Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Fulgu esti mortala
Acu' ma bag ca musca si intreb...care vecin, asta de acu' sau cel unde ati locuit inainte?
Diana picteaza cand o apuca, in general cand ploua si asta cu pictatul se trage de la faptul ca ma tot vede pe mine facand planse, fise,...de multe ori nu depaseste asa linia cand picteaza cum o depaseste cu creioanele colorate...Eu îi cumpar carti de colorat din colectia "Cartea mea de gradinita" de la rovimed si uite asa pe langa colorat am invatat mai bine culorile, si cate doua versuri despre fiecare.Chiar azi i-am luat Anotimpurile si Formele geometrice...asa le stie dar prin reprezentari devin deprinderi.
Despre "defectul meu profesional"upss, am senzatia ca altfel nu stiu sa-i explic, chiar si Mihai îmi zice cateodata "e fiica-ta, nu eleva ta"
Nu insist cu nimic, cand vrea facem, cam ce vrea si cand nu joaca pana picam de oboseala.
Cu ruj, oja, farduri,...n-am pb.Si cand imi fac eu unghiile o mai intreb "vrei si tu?" iar ea imi aminteste ca-i copil si nu-i trebuie oja, idee implementata de mama...cred. Cu hainele e cam nebunie.De i se pare ca s"se bat culorile cap in cap" si-n casa de sta, tare mai protesteaza, plus ca toata ziua face parada modei, iar cand mergem undeva ne cam ciocnim si asta din cauza vremii de afara.

Edit: Monica, Miha asteptam capitol nou

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Tocmai ce am venit de la eco, nu sunt insarcinata, dar am f multe chisturi pe ovarul drept si mult lichid in burta. Nu e nici extrauterina. Maine dim ma duc la gineco mea sa imi dea tratament pt acele chisturi si sa ii zic ca m-am decis sa il fac pe bebe 2, sa imi dea ceva sfaturi, daca tb sa iau acid folic de pe acum sau altceva.

Va pup.

PS Da, Natalia se lasa asteptata, mama ei de fata!!! Io o iubesc si cu ochii negri/caprui/gri...si ea stie asta dar e hoatza bre, ca vecinu' dealtfel!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bits, am rams datoare cu u nrasp, am uitat ieri, desi aveam asa un sentiment ca uit ceva cand am trimsi mesajul. De 2 zile am scos si eu olita de la naftalina, dar deocamdata e doar piesa de muzeu, o las acol os-o vada, sa se obisnuiasca ochiul cu ea. Asa a fost si al alex. La el incercasem de 2 ori sa incepem operatiunea olitza si a esuat, si a prins cand am gasit metoda cu bombonica. Asta mic pot spune ca-i inebunit dupa bombonici, dar inca nu-l vad capabil sa faca targuri cu mine de genul: fa pisu-uite bombonica. Am mai zis ca e incapatanat si daca nu-i dai ceva, prefera sa faca circ decat sa negocieze. Sunt sigura ca va ajunge sa faca la olitza mai tarziu ca alex, insa nu ma chinui prea tare, astept sa am niste confirmari ca e capabil sa se tina regulat olitza.

Onitza, refacere rapida, eu am reparat microchisturile cu microginon acum vreo 15 ani.

Aime, ai grija de ochi si de tine, speram sa fie totul ok si sa nu apara complicatii sau sa se descopere cauze nedorite.

Adriana, lasa copial sa-si consume fanteziile, nu o opri, o sa treaca de la sine dupa un timp, mai ales daca i se confirma i njur ca nimeni nu se speteste cu astfel de preocupari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
acum...acum schimb si capitolul
Ele La multi ani sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti
cuscra...zapacita mai esti
aime eu am patit...a fost din cauza tensiunii oculare f mari, mi-a plesnit un vas care din pacate la mine cu nici un tratament nu a trecut ci dimpotriva...se facuse f proeminent si a trebuit operat la vremea aceea...abia aparuse lasserul si dr m-a operat cu bisturiul...la mine era jos in sacul conjuctival...nu-ti zic ce sperietura am tras ca dr s-a gandit sa=l ducem si la analiza sa vedem ce-i cu el si cei de la insititu il dadeau pierdut sper la tine sa se resoarba cu tratament si sa nu fie nici o problema...sanatate multa si tie si piticului
onitza sanatate si tie, bine ca sti despre ce este vorba...sunt convinsa ca apare ea si natalitza
noi suntem binishor, ruxi are nasul infundat si respira pe gura...azi noapte nu prea m-a lasat sa dorm.a fost si agitata ca ieri nu i-am culat la pranz(fiind ultima zi de vacanta a lui alex) i-am dus la parcul de distractii...apoi la restaurant in orash...si mi-a facut bucata noaptea
in rest...toate bune si frumoase...
va pe toate
fug sa deschid capitol nou

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput