Informatii utile Constanta 15
Raspunsuri - Pagina 3
bubu73 spune:
Dear beambi, nu te stresa, nu face bine la bebe, cu siguranta va fi pozitiv, mai incearca un test.
Nu ne lasa in suspans pana luni. Confirma banuiala noastra.
toate fetele.
dear_bambie spune:
Bubu , nu ma mai stresez, incerc sa-mi tin mintea ocupata, ca sa nu am timp sa ma gandesc. As vrea, sa mai fac un test cu prima urina, dar imi este teama ca nu se va pozitiva... Ufff, chiar nu stiu ce sa fac!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dear_bambie spune:
Neatza!
Nu am mai apucat a fac test, pentru ca, sambata dimineata a venit cm cu dureri care m-au cocosat, cheaguri nu mai spun. Acum ma simt mai bine, dar vad ca si cm-ul este pe terminate si este doar a treia zi... Asta e, nu a fost sa fie...poate data viitoare...
Va multumesc din suflet, ca ati fost alaturi de mine!!!
Va doresc o saptamana minunata!
toate fetele!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
maria08 spune:
Dear bambie: Imi pare rau! Cuvintele sunt de prisos........Suntem alaturi de tine!!
Fetelor, azi m-a durut burta toata ziua, nu stiu de ce.........parca ar trebui sa-mi vina cm-ul(nici atunci nu ma doare asa)si sunt doar ziua 20.....offf, sper sa nu fie ceva rau.....
Numai bine!!
ioana_p76 spune:
Dearbambi..imi pare tare rau, mai ales ca stiu ca ti-ai facut atatea sperante..off..
Maria daca erai un pic mai devreme as fi zis ca ar fi dureri de la ovulatie, dar asa in z20..poate e din cauza tratamentului.
Eu am ratat monitorizarea ovultatiei de luna asta, aveam programare, dar dr. n-a putut veni, nici vineri nici sambata, ar trebui sa ma duc miercuri, dar a trecut perioada ovulatiei.Nici nu stiu ce sa fac, sa merg doar pt control sa vad cum ma mai prezint, oricum pt monitorizari trebuie sa-mi gasesc un dr. care sa aiba program de luni-vineri, asa, oricat de incantata as fi de dr.Chazli, nu ma pot baza pe el la asa ceva, pentru ca vine de doua ori pe sapt in Cta si nici atunci nu se stie sigur si pentru monitorizare conteaza, daca a trecut periaoa degeaba ma primeste a doua-treia zi..
Ceva sugestii aveti?
toate fetele!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
ioana_p76 spune:
Copiez aici mesajul lui Z.Cora, mesaj aparut la cap. Info utile Constanta 13.
Mav, sper ca mai citesti si aici sa vezi mesajul:
quote:
citat din mesajul lui z.coraquote:
citat din mesajul lui mav
Fetelor, deja am vorbit cu mari_lolutza sa o ajut cu PREGNYL de 5000UI. Ea a spus ca ar avea nevoie de 2 doze, eu am vreo 9-10, au termen pana in nov 2009, le-am pastrat la frigider. Daca mai are cineva nevoie, spuneti acum, ca va ajut cu placere (si gratis) daca pot!
9+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Buna, ma intereseaza daca mai ai Pregnyl ( urgent 2 doze )si cum iau legatura cu tine in cazul unui raspuns favorabil .Multumesc anticipat.
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
dear_bambie spune:
Maria, Ioana,
maria08 spune:
Ioana: Ai dreptate, pentru monitorizare ,trebuie sa gasesti un medic care sa fie in fiecare zi in Constanta - sau aproape in fiecare zi......eu chiar nu stiu pe cine sa recomand.
Cat despre durerea care a tinut toata ziua de ieri...nu stiu ce a fost, clar nu a fost de la ovulatie ; cu vreo 6 zile in urma am simtit acelasi lucru si am ajuns rapid la dr. care mi-a confirmat ca ovulasem....e posibil sa fie de la tratament, dar sper sa nu fie ceva rau.
Va pup!! O zi frumoasa va doresc!!!
p.s: Cam slaba activitatea aici!!!!!
madaluta spune:
of..n-am mai intrat de multisor aici si cand am citit din urma asa m-am bucurat de Dearbambi..k apoi sa citesc finalul...tare imi pare rau...seamana cu un avort menstrual ce s-a intamplat...
Ioana: in lunile cand nu reuseam sa-mi monitorizez ovulatia faceam o analiza a progesteronului sa vad dc am ovulat...
maria: si tratament placut si eficient!
Aseara am vazut la stiri un reportaj despre Pestera M-erilor ( nu pot scrie cuvantul intreg pt k se considera a contine un cuv obscen)si despre legenda k femeile care nu pot face copii dupa ce intra odata acolo, vor reusi...Nu stiam despre asta, dar vreau sa va spun k eu am ramas insarcinata cu briana exact in luna urmatoare dupa vizitarea ei...Coincidenta???
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
mav spune:
Buna, fetelor!
Mi-a zis Madaluta sa intru....
Ioana, daca mesajul era din capitolul 13... si fata avea nevoie urgenta de Pregnyl.... ma tem sa nu fie cam tarziu....
Eu mai am Pregnylul (adica asa cred), tot la mama la frigider...
De ce nu mi-o fi dat PM????
Cum sa o ajut acum?!
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)