Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FULGULE, bine ca fu numai o pisica! Hai sa-ti spun eu una tare: o cunostinta care are o casa in Londra, isi pregatea copila mai mare de nani, era seara, a doua fetita pe care abia o nascuse, deja dormea, cand se trezeste in casa cu doi mascati cu pistoalele fluturandu-le amenintator spre capul lor, al ei si al lui barbate-su! I-a legat si marea lor usurare a fost cand a auzit pe unul dintre ei spunand: WRONG HOUSE! dupa care au iesit repejor pe usa din fata ca uitase fata sa puna alarma si sa incuie usa! Bine ca nu au patit nimik!
OTILIA m-a sunat azi era in drum spre Sighisoara, Ana dormea in masina, iar fi-miu tragea de mine sa vb cu fata, nu intelegea ca ami sunt si copii cuminti care dorm!
MIHAELA, te cred ca ti-e greu! spor in continuare, o sa treci si peste asta si te vei mai linisti! Pup

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna fetelor. Sunt o viitoare mamica , DPN 27.10.2008 in cautarea unui carucior transformabil vara/iarna.
Daca intimplator aveti informatii despre caruciorul Bertoni Atlanta cu 3 roti , rog comunicati-le aici - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124286
Multumesc !

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Azi suntem acasa, am fsot la contro lla tubulete, sunt acolo bine-mersi la locul lor si am facut si audiograma si suntem bucurosi nevoie mare ca baiatu' lu' mam aude perfect acum. Repetam controlul la fiecare 3 luni sa ne asiguram ca e totul asezat cum trebuie (uneori tubuletele astea cad si ma idevreme de termen).

Miria, bine-ai revenit si incearca sa stai ma imutl de vorba cu noi paote te-o ajuta la depresie. Deca inchisa singura cu gandurile tale, mai bine varsa-le aici la noi si mai scapi de pietrele de moara de pe umeri.
Damiana a e fetita in toata regula, cine ar fi crezut acum aproape 4 an ica o sa ajungem aici si cu asa copii mari? Daca ne arata cienav o poza cu copii nostri cum ar arata peste 4 ani nu a mfi crezut i nveci si ni s-ar fi parut o asa cale lunga. Si uite-ne totusi aici, asa ca bine-ai revenit miria.

Fulguleato, mi-esti draga rau, mai, mai ales de cand esti cu burtica. Pupam pe david. Pt mine e o placere sa-l luam pe alex peste tot cu noi, mai greu cu praslea ca nu mai am aceeasi disponibilitate psihologica atunc icnad mergem pe undeva. Insa sa n use deoache, de cand cu tubuletele parca e alt copil, ne minunam zilnic de el si nu ne vine sa credem ce transformare. E o transformare la nivel intreg nivel comportamental si cateodata mi-e greu sa cred ca e doar pt ca aude mai bine. Nu mai conteaza, cert e ca ne facem mari. Luna viitoare suflam in doua lumanarele. Deja l-am facut mare si pe adrian. Gata! De la anu' plecam dupa fete.

Ochi verzi, nu ma gandeam neaparat ca nu ai avea tu grija de ea, ma gandesc la stilul de condus din Ro si la neatentia (ca sa nu zic nepasarea sau inconstienta) soferilor. Te inteleg perfect cand spui ca nu aveti un loc ca lumea unde sa exerseze cu patinele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

try, ce bine ca ati rezolvat problema lui adrian, cu auzul. Imi imiaginez ca, atunci cand nu auzi bine, te simti fustrat si nervos ...iti dai seama ca poate asa era si el.

mey, nu ii scoate asa de repede la insurat , mey, ca daca vin nurorile , sa vaz pe unde scoti camesha...

In alta ordine de idei, mey, eu stau momentan ca trantora acasa, David e non stop cu mine(asta pana in sept cand incepe gradi, abia astept!) si crede-ma ca simt ca ma sufoca uneori. Simtim nevoia sa mai iesim ndeva, dar nu se poa fara David. Tu ai alta situatie: mergi la job, o ai pe mama ta si nu ai "stresul" ca nu poti faci aia sau ailalta fara copii De ex, joi am eco morfologica, as fi vrut sa mearga si al meu husbend (el nu l-a vazut pe junioru pana acu deloc) si ar fi o super ocazie sa-l vada. Desigur, tre sa-l caram si pe david dupa noi si eu stiu cata rabdare si cat chef va avea david sa stea la o eco care va dura juma de ora...la cat il cunosc, alex va sta cu el afara si o sa intru singura. Initial vorbisem cu o prietena sa stea cu David, dar , ghinion, baietelul ei s-a imborlnavit si nu mai pot sa-l las pe David la ea. E si la o ora aberanta, unu jumate....
asta ca sa intelegi mai bine la ce ma refeream cand spuneam de carat copilu peste tot...

in alta ordine de idei, mey, andreap, eu nu m-as mai gandi la al treilea mey......asta pt ca, recunosc, nu ma omor dupa statutul de gravida. Te deformezi, mananci de rupi, abia te apleci ca te dor shalele plus stresul de genul: da de ce ma doare buricul deshtului de la degetul drept? , etc....Eu , de cate ori vad o gravida ma ganedsc: of, saraca de ea..
dar eu iubesc produsul finit, de altfel, de nepretuit si unic si simplu miracol...de asta m-am mai lasat inca o data insamantzata...

Mergi la inceput

TRY URAAAAA!!! Ce bine ca e Adrian sanatos!!! sadea bunul Dumnezeu asa sa fie toate controalele din 3 in 3 luni, numai cu vesti bune! Si cred ca iti place sa mergi cu Alex peste tot, mai ales ca e un baietel cuminte si intelege de multe ori si de vorba buna!
FULGULE, si eu ma plangeam de perioada sarcinii si cand citeam postarile Ceciliei ca ii e dor sa fie graviduta, nu prea o intelegeam, dar io o cred ca ii place, , feicare are sarcina diferita, poate pe ea nu a durut-o salele, sau altele si a mers totul struna!

Il intreb pe Paul azi: "Mami, de unde ai ochisorii asa frumosi?" EL:"DIn Billa" EU:" SI eu de unde ii am?" EL: "DIn Auchan"..."Si tati?" P:" De la scoala de la mami" ...asa ca maine facem ora de anatomie pt cupil de 3 ani si 8 luni

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
citat din mesajul lui onitza
Il intreb pe Paul azi: "Mami, de unde ai ochisorii asa frumosi?" EL:"DIn Billa"

fals!
raspuns corect: de la vecinu!

tot ma intreba oti ce culoare or sa aiba copchii(adica tot blozi sau ba) nostrii...pai poa sa semene si cu vecinu mey numa sanatos sa fie, zau...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui fulguletz

quote:
citat din mesajul lui onitza
Il intreb pe Paul azi: "Mami, de unde ai ochisorii asa frumosi?" EL:"DIn Billa"

fals!
raspuns corect: de la vecinu!

tot ma intreba oti ce culoare or sa aiba copchii(adica tot blozi sau ba) nostrii...pai poa sa semene si cu vecinu mey numa sanatos sa fie, zau...

TAREEEEE!!!! Tu s-ar putea sa ai gura "aurita" (si sa para ca vecinu' a contribuit cu ceva )ca o dorinta maaaare am si eu , normal, dupa sanatate 100%, mi-as dori muuult sa ia ochii maica-mii, adica vara verzi-iarna albastri, aaaa, si sa fie blonda creata!! mooaaamaaaa cred ca face asta (Nati) ce vread in mine!!! si probabil ca la cat de frumoasa , atat de tero o sa iasa! Dar nu prea imi mai fac sperante, ma uit in cazul Paxelei, parintii sperau la al doilea sa iasa cu ochii albastri, pe care mami ii are in dotare, dar n-a fost sa fie, in schimb e o dulceata si o bucalata si o cuminte de -ti vine sa o iei acasa, dar ma bate Silviu daca ii fur sora!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

MIRTHA, sarcina usoara in continuare si fetita Eva sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa! Noi am facut alegere proasta cu carucioarele, asa ca nu te pot sfatui, am avut unul pt iarna f greeeeu de 15 kg si pt vara am luat altul mult mai usor. Daca reusesti sa iei unul si pt vara si pt iarna e ok, dar sa nu depaseasca de 11 kg ca te rupe de mijloc!

Pupic

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara si noapte buna!

Ca de cand nu v-am vazut .... ne-am capatat cu o mandrete de chisti lamblia si dupa vreo cateva semne de boala, stari lesin si tot tacamul, lui mami i-a venit geniala idee sa ceara examen copro. Si da, m-am linistit (daca se poate spune asa) macar stiu ce are, de ce i-a fost rau si de ce manca baiatul meu asa bine si nu punea gram pe el. Acum cel putin, e slab mai ceva ca manechinele alea pariziene costelive , de maine incepem tratamentul (care e si toxic si care mai sper sa fie si eficient) asociat un hepatoprotector si doamne ajuta.Am fost o fericita sa iasa examenul pozitiv din prima, daca nu iesea, ma tot frasuiam si ma tot gandeam...mama sucita (ca sa nu-mi zic altfel, asa nu...asa nu...cum o fi oare bun?)

Fulgule bafta la morfo, cu sau fara tati si David, macar bucura-te de jumatea aia de ora linistita, cat te gadila nenea dr cu eco ...aaaa si vezi de-ti spune daca e blond si neaparat sa intrebi si de ochi albastri sau cum or fi? Tare faza cu pisica

Gata ma duc la nani, va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Try ma bucur de noutati, cred ca se simtea frustrat micutul. la flacai

Mergi la inceput