*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*
Raspunsuri - Pagina 9
loren@ spune:
hi hi...hai zi-mi de kg..tot 12? Ca nu vreau sa te intrec asa de repede!![]()
Las Chrie ca iti vine bine freza..si si mai mult imi place culoarea!Deci vroiai fetita? Data viitoare!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
Otiliav spune:
Am venit si eu de la Insitutul de Hematologie. Am plecat la 8 de acasa si era sa nu rezolv cu analiza pentru anticorpi. E de groaza cu mijloacele de transport. Am luat din Tei 282 ca stiam ca ajunge aproape (ca pana acum mergeam cu 46 din fata blocului dar s-au scos tramvaiele pe Stefan cel Mare) si am ajuns in aviatorilor, sa lesin de nervi ca a ocolit toata zona Floreasca. Si am ajuns la Institut in pas alergator la 10 fara 2 minute, ei inchideau la 10. Si descopar ca am uitat acasa trimiterea, imi venea sa ma pun in fund sa tip de nervi. Dar mi-am luat inima in dinti, am urcat la etajul I unde se recolatu analizele, nu era nimeni si credeam ca au inchis cand vine o asistenta, o intreb daca mai fac recolatri si imi raspunde ca da si atunci ii spun ca ups, am o problema am uitat trimiterea acasa dar ca o pot aduce maine sa o aibe la catastif. Nu mi-a venit sa cred ca a fost o draguta, mi-a zis sa stau linistita ca-mi da numarul pe o foita si se rezolva. Deci pana la urma s-a terminat cu bine aventura mea cu RATB-ul si uitatul trimiterii. Disperarea mea se datoreaza faptului ca am lasat pe ultima suta de metri, si sambata plecam la mare, dupa aceea in provincie deci daca nu reuseam azi nici ca mai puteam face 2 saptamani. Stiu ca se face si la Synevo, dar am preferat sa ma duc intr-un loc cunoscut, unde nu ma pierd prin oras.
Lorena, mersi, nu am nici reducere nici gratuitate, mi-a spus cineva ca l-a luat cu 20 RON la liber si ma miram cum de eu am intrebat la farmacie si mi-a spus 40 RON, acum mi-e clar ca era compensat.
Diana, pai tocmai ca nu ma stresez, ma folosesc de masuratorile de la Ana (ca atunci m-am stresat) ca sa ma conving ca totul este ok si acum, de vreme ce sunt similare si a fost totul bine.
Eu nu cred ca mai prind vreo ecografie in Norvegia. Cu Ana am facut la 32 de saptamani morfologica, dar este mai greu de masurat si inghesuiala mare prin burta nu prea inteleg mare lucru din inregistrare. Mie mi se pare utila aproape de nastere pentru a estima greutatea copilul, a vedea cat de mare are capul si daca are loc sa treaca si cum este cordonul ombilical si placenta.
Vai ce manechin erai atunci, 24 de saptamani, fratee. Eu acum parca o am mai mica dar imi revin imediat nici o problema, parca vad ca iar fac un elefantel de 4 kg.
Alexa1983, ce sexi mama, mi-am adus aminte ca te-am vazut in poze, nu stiu unde-s kilogramele ca eu am mai putin dar atarna carnea pe mine, pe tine este pusa exact unde si cat trebuie.
Nebunica, pai daca era baiat deja ma gandisem eu la Victor Andrei, dar il pastrez in memorie in caz ca va fi vreodata cazul.
Flori, greu de tot cu numele, am irosit prea multe variante prima data, pe Ana o cheama Ana Maria Cristina, desi ultimul nu a fost alegerea noastra, ne-au convins socrii in ultimul moment si am fost foarte suparata. Acum suntem cat de cat de acord cu Andreea dar clar mai trebuie un nume ca nu putem altfel, primul cu 3 nume
si al doilea doar unul. Asa ca socotim Ana Maria un singur nume ca sa mai cautam inca unul acum dar si asa este greu. Sotul vrea Diana, si mie imi place dar cum sa avem o fata Ana si una Diana, am zis ca taiem si toate numele care au in compozitie Ana. Deci s-a mai restrans lista. Om gasi noi o varianta care sa ne placa si dupa aceea sigur vor incepe bunicii cu idei.
Ancaoradea, am patit asa la prima sarcina, dar nu stiu de ce. Eu cred ca este ca si sangerarea gingiilor, sa nu fii cumva anemica. Vai ce vad, 24 de saptamani, bravo, ma bucur ca sunteti bine.
Anes, l-am luat si spre finalul primei sarcini, cand pregateam terenul pentru nastere vaginala. Cat despre vitamine compensate eu nu am sanse, in Norvegia nici atat nu se compenseaza si sunt si ceva mai scumpe decat aici.
Anduta02, mie nu mi-a iesit in timpul sarcinii ci imediat dupa prima sarcina hop si prima masea de minte, de abia atunci mi-a venit si mie mintea la cap la 26 de ani si ceva. Oricum eram de coma, si mie si fetei ne ieseau dinti in aceeasi perioada
.
Cu asa sot va fi usor cu gemenasii.
Brie, mie imi mai fac in Norvegia o dozare la 32 de saptamani si nu stiu daca imi fac vaccinul daca ies negativi. Dar la cum ii vad eu pe ei cred ca mai degraba economisesc o doza si nu-mi fac mie nimic preventiv. Si nu voi avea de ales atunci decat sa merg pe mana lor.
Cherie, bine ca mai apari, chiar si pe fuga.
Bravegirl, si eu sunt in crestere acum, simt la haine, de acum incolo doar punem si noi si bb.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 18+
diana21 spune:
Lorena, dragutel
, eu nu am pus inca 12, pe mine ma certa dr. mea pt. DOAR sase puse in 19s!!! Acum am 50 (deci sapte in plus) si tin cu dintii de ele pana dupa 28 iulie, cand am control iar...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
21+
bebe
diana21 spune:
Lorena, gata, stiu, m-ai confundat cu Dandusa, ea zice ca a pus 12. Deci...cu ea concurezi, da' va ajung eu din urma
!
_
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
21+
bebe
mamiseli_11 spune:
Maria si Alexa,v-am trimis PM
Mihaela
20+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
Alexa.1983 spune:
Mamiseli
Loren
oceaborn
Va multumesc ptr parola
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
21+ Deniel Alexi
anes spune:
Mirtha, din link-urile tale, m-m lamurit o data in plus ca pt. TT, valorile de la sange trebuie corelate cu varsta mamei si cea gestationala. Pai daca eu nu am facut o ecografie recenta atunci cand mi-a luat sange pt TT...!
De aceea a iesit si TT ca naiba! Pe de elta parte, bolile cromozomiale, sunt asociate unor malformatii care se pot identifica la ecografie (la un dr. care cunoaste meserie). La mine a fost totul ok la eco. Intentionez ca pentru eco de trim III sa vin tot in Buc. la Herghelegiu )poate prind o programare). Oricum, linistita nu voi fi pana la nastere, cand voi sti ca este ok! 
Era mai bine sa fie TOTUL ok de la inceput, dar, ce sa-i faci...
Sunt o gaska de informatii utile de la dr. Onofriescu, pe link-ul acela. Multam!
23+ 
diana21 spune:
quote:
Flori, greu de tot cu numele, am irosit prea multe variante prima data, pe Ana o cheama Ana Maria Cristina, desi ultimul nu a fost alegerea noastra, ne-au convins socrii in ultimul moment si am fost foarte suparata. Acum suntem cat de cat de acord cu Andreea dar clar mai trebuie un nume ca nu putem altfel, primul cu 3 nume si al doilea doar unul.
Hi, hi, hi, FIX asa si la noi!!! Eu alesesem Ianca Dariana inca de dinainte de a ramane gravida, mi se pusese pata rau pe numele aste doua si...cand s-a nascut, in Ajun de Sf Maria (14 august) m-a tocat la cap mama ca NU SE POATE sa nu o cheme Maria! Asa ca am facut un compromis, dar nici nu am renuntat la piticii mei! Si acum copilul se numeste Ianca Dariana Maria
, saracuta de ea, de-abia poate sa-si zica toate numele. Asa ca este exclus ca Bebedoi sa aiba doar un nume, de aia si cautam inca unul care sa se potriveasca cu Tudor. Cred ca Tudor Andrei va ramane pana la urma, va multumesc si voua pt. ajutor!Nume de fetita stiu muuuulte, aveam o lista cat o zi de post la Ianca. Uite cateva, poate iti place si tie vreunul:
Ruxandra, Anastasia, Ilinca, Sara, Teodora, Natalia, Deianira, Davina, Patricia, Dara, Rhuna, Anemona, Iris, Bianca, Briana...
Ma mai gandesc si iti mai zic
_
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
21+ bebe
anes spune:
Otiliav bine ca ai rezolvat cu recoltarea sngelui! Mai sunt si asistente dragute!
Anduta02, este mai bine sa mergi la dr. sa iti trateze maseaua provizoriu, iar dupa ce nasti vezi daca trebuie extrasa sau iti scoate nervul! Este foarte posibil sa iti creasca o masea cariata din start. Se datoreaza unei demineralizari existente in organism. Si mie mi-a iesit o masea cariata in timpul pubertatii, cand cresterea era foarte accelerata.
Cherie, cand il vei vedea pe baietel in bratele tale, iti va parea rau ca ti-ai dorit o fetita! Ai sa-l iubesti la nebunie, pt. ca este al tau.
23+ 
Otiliav spune:
Diana, ce faza, Ana s-a nascut aproape de Craciun pana la urma, am declarat-o pe 23 decembrie, motivul acesta a fost din partea socrilor si al doilea pentru ca pe sot il cheama Cristian. Eu m-am suparat pentru ca i-am propus sotului Ana Cristina si el a sustinut sus si tare ca alegerea lui este Maria. Dar pana la urma important este ca le strigam cum vrem noi. Mai dificil cand cumpar bilet de avion ca sunt prea multe, deci nu corespunde cu pasaportul ![]()
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 18+