Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Miria sa stii ca nu odata ma gandeam la tine..ca nu mai vroiai sa dai pe aici. Am vazut si pozele cu Damiana, imi place tare mult bretonul ei .Pupici si bine ai revenit!
Onitza se vede treaba ca tre sa mai munciti pt Nati. Am vazut pozele de la Urlatoare si cu rushine zic ca eu nu am ajuns pe acolo..inca. Dar avem in plan mai multe trasee. Anul care a trecut ne-am ocupat doar de casa. De cand am mai terminat cu renovatul ne-am mai plimbat si noi. Ultimele plimbari le-am facut la cetatea Rasnovului ( e la doi pasi de unde stau eu si mi-a trebuit un an sa ajung ) si pe Postavaru.
Noi intre timp am avut o delegatie la Oradea dupa care am dat o fuga la mama sa vedem copilul.
Am si cateva poze noi. ah, sa va arat
noua freza. Dupa 12 ani de vopsit roscat am facut alta culoare. Cica e ciocolatiu dar tre sa se mai deschida . Plus cateva poze la mamaia

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna dimineata!
Am mai pus cateva poze acum:
http://flickr.com/photos/14464962@N05/2687922519/
, dar mai sunt, ca fac destul de multe. Asa ca, voi mai adauga in timp scurt.

Am vazut pozele puse de voi si sunt tare ademenitoare. Sa pleci... sa faci excursii...sa respiri aerul de munte sau cel sarat al marii..., dar cum am zis si mai inainte, am sa ma multumesc in perioada asta doar cu mici "popasuri".

Unele din poze sunt de la mare (am fost 3 zile), dar nu in perioada estivala. Asa ca, apa era rece, dar Dami tot a intrat.
Am mai mers intr-o zi la Cheia. In Bucuresti se anuntase canicula, iar acolo era frig de mureai si maisi ploua. A picat tare bine excursia aia.
Apoi, am mers si am si pozat la Manastirea Ghighiu. Am pus mai multe poze de acolo cu fata.

Va pup si voi mai aparea ca acuma iar plecam dupa una alta.
Mai! Mai!

ELE - Imi place culoarea ta, sincer!
Si eu sunt filala culorii rosu. Am incercat tot ce se putea incerca in materie de culori, dar rosu ma face sa ma simt bine indiferent de nuanta. Acuma, insa, poate si ca un acces de furie asupra propriei persoane, cum unele se tund cand sunt in pase proaste, eu m-am vopsit negru. Dar imi place, este cu tenta mov si chiar nu ma imbatraneste cum imi era mie frica.
Voi une si cateva poze cu mine, dar cand le salvez si pe astea.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mi-a intrat de 3 ori mesajul, asa ca, am incercat sa-l sterg. Scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIIRA vazui o printesa care "bate toaca la biserica" ..e o dulceata fi-ta! !M-am topit dupa ea!!! Imi place ca e rotunjoara la fata, ii sta tare bine asa si e o curajoasa daca a facut baita in mare!
Cand mai mergeti la Manastirea Ghighiu? poate venim si noi ca in Buucresti vad ca ne e tare greu sa ne intalnim.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gata!
Si eu am vizionat toate pozele cu Damiana si Miria. Sunteti 2 frumoase!! Imi place de tine cum arati. Poate cu putina melancolie in chip si taine nepatrunse in suflet. De Damiana ce sa zic?? E o incantare sa ma uit la pozele ei. Pe undeva te mosteneste cu fata ei plapanda ...si pare linistita si cuminteeee....Acuma tu stii daca ne pacaleste sau nu.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

tocmai am reusit sa vad milioanele de poze pe care le-ati pus toata sapt trecuta...si mi s-a facut o pofta de vacanta si de duca, vorba lui try...Mai ales ca anul asta noi zicem pas , nu vom pleca nicaieri din motive financiare (de! ne-am luat casa si tot mai bagam in ea bani ), dar ma consolez cu gandul ca o sa mergem in week-end-ui mai des la munte..oare??!!

nu mai enumar ce poze si cum vazui, ca nici eu nu mai stiu...dar asa, din amintiri : dana, pozele din croatia arata identic cu pozele noastre din Turcia(la granitza cu Grecia)...supebe!
am admirat-o pe Diana(ochi verzi) cum merge cu rolele...bravos! cred ca am sa ii cumpar si eu lui David ...dar la anu...
miria, fi-ta e donshoara in toata regula, iar chestia cu caratul copilului peste tot , o inteleg, si la noi e la fel...Eu abia astept septembrie sa se duca david la gradi, fac party, zau asa...
ele, e ok noul look, eu sunt mare fana shuvitze(orice culoare si grosime) dar paca mai mult imi placea roscatul...e doar parerea mea iar stii si tu, pozele mai inseala ochiul...

roserbina, da mey, am fost in ro 2 sapt. si nu am dat nici un semn de viata, sa-mi fie mare rusine...Dar nu am stat in buc, am stat la parintii mei si pe urma am prins si sapt aia de super canicula de nu ma-m simtit f ok...promit data viitoaare(cand mi-am propus sa stau mai mult timp) sa ne vedem sigur...

oti, bag seama ca nu vrei sa te incuscresti cu mine, soro, ha? lasa ...lasa
mey, eu sigur sigur vreau sa nasc natural. Asa am vrut si la david(dar la el nu a fost sa fie si m-am chinuit rau cu cezariana)...Dar poti sa stii ce o sa fie?
eu am suferit mult la cezariana, am suportat greu operatia , am facut si alergie la un medicament , nu am amintiri frumoase legate de asta, asa ca, clar, daca o sa se poata optez nastere normala, cu epidurala..

fetili, azi era sa mor de inima...vin acasa cu david, mi se pare ca vad ceva negru, ca o umbra in sufragerie...ma uit mai bine, nu ..nu mi se pare, avem stafie neagra in casa......ma frec la ochi ca in filmele cu prosti si da, nu ma insel, era o pisica neagra neagra la noi in sufragerie.... Intrase in casa cand am fost plecati si fusese usa deschisa, iar al meu sotz a inchis usa fara sa o vada si ea saraca ramasese inauntru ...

22 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am admirat fortografii frumoase si pot spune ca Ele iti sta tare bine cu noua "frizura" si culoare, iar Denisa e o scumpa
Miria, sunteti niste frumoase, chiar imi era dor sa vad poze cu voi
Ioana, frumoasa iesire si vezi ca ai copil grozav...a urcat si-a coborat singur, iar ai tai imi plac grozav, emana in jurul lor atata iubire si afectiune. Nati, va veni cand va asteptati mai putin, dar VA VENI!
Fulgu, citeam intamplarea ta si deja imi imaginam niste scenarii..ptiu, ca fu pisica...
Noi suntem bine, eu ma impart intre Diana, carti si treburi in casa, am senzatia ca-s in cimp, ca nu invat cum invatam sucient/pe zi,asa ca ajung mai rar la calculator si atunci clar caut ceva...
Va pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Multumesc de aprecieri! Dami nu-i deloc melancolica si nici cuminte.Adica, are o atitudine de baiat, nu ca mi-ar da bataie de cap, in sensul asta. E baietoaica. Iar trasaturile le-a mostenit de la tata. Cu mine nu seamana, decat pe ici pe colo, sincer, nici nu bagi de seama.
Asta e! Gena puternica!

ONITZA - Vom mai merge la Ghighiu cu siguranta. Noi mergem frecvent acolo. Imi place sa merg duminica, desi e o mare de oameni si stai foarte mult la cozi, dar imi place pentru ca dupa ce se miruie toata lumea se face slujba Sf. Icoane care este speciala.

Acuma vom vedea cand vom mai merge, dar voi anunta si cine vrea poate o sa vina cu noi.

De intalnit mi-ar placea tare mult, dar pe langa drumurile din perioada asta care ma moara, eu nu conduc si sunt destul de inceata la facut drumuri cand e vorba s-o iau pe fii-mea de-o aripa si sa purced la drum.

Mergi la inceput

Te pupam si noi, Mihaela!
Succes la invatat!

Mergi la inceput