Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME sanatate puiutului slabit! Lasa mami ca recupereaza el in timp, ca e baietel ascultator si mai ales ca i se va administra si tratamentul o sa ii prinda bine! Pupic lui Vladut, insanatosire grabnica!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - De ce nu incerci un tratament naturist mai inainte de cel dat de medic? Eu stiu ca-s eficiente din propria experienta. Oricum, sanatate baiatului!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Felicitari pentru reusita baiatului! Ce bine ca s-a remediat problema si acuma sunteti linistiti, iar el este super!
Bravo!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try ce ma bucur ca cum adrian e bine , sa te ti de acum ca va incepe sa si vorbeasca , si nu stiu daca o sa mai ai loc de ei, deja pe mine ai mei ma depasesc" sora taci tu ca acu vorbesc eu,da? e clar.... mamiiii asta nu pricepe nimic , aa asa gata a tacut auziiii mamiii eu can eram mic si mergeammm....... soraaaa taci acum vb eu,....mamiii... deliucaa uite taci tu putin..." etc
nu ca fimea ar vorbi cev aci doar ea stie ce zice, in afara de clasicele mama tata tati mamaie tataie apu papa baie, ma rog pe aici pe undeva ..

onitzooooo cretulina poate, e drept ca are o usoara tendintza de ondulare la par,si ochi albastii ii face mama ca daia au facut astia lentile de contact colorate dar de aici la cumintenieee.... ia vino tu si furo, ca eu ti-o dau , dar inapoi doar cu recompensa mare o iau, si crede-ma nu apuci 2 zile cu ea
dar e drept cine o vede si nu apuca sa o vada in "actiune" zice ca e f cuminte si linistita dar daor saracul silviu stie cei poate pielea, il bate il musca il impinge nu ii da nimic nu are voie sa puna mana pe jucariile lui ( el ) etc, iar el saracul nu ii zice nimic e asa calm si linistit ( e drept sunt si exceptii dar oricum) ieri am fost la o vecina si fisa un fel de Delia nu da nimic si fimea evident ca ia luat de afurisita( ii lua si ii si arata si ascundea si radea, si se amuza ca plange) si fimiu incerca sa ii explice fetitzei ( 2,5 ani) "uite lasa-i-o si ei putin pana se plictiseste si poate atunci ti-o da, daca o sa vrea ea"
oricum sunt intr-o situatie cool , ca eu o cert mereu, pe ea ca na el saracul intlege si nu e rau mereu, dar mai rau e ca a inceput el sa se bucure cand o cert si ii iau aprarea lui. am tot incercat sa ii explic ca nu e bine ca si ea o sa rada de el cand va fi certat, si ca daca mai reactioneaza asa nu o sa ii mai iau apararea , dar,,,,,
pana acum era relativ simplu ca il invatasem nu ii smulgi din mana ii ceri frumos si daca nu iti da( evindet ca ffff rar ii dadea sia tunci intamplator la mana intinsa) ii dai ceva la schimb si iti da ce are, eee dar nu mai tine poate sa ii dea 20 de jucarii ea ia tot le tine la piept si tot nu ii da nimic, si na eu ce mai explic la baiat....

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Onitzo la voi
Miria, pai sa stii ca m-am gandit si i-am si spus dr, dar cum bate gradi la usa risc sa nu mi-l primeasca (dupa ce m-am chinuit o juma de an sa-l "bag") si vreau sa eradicam din radacina, apoi mergem pe naturiste lunar, preventiv. Deja am schema si cu naturiste. Vreau sa scape odata, ptr ca nu-l recunosc de slab ce este.
Sa nu uit, vazut pozele cu voi, superba fetita ta.

Paxelino, da ce actiune la voi si ce antren, nu va plictisiti neam

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

sa va zic cum mi-a zis cupilu... ba tzani mami!!! sa fii toasa!!! aduci tort???
Ei acuma sa vedem cine se pricepe sa traduca ?

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, ma bucur tare mult ca s-a rezolvat problema cu auzul, de acum o sa ai un mic vorbaret acasa, cred ca te simti tare usurata!
Eu imi reinnoiesc dorinta de a va mai vedea in poze, poate te induri!

Aime,of, nasol cu paraziti astia, sper sa aiba efect tratamentul, si sa scapati repede; la voi, daca intr-adevar a slabit si are si alte manifestari, clar trebuia tratat. Pupam Vladutzul!

Miria, bine ai revenit, mai , ce mare si frumoasa e Damiana! Ce inaltime are? ca pare tare inaltuta!

Copiii mei incearca sa le rapuna pe cele 2 bunici la Provita, mai mult decat atat de azi ii si ploua, nu stiu cum din toata vara am reusit sa gasim pt plecare cea mai ploioasa saptamana. Tare imi e ca se alege praful de traseele montane pe care le pregatisem pt sfarsitu saptamanii daca o tine tot asa.
Oricum, pe aici ne bucuram si noi de cele 3 zile de relaxare, fara sa ne bata nimeni la cap la ceas de seara! Eu profit si mai citesc, mai merg cate o tura prin magazine, noroc ca, ca orice minune , nu dureaza decat 3 zile!

Paxela, ce distractie la voi acolo!

Fulguletzule, bafta la eco!

Roxana&Co

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ele

sa va zic cum mi-a zis cupilu... ba tzani mami!!! sa fii toasa!!! aduci tort???
Ei acuma sa vedem cine se pricepe sa traduca ?

Deeeeciiii, sa incerc eu...La multi ani, mami...sa fii sanatoasa...aduci tort?
si de la noi....si sa fii sanatoasa si bogata din toate punctele de vedere si poate gust si eu tort, drept recompensa

Mergi la inceput

Roxana, multumim mult. Sper sa aiba efecte si rapide. Odihna placuta in doi, mey. Si bafta la trasee, desi e anuntat ploaie ca de sf Ilie . La noi tocmai ce-a tras o tura zdravana. la fantomatici si sa reziste cuscrele

Mergi la inceput

Inca una...si ma duc al meu manechin are 104 cm si 15 kile, ce ziceti, ma risc cu el pe vreun podium (nu va zic de circumferinta taliei sau de faptul ca burta e lipita de spate, ca va fac invidioase

Mergi la inceput