Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Mada cum iti dai seama daca ai ovulat dupa analiza progesteronului? Daca e in limite, banuiesc.(dar poti ovula si sa nu stai bine cu progesteronul)
Nu am inteles unde este pestera de care ziceai, spune-ne mai multe amanunte. Te
Mav s-ar putea ca Z.cora sa fii vazut mesajul tau cu intarziere si sa raspunda la cap. 13, care nu era inchis, nu cred ca a scris mesajul la vremea respectiva, pt ca el a aparut acum si nu-l lasau moderatorii atatea luni. Sper ca Z.Cora citeste si aici si te va contacta pe pm sau daca nu stie, asteptam sa scrie aici.

toate fetele

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Fetele nu am mai intrat de cateva zile, ma asteptam sa fie explozie de bucurie pt. dear_beambi, insa.....
Opt. tine dear_beambi.

Ioana, pacat ca nu a venit dr. Eu am sa-i fac o vizita la Cernavoda, asa am inteles si eu ca este foarte ocupat aici la clinica.

Eu maine am programare la dr.Lutescu - in sfarsit mi-a venit randul.
Sunt curioasa cum stau, nu prea ma simt bine.

Maria, succes cu tratamentul la Techirghiol, este a doua luna....da?

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z.cora spune:

Pentru mav,
multumesc pentru faptul ca ai raspuns mesajului meu.Am incercat sa trimit mesaj pe PM, dar imi spune ca nu primesti mesaje private.Inca mai am nevoie de Pregnyl, asta daca mai ai sau poate cunosti pe cineva care mai are.Pana acum doua luni se gasea la noi in oras, dar a disparut subit de pe piata si am ramas descoperita.Astept un semn de la tine.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z.cora spune:

P.S. Nu se pune problema de transport.Vin personal pana la Constanta, asta fiind cea mai mica problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Madaluta: Pai acum ne spui??? Vreau si eu locatia exacta!!!!!!! Vreau si eu bb!!! Hai ca facem o echpa din Constanta si plecam in grup catre pestera!!!( vorbesc serios))
Bubu: Da, e a 2-a luna si ma rog la Bunul Dumnezeu sa aiba efect!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Uff, am scris un mesaj si l-am sters din greseala!
O iau de la capat, deci:

Chiar asa, Mada, acum ne spui!!! Te rugam, da-ne mai multe detalii!!! Am vazut pozele de la botezul printesei Briana! Sunt superbe, iar voi sunteti o familie tare frumoasa!
Bubu, multa bafta maine la doctor! Asteptam vesti bune, da?
Maria, buna ideea cu plecatul in grup!Ma inscriu si eu pe lista" Vrem Bebe"
Ioana, dr la care merg( Stanca Razvan), are program de luni pana sambata, mai putin martea. Nr de la cabinet este:0241/588121. Tot aici il gasesti si pe Dr Costea George, dar nu-i stiu programul...

Restul fetelor, pe unde umblati????

O seara frumoasa!
tot !

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dearbambie multumesc pentru informatie, stiu ca mi-ai mai zis tu despre acest dr. si o sa incerc sa ma programez la el. Da-mi mai multe detalii (adresa cabinet, program) sa le trec si pe prima pagina!
Bubu iti doresc sa fie totul ok maine la control! Te

Cat despre mersul la Pestera vin si eu cu voi, daca ne organizam, ar fi o ocazie buna sa va cunosc pe cele pe care nu va stiu inca: Dearbambie, Maria, Bubu.
Va pe toate cu drag!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Apar si eu dupa o pauza destul de luuunga dar va scriu de la noua casa asa ca sunt tare fericita!

Am apucat sa citesc prea putin din urma dar pot sa va luminez cu mesajul Madalutei pentru ca am vazut si eu reportajul.
Este vorba despre Pestera Muherilor din Valcea (scris in spaniola pt ca in romana nu poti sa scri acel cuvant pe forum). Si pe mine ma bate gandul sa merg acolo asa ca sunt pentru o excursie organizata si chiar daca nu se organizeaza eu tot merg.

Va pup pe toate si va astept in vizita!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Idee buna sa mergem la Pestera, asa ca ma alatur voua.
Am fost la dr. cauza durerilor si sangerarilor in timpul actului sexual ramane tot endometrioza.
Am un chist endometriotic pe ovarul drept, alte focare de endometrioza nu se mai vad, doar laparoscopic se pot observa si in acelasi timp elimina.
Insa m-a bucurat putin, sunt in perioada ovulatiei si am un folicul, tot pe ovarul drept de 18mm, asa ca o sa-l invit pe al meu drag la o
I-am cerut dr-ei parerea vis-a-vis de o alta clinica unde sa fac urmatorul FIV, sunt tare dezorientata, nu mai vreau la MNL......
nu mi-a zis nimic concret, doar ca majoritatea clinicilor lucreaza pe aceleasi standarde si-mi poate spune doar acolo unde sa nu merg....
Mai vad pe ce drum o apuc.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
citat din mesajul lui crisis81

Apar si eu dupa o pauza destul de luuunga dar va scriu de la noua casa asa ca sunt tare fericita!

Am apucat sa citesc prea putin din urma dar pot sa va luminez cu mesajul Madalutei pentru ca am vazut si eu reportajul.
Este vorba despre Pestera Muherilor din Valcea (scris in spaniola pt ca in romana nu poti sa scri acel cuvant pe forum). Si pe mine ma bate gandul sa merg acolo asa ca sunt pentru o excursie organizata si chiar daca nu se organizeaza eu tot merg.

Va pup pe toate si va astept in vizita!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/721576026 br / 66536902" target="_blank">Poze...

da, da , despre pestera aste era vorba , dar acum am vazut k numele ei nu a fost permis...
E superba pestera si se merita sa o vizitati chiar si fara vreun alt scop. Daca nu era reportajul nici eu nu aflam legenda...Asa mi-am explicat si eu aparitia brusca si pe nepregatite a brianei...
Si daca tot veni vorba de briana sa va aram si poze de la botez

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput