Apelez la ajutorul vostru, cu speranta ca ma poate ajuta cineva cu informatii.
Ma intereseaza cum aflu daca o gradinita e pe cale sa fie retrocedata, si in acest caz ce se intampla cu copii din acea gradinita?
Cu cat timp inainte ar trebui sa fie anuntati parintii?
Sper din tot sufletul sa stie cineva si sa-mi raspunda.
Mihaela
Din cate stiu eu ca i s-a intamplat unui vecin, cand gradinita a fost retrocedata, copiii au trebuit sa-si caute alta. Nu au fost consiliati parintii, nu au putut inscrie copilul la gradinita cea mai apropiata ca deja se completasera locurile si nu au acceptat suplimentarea ... pana la urma au dat cupilu la o gradi particulara.
Asta s-a intamplat la ei, poate tu ai alt noroc.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
Pai, te interesezi la Primarie, ca ei au evidenta cladirilor solicitate pentru a fi retrocedate-Directia Patrimoniu.
Ce faci in situatia asta? te interesezi daca se judeca pentru treaba asta, ca sa stii cat de mult se poate prelungi functionarea gradinitei si...cauti alta gradinita.
Multumesc pt. raspunsuri, m-am interesat la Primarie pe site-ul lor, se pare ca intr-adevar exista dosar depus pt. retrocedare, sa vedem ce se intampla mai departe.
In ceea ce privestea cautarea altei gradinite, mi se ridica parul in cap numai cand ma gandesc
...
Mihaela
Noi am mers la o gradi care urma sa fie retrocedata. Se stia treaba asta si inspectoratul scolar sau primaria - cred ca primaria, au aranjat ca gradinita sa fie mutata in incinta celei mai apropiate scoli in cladirea in care functionasera odata atelierele pt activitati practice. De cand s-a aflat ca , casa in care functiona gradinita e in litigiu pt retrocedare au mai trecut cam 2ani jumate pana s-a transferat in cadrul scolii. Copii inscrisi, grupele formate nu au avut de suferit in nici un fel.
Asa a fost la noi.