Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aime sotul pateste si el ceva similar la ochi cand e obosit sau cand conduce mult. Dar nu stiu sa zic daca e vas spart sau nu. Ideea e ca i se inroseste tot ochiul foarte urat. Dar nu il doare.Cand ma uit la el imi dau lacrimile. Si el nu poate folosi nici un tratament oftalmic pentru ca nu le suporta. Asa ca asteapta de fiecare data sa treaca de la sine.Sanatate multa!
Try bravo soferito! Eu la capitolul asta ma laud doar cu una bucata permis in portofel ca nu conduc deloc. Am ajuns la concluzia ca vreau masina mea ca nu am nici 1% sanse sa conduc cu husbandul in dreapta mea.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

aime scumpa doamne ce ai patit...ma trec fiorii. eu am o problema cu "suferinta" ochilor de cand am avut o conjunctivita urata in copilarie...abia suport sa folosesc creionul pt ochi . sper sa nu fie nimic grav ...offf

tu cuscra scumpa du-te la gine, cel mai bine

bits anul asta mergeti la mare? m-a bufnit putin rasul...auzi acolo dragul de el cum si-a spalat locomotiva.

v-am zis ca sunt disperata de fiica-mea? nu mai iese din casa fara sa se fardeze, sa se dea cu crema (ca eu mama i-am mai siu luat ceva crema parfumati si cu sclipici "barbie" si parfumel)...placerea ei maxima e sa se imbrace "pt.plimbare" cfhiar daca se joaca in casa...pe tudor cu greu am reusit (sper ) sa-l conving ca baietii nu se fac cu crema, parfum, scipici si alte alea-alea...dar se pot da cu gel pe par. no acum sa te tii...CE MA FAC????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

M-am programat pentru eco transvaginala, azi la 18.05. Tineti-mi pumnii!! ...iar maine dimineata ma duc la gineco cu rezultatul.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Uaaaaaa! Ce eleganta e NORA mea!!!! Adriana, stiu ca nu-ti vine sa crezi cand ii vezi ce se aranjeaza, asa imi face si mie Paul: cand ma vede ca ma dau cu ruj, rimel, sau fard, vrea si el...
Pe cand poze cu printesa si printul tau???????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

onitza sunt zapacita rau azi
am facut duminica poze la mitingul aviatic, parintii mei sunt dintr-un sat de langa campia turzii unde sea afla o baza nato super pusa la punct, am vazut o demostratie frumoasa cu elicoptere de lupta si mig-uri...doar ca pozele sunt pe aparat inca . tocmai a fost sotul meu intr-o vizita la mine la birou si am uitat sa-i dau stick-ul meu sa le descarce. nu de alta dar aparatul ew la el la birou

nu stiu de unde au asta cu machiatul si parfumatul ca mama nu se (mai) machiaza, eu f.rar ... m-am gandit ca decat sa mi le tot ceara pe ale mele sa le iau dintr-alea mai pt.copii. cred ca o sa ma trimita la plimbare sotul meu cand afla ca azi i-am mai cumparat ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

ochi verzi, eu nu-l vad pe David pictand cum o face Diana, nici peste 5 ani...da nici nu veau sa-l fac pictor...Nu , David nu are rabdare si nici indemanare ...in schimb, e foarte sportiv(asta e tot "calitate" de la vecinu luata) si da, pot spune, ca joaca bine fotbal pt varsta lui...
din filmutetze, fara sa stiu(da eu stiam deja si asta o mai confima inca o data), mi-as da seama ca esti ceva cadru didactic... modul in care vorbesti, rabdare si felul de a o intreba pe Diana ceva, etc...

aime, of, sanatate! cred ca cel mai bine e sa vada un doctor...

pt recesamant, noi il concuram pe silviu cu 98 cm si 13 kile...ura!intram in top 5 de la coada

22 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

adriana, si David isi mai da uneori cu ruj...iar unghiile de la picioare si le face cand mi le fac si eu . na, si? zau ca nu ma cramponez din cauza asta...isi mai ocupa si el timpul, ca ii ia timp, nu gluma, sa-si faca unghiile de la picioare fara sa-si faca si buricele deshtelor.......va dati seama...

monica, da-ne un semn...suneti bine?

cecilica noastra cu bradul ei cel ud la radacina(care cred ca intre timp a crescut cat altii in 7 ani) ce mai face mey?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui fulguletz

adriana, si David isi mai da uneori cu ruj...iar unghiile de la picioare si le face cand mi le fac si eu . na, si? zau ca nu ma cramponez din cauza asta...isi mai ocupa si el timpul, ca ii ia timp, nu gluma, sa-si faca unghiile de la picioare fara sa-si faca si buricele deshtelor.......va dati seama...

adevarul e ca eu ma cam distrez pe seama lor . mai ales ca i-am convins sa nu-si mai faca deshtele cu oja ci cu...luciul meu de buze...am sacrificat un luciu din-ala cu buretel la capat ca sa nu mai umple casa cu miros de acetona si apoi sa te tii. cel mai tare ma distrez cand se fac unul pe celalalt...doar ca ma gandesc sa nu ramana baiatu' cu apocaturi....nesanatoase ...apoi daca si altii se comporta la fel..., nu-mi mai fac probleme ...aaaaa si cupilu' meu tudor are o adevarata pasiune pt culoarea portocaliu: vrea doar haine portocalii, dulciuri portocalii, deseneaza aproape tot numai cu portocaliu...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui fulguletz

ochi verzi, eu nu-l vad pe David pictand cum o face Diana, nici peste 5 ani...da nici nu veau sa-l fac pictor...Nu , David nu are rabdare si nici indemanare ...in schimb, e foarte sportiv(asta e tot "calitate" de la vecinu luata) si da, pot spune, ca joaca bine fotbal pt varsta lui...
din filmutetze, fara sa stiu(da eu stiam deja si asta o mai confima inca o data), mi-as da seama ca esti ceva cadru didactic... modul in care vorbesti, rabdare si felul de a o intreba pe Diana ceva, etc...

aime, of, sanatate! cred ca cel mai bine e sa vada un doctor...

pt recesamant, noi il concuram pe silviu cu 98 cm si 13 kile...ura!intram in top 5 de la coada

22 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Fulgu m-ai facut sa rad pe ziua de azi ...
Ca sunt in plin sindrom prerusesc si am o stare de imi vine sa bat pe cineva. Poate prind pe careva sa ma descarc. Musafirii asteptati ieri vin azi...ca ieri a plouat torential aici.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Adriana Denisa se ungea singura si pe buze si pe unghii de zici ca era clovn. Numai ca la gradinita a invatat-o Doamna ca ii mananca calciu (scuzati cacafonia). Denisa habar nu are ce e ala Calciu dar probabil i s-a parut ceva interesant si nemaiauzit si s-a linistit cu unsul. Acuma imi spune mie care stau tot timpul cu oja pe unghii ca-mi mananca calciu.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput