Subiecte recente la profil
Draga comunitate.
Am identificat o problema de performanta in functionalitatea "Subiecte recente" de la profilul utilizatorului.
Stiu ca multi dintre voi folosesc aceasta functionalitate asa ca nu sariti pe mine caci o sa o aduc inapoi! Trebuie insa sa ma gandesc la o alta solutie de implementare.
Probabil ca o sa dureze cateva zile dar inca o data: caut o solutie!
Raspunsuri
Rufus spune:
Nu s-a rezolvat...sau trebuie sa fac eu ceva?
Multumesc!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
Iubika spune:
Nici la mine nu merge... nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si chiar ma gandesm... oare ce s`o fi intamplat...
Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
admin spune:
Trebuie sa mai aveti rabdare vreo 3 saptamani. Lucrez din greu la profil si o sa fie ceva schimbari
Numai bine
lorellay spune:
Au trecut 3 saptamani...Mai dureaza?
Sorana 
30+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.
karligutza spune:
Si mie imi era utila sectiunea "Subiecte recente" ... insa am observat ceva nou pe forum care include oarecum aceasta optiune de a vedea ultimele subiecte in care am activat eu sau alti membri... "lista prietenilor".... o noutate draguta! asteptam sa fie treaba finalizata cu succes si sa iasa si ceva frumos! daca se poate si cu un design colorat, vesel si prietenos ![]()
bravo ADMIN, banuiesc ca nu-i usor deloc ce faci, de aceea eu inca mai am rabdare!

karligutza
sunt mamica Adelutei 
iileana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADMIN Draga comunitate. Am identificat o problema de performanta in functionalitatea "Subiecte recente" de la profilul utilizatorului. Stiu ca multi dintre voi folosesc aceasta functionalitate asa ca nu sariti pe mine caci o sa o aduc inapoi! Trebuie insa sa ma gandesc la o alta solutie de implementare. Probabil ca o sa dureze cateva zile dar inca o data: caut o solutie! |
29.07.2008:
| citat din mesajul lui ADMIN Trebuie sa mai aveti rabdare vreo 3 saptamani. Lucrez din greu la profil si o sa fie ceva schimbari |
Vreo veste, ceva?
April, nu dupa "mesajele mele" ofteaza lumea, ci dupa, sa zic asa, "mesajele altora" :)))
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iileana spune:
| citat din mesajul lui ADMIN Draga comunitate. Am identificat o problema de performanta in functionalitatea "Subiecte recente" de la profilul utilizatorului. Stiu ca multi dintre voi folosesc aceasta functionalitate asa ca nu sariti pe mine caci o sa o aduc inapoi! Trebuie insa sa ma gandesc la o alta solutie de implementare. Probabil ca o sa dureze cateva zile dar inca o data: caut o solutie! |
Stii ce m-am gindit, Admin?
Pune-o la loc asa cum era.
Neperformanta. Stiu ca avea scapari, dar era mai buna decit nimic.
Cita vreme repararea ei vad ca e complicata, iar noile functiuni oricum nu fac ce si-au propus, te rugam frumos pune lista de "subiecte recente" inapoi.
Pe principiul: merge si asa, las-o, ca ne-am obisnuit cu ea.
Se poate?
admin spune:
Am activat din nou aceasta functionalitate intr-o forma cred eu mai performanta. Daca sunt probleme sau BUG-uri... let me know.
O zi buna Echipa Desprecopii.com