat preturile. La fel si pentru restul cabinetelor, daca stiti.
Va pe toate si va doresc un week-end minunat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Buna fetelor!
Sper ca sinteti toate bine.
Ieri am facut eco la dr Ciufu si in plic alaturi de rezultate am primit si o lista cu preturi si proceduri pe care am sa o transcriu si aici(preturile nu difera mult fata de ce e pe prima pagina)
eco abdominal (etaj superior,etaj inferior,pelvis)-65ron
eco copil-40ron
eci pelvis cu sonda transvaginala-60 ron
eco tiroida-40ron
eco san bilateral-60ron
eco testicul-40ron
eco doppler vascular membre inferioare-60ron
eco doppler carotide-vertebral-65ron
eco sarcina trim 1-130ron
eco sarcina trim 2/3:fara 3D/4D-180ron
cu 3D/4D-280ron

programari: luni -vineri 8-20
tel: 0241/614141;0241/511330
adresa:str Flamanda,nr 19(sc mediconst srl)

DEspre noi..si de bine si de mai putin bine...bblina se dezvolta normal ,e in grafice are cu o zi mai putin dar e ok era intr-o agitatie continua.Eu in schimb am colul cam scurt 2,3cm..si urmeaza sa fac un cerclaj vinerea viitoare(pana atunci medicul meu nu e in spital si sper sa nu se intimple nimic rau).Daca aveti idee cam care sunt tarifele practicate in spital ptr cerclaj sau cit urmeaza sa stau in spital va rog sa ma luminati si pe mine sint intr-o ceata totala.
Va pup pe toate!

22+

Mergi la inceput