Subiecte recente la profil

Subiecte recente la profil | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Draga comunitate.

Am identificat o problema de performanta in functionalitatea "Subiecte recente" de la profilul utilizatorului.

Stiu ca multi dintre voi folosesc aceasta functionalitate asa ca nu sariti pe mine caci o sa o aduc inapoi! Trebuie insa sa ma gandesc la o alta solutie de implementare.

Probabil ca o sa dureze cateva zile dar inca o data: caut o solutie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu s-a rezolvat...sau trebuie sa fac eu ceva?
Multumesc!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Nici la mine nu merge... nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si chiar ma gandesm... oare ce s`o fi intamplat...

Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Trebuie sa mai aveti rabdare vreo 3 saptamani. Lucrez din greu la profil si o sa fie ceva schimbari

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Au trecut 3 saptamani...Mai dureaza?

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Si mie imi era utila sectiunea "Subiecte recente" ... insa am observat ceva nou pe forum care include oarecum aceasta optiune de a vedea ultimele subiecte in care am activat eu sau alti membri... "lista prietenilor".... o noutate draguta! asteptam sa fie treaba finalizata cu succes si sa iasa si ceva frumos! daca se poate si cu un design colorat, vesel si prietenos

bravo ADMIN, banuiesc ca nu-i usor deloc ce faci, de aceea eu inca mai am rabdare!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La Profilul personal avem Mesajele mele. Acelea sunt subiectele recente (de 1-30 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Draga comunitate.
Am identificat o problema de performanta in functionalitatea "Subiecte recente" de la profilul utilizatorului.
Stiu ca multi dintre voi folosesc aceasta functionalitate asa ca nu sariti pe mine caci o sa o aduc inapoi! Trebuie insa sa ma gandesc la o alta solutie de implementare.

29.07.2008:
Citat:

Trebuie sa mai aveti rabdare vreo 3 saptamani. Lucrez din greu la profil si o sa fie ceva schimbari

Vreo veste, ceva?

April, nu dupa "mesajele mele" ofteaza lumea, ci dupa, sa zic asa, "mesajele altora" :)))

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ai dreptate iileana

Dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Draga comunitate.

Stii ce m-am gindit, Admin?
Pune-o la loc asa cum era.
Neperformanta. Stiu ca avea scapari, dar era mai buna decit nimic.

Cita vreme repararea ei vad ca e complicata, iar noile functiuni oricum nu fac ce si-au propus, te rugam frumos pune lista de "subiecte recente" inapoi.
Pe principiul: merge si asa, las-o, ca ne-am obisnuit cu ea.

Se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am activat din nou aceasta functionalitate intr-o forma cred eu mai performanta. Daca sunt probleme sau BUG-uri... let me know.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput