Informatii utile Constanta 15
Raspunsuri - Pagina 5
mav spune:
quote:
citat din mesajul lui z.cora
P.S. Nu se pune problema de transport.Vin personal pana la Constanta, asta fiind cea mai mica problema.
Draga mea, mai am 5 doze de 5000 unitati. Am vazut mesajul tau pe mess (de unde ai ID-ul meu?!), insa pana m-am sucit/invartit sa dau telefon la mama, nush cum am inchis mesajele offline.... si nu mai am cum sa-ti raspund pe mess... ca nu ti-am salvat adresa....
O sa-ti trimit nr meu de mobil pe PM, ma suni si stabilim cum/cand ne vedem.
As vrea sa scap de toate dozele pe Pregnyl, sa nu mai am grija lor.
Mai are vreuna dintre voi nevoie sau le marit pe toate acum???
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mari_lolutza spune:
MADALUTA,super pozele de la botez. Am vazut ca ai botezat-o la bisrica Sfintii trei ierarhi din Tomis Nord, biserica de linga mine. Te pup si sa te bucuri in continuare de puii tai.
dear_bambie spune:
Ce liniste e pe forum!!! Unde sunteti?
Va dau cate un
si un imens buchet de trandafiri rosii
ca sa intrati mai des!
toate fetele!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
bubu73 spune:
Dear beambi, multumim pt. trandafiri...n-avem nici o scuza ca n-am mai intrat, ooooooooo ba da, am avut netul taiat 2 zile, iti dai seama aveam restanta 17-18 lei...nici nu mai stiu sigur, te doare capul, cat de corecti sunt astia
Sper si tu sa fii inconjurata de multe flori si sa ne spui ce planuri a in continuare.
ioana_p76 spune:
Dearbambie multumim mult pentru flori! Sa stii ca as intra mult mai des, dar din pacate nu prea am ce spune..si-asa de multe ori suntem off-topic..
Si ca sa fim si la subiect -am vazut ca dr. Razvan Stanca era deja trecut pe prima pagina, spune-ne daca mai sunt valabile datele, daca mai are cabinetul la policlinica Iriadi. Voi trece si nr de tel nou pe care l-ai dat, dar spune-mi si daca vechiul nr mai e valabil.
Eu mi-am ales din listuta pe dr. Dantes, am gasit programare la el exact cand voi fi aproape de ovulatie luna viitoare si fac cu ocazia asta si monitorizare.
Cine a mers la acest dr., spuneti-mi va rog impresii!(stiu ca are o bila neagra pe prima pagina, dar sper ca pt ce vreau eu este bun -monitorizare si control echo sa vad dc sunt ok si dupa ultimul fiv(pana acum recunosc ca n-am avut nici o tragere de inima sa merg la medic..)
Daca s-ar fi putut as fi mers tot la dr. meu din Ungaria..in care am multa incredere, in ciuda esecurilor si a faptului ca la un moment dat am avut ceva dubii..
Ref la mersul la pestera, cred ca ne va fi greu sa ne organizam, fiind departe totusi, dar sper ca fiecare dintre noi va avea ocazia sa ajunga acolo si sa se si adevereasca legenda! (nu inteleg de ce se considera un cuvant interzis numele pesterii..ca doar este o denumire specific romaneasca, iar pestera una renumita..sa nu putem sa-i spunem numele mi se pare ciudat..doar pt ca se poate interpreta ca denumirea contine un cuvant vulgar)
toate fetele!
Ioana
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
dear_bambie spune:
Neatza!!!
Bubu , mergem inainte, cine stie... poate luna august va fii cea norocoasa!
Desi, acum nu mai stiu, cand va fi ovulatia , la un CM de 29 zile, ovulatia era in zilele 15-17... in iulie a venit la 35 zile, dar ca sa fim siguri prestam din z 8-z 21
Daca nici in august nu se intampla minunea, am sa merg sa-mi fac HSG. Din cauza operatiei nu am putut face Hsg , desi doctorul spune ca nodulii nu aveau cum sa-mi astupe trompele si nici nu vrea sa ma chinuie, mai ales cu spermograma noastra. Dar eu ma gandesc, ca poate ajunge un voinic la destinatie si nu are cum sa se intalneasca si sa se imprieteneasca cu ovulul, nu?
Ioana , Dr Stanca are cabinet pe Str Mihai Viteazu 93 colt cu Nicolae Iorga. Este o cladire cu etaj pe care scrie mare Primera, cabinetul se afla la etajul 2. Intrarea se face prin lateral.
Programul este de Luni-Vineri intre orele 13.30-18.30, mai putin martea si Sambata: 9:00 - 12:00
Programari: 0241/588.121
Consultatia- 75 Ron
Echgrafie transvaginala- 75 Ron
toate fetele!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
z.cora spune:
Buna la toata lumea!
Revin pentru a multumi tuturor fetelor care mi-au dat o mana de ajutor si lui mav care, prin gestul ei, ma ajuta sa merg mai departe in incercarile mele.Nu pot decat sa apreciez legatura stransa dintre voi si sa va urez in continuare MULTA BAFTA si multa putere pentru a depasi incercarile vietii.
nusy spune:
Ioana: du-te cu incredere la Dantes pentru monitorizare.Este bun la acest capitol si are si un ecograf foarte performant.Si este si foarte calm,vorbeste foarte frumos.Singura chestie care nu prea-mi place este ca nu iti face nici o fisa si nu te tine minte.De cate ori te duci,o iei de la capat cu povestea, e ca si cand te-ar vedea pentru prima oara.Cel putin asa patesc eu...Eu la el merg,cand nu pot ajunge tocmai la Bucuresti.
Nusy
bubu73 spune:
Nusy, credeam ca doar eu am aceasi parere despre Dantes, am fost la el doi ani, dupa care am renuntat, fara nici un rezultat...binenteles.
Obosisem de fiecare data s-o iau de la capat, nu ma mai mira motivul pt. care imi spunea ca nu stie de ce nu raman insarcinata.
nu vreau sa supar pe nimeni
nusy spune:
Bubu: hm...deci inseamna ca asa face cu toata lumea...totusi,ecograful este foarte bun..adica,pentru monitorizari mi se pare ok,ca medic(pentru a ramane insarcinata nu,nici pe mine nu m-a putut ajuta cu nimic din punctul asta de vedere).Pupici!
Madaluta: bebita ta este super frumoasa!!!!La fel si flacaul!Sa va traiasca!
Cornelianeli: tu ce mai faci,scumpa? Nu mai stiu nimic de tine!Sper ca n-ati abandonat proiectul "BB"!!!Te
Nusy