Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (294)
Raspunsuri - Pagina 14
silvi_2005 spune:
Am vrut sa pun si eu ceva poze dar merge execrabil netul.
Miha bafta multa tinem pumnii!
Bianca Iulius Moll emai elegant si mai sic parerea mea dar la capitolul magazine mi se pare ca sta mai bine Pollus-ul de departe, depinde ce firme te intereseaza si ce vrei sa cumperi.
Giova cred si eu ca e greu la cresa, eu una am zis clar ca nu asa vrea nervi de asa ceva ...ma si imaginez ce as face cu 10 ca Alain desi e greu de gasit 10 ca el ![]()
Ana de France ai perfecta dreptate cu magazinele si cu duminica, mai stiu eu pe cineva care ar face shopping nonstop macar asa mai sta pe acasa
pe mine ma enerveaza numai cand tranzitez Germania sau Austria mereu in we si nu am acces la magazine
dar m-am linistit ca am vazut ca au H&M la REIMS langa noi si o sa dau acolo o tura, tu cum ai stat cu shoppingul de vara, cred ca e nebunie la voi in Paris.
Maraki am tras eu o tura lunga si lata de cumpaturi am ajuns si la C&A si am gasit o multime de chestii faine desi nu e mare la noi in oras, imi imaginez la voi ce e.Merci de inf cu H&M am vazut pe net cam ce au in colectie siimi plac multe, am gasit ceva magazin la 80 de km de aici si o sa merg lunea viitoare ca e liber Jean dupa garda de duminica ![]()
Florini am uitat sa iti spun ca iti tin pumnii sa scapi cu bine de operatie.
Nu am reusit sa vad poze tot din cauza netului prost care nu deschide nici o poza....fac cruce cand scap de abonamentul asta. Alain a inceput sa manance f bine dar nu zic inca nimic ca poate e doar o faza...
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Danast multa sanatate si fericire alaturi de familia ta !!!!!!!!!!!! Pupici de la noi si un buchet de flori virtual.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
cosmi1975 spune:
ce fac fetele...multumesc ptr mesajele lasate la poze....
bianca ceva fotomodel ca daca n are niste pozitii de stat...la fotografiat de ti vine rau
eu pe aici am o lene eeeeeeee dar tb as ma adun ca i ca la balamuc aci
Giova spune:
Silvia din pacate sunt multi ca si Alain, doar ca la gradi/cresa sunt alti copii, mult mai cuminti, mai maleabili, in schimb acasa...isi dau in petec.
Cosmi frumoasa domnisoara ta, manechin nu alta.
am venit si noi de la gradi, mai stam vreo ora in casa si pe urma afara. nu e soare, dar e cald(30 grade).
va las, piticul vrea desene cu Scooby Doo.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
andiaroro spune:
Silvi- n-am fost la cump decat in prima zi de solduri cand am fost sa facem prostia aia de hartie la amba pt Alex... imi tr o camasa pentru nunta. Sunt considerata o "mare ciudatenie", ca lucrez in zona cu cele mai multe magazine chic pe mp, mai pot sa plec si de serv cand vreau si
io nu ma duc, dar nu-mi place sa ma inghesui cu toti japonezii si rusii pe acolo de nebuna, niciodata nu mi-a placut sa probez( la dim actuale, nici atat) si
are cine echilibra balanta in familie....cica vin niste prietene in una din zilele astea sa ma
oblige....m-am destrabalat insa pe net ca dadura comenzi neamurile din ro si distractia inca nu se termina ca io nu le pot cara pe toate, asa ca mai tr sa mai fac si pachete si sa le si trimit...
Miha- tu ai facut ce ai putut tu mai bine..felicitari!trebuie sa fii incantata de tine insati...de aici incolo depinde de altii...
de la 1.200 m altitudine nu mai sunt acarieni, asa ca un munte e poate mai interesant pt Tudor
Giova- depinde de atat de multe lucruri starea sufleteasac a puilor..de cum au dormit, cum s-au trezit,cat au mancat, daca-i doare ceva, daca u ceva pe sufletel...noi zicem: a faost rau!, dar poate pe el il stranea sandaua, dar nu stai cum sa ne spuna ..tanti a lui Alex, de cum il vede dim,imi spune: astazi va fi o zi super, astazi va face circ( il vedea ea incruntat, etc) si nimereste ...e f amuzanta.
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Buna seara si de la noi,
Nu stiu de ce, dar cuvantul acarieni mie imi inspira-martieni/extraterestri
sau serialul Star Trek
Ana de France, la voi sa inteleg ca sant japonezi si...nu mai stiu ce ai scris....la cumparaturi? Aici e plin de turci
Cand este ceva ieftin, nu te poti uita de turcoaice
Vin cate 5-6 in jurul produselor si nu te mai poti apropia 
Miha sper sa iei examenul, daca ar fi sa intre cineva pilos, nu poti face contestatie? Aduci televiziunea peste ei, nu lasi asa....trebuie sa punem piciorul in prag si sa se termine odata cu nepotisme si pile 
revin, sa vad ce poze am facut azi...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
am uitat sa va spun, azi am fost la socrosenie sa udam florile si ce credeti ca am vazut la ea? Ma uitam eu pe pereti in sufra si imi sare-n ochi deodata o sticla invelita in rachita, pusa intr-un car din rachita
vad in jurul gatului si snur cu tricolorul romanesc, ma ridic, iau sticla si ce citesc? Horinca din Maramures, anul 1997
De la mine nu o are sigur, eu i-am adus in primul an o chestie din ceramica vopsita, care se pune pe perete si reprezinta Casa Poporului ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
NEATA fetele
care stiti amanunte despre statiunea KEMER si ANALYA -TURCIA as vrea sa stiu ceva impresii...sotul a zis ca
...speram dar nu in TURCIA asa ca m am dus aseara la o agentie dar numai in localitatile astea aveau ceva
asa astept ceva recomandari

toanca spune:
Neata fetele.
Cosmi, eu anul trecu tam fost in Kemer (la Grand Haber Hotel).
Este foarte frumoasa statiunea, plina de verdeata, curata.
Singurul mare inconvenient este ca plaja nu este cu nisip, ci cu pietris.
Dar iti poti lua papuci din aia de plaja si atunci nu mai simti pietricelele in talpi.
In rest, eu zic ca se merita.
Sfatul meu, din ce am vazut prin statiune, este sa mergi la un hotel de 5 stele.
Cele de 3-4 stele nu sunt asa de reusite.
Daca vrei mai mult detalii, cu cea mai mare placere (inclusiv daca vrei poze)
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Florinini ma rog din tot sufletul ca operatia sa fie o reusita si sa vina cat mai repede un fratior sau o surioara pentru David fotomodelul.
Cristinuca, mai baga 2 randuri ca sa stim ca sunteti bine. Cum mai e Razvanelul? In august se inchide cresa voastra?
Silvia, nu mai povesti de shopping ca ma apuca depresia (
glumesc evident) ....doar ca va invidiez pe fetele din strainatate ptr accesul la magazine cu produse de calitate! Pupici lui Alain
Cosmi, deci va bate gand de Turcia. Tin pumnii sa gasiti o oferta faina.
Giova, cand citesc ce
esti ma rusinez. Eu cand ajung de la munca nu reusesc decat sa-mi mut fundul de pe un fotoliu pe altul. Musai sa fac si eu ceva ordine ca in WE vin nasii de la Bucuresti si eu am in sufragerie un morman de haine necalcate (cel mai mult urasc sa calc, mai bine spal o duzina de geamuri).
Ana, cata dreptate ai cu dispozitia piticilor. Si eu descopar de multe ori ca ce face al meu copil nu e isterie din rasfat ci din motive obiective. Faza cu sandaua am mai patit-o, dupa ce-l incaltta tanti mai ales, si am vazut ca il strange cu curelusele alea de zici ca altfel le pierde iar el saracul tot mianua "buba, buba" si se cere in brate dar pana elimin diverse cauze sa ma prind despre ce e vorba e gata circul.
Maraki, de la cine o fi primit socrosenia ta horinca? Cand vine Roxana in Germanica?
Azi de dimineata m-a suparat tare pititcul meu. S-a trezit la 7, l-am pus la olita unde a prestat un pipi mult, l-am imbracat si dupa 20 de minute am vazut ca se pisulise pe el (si ca sa fie completa faza s-a pisulit in timp ce statea pe fotoliu, deci spala Ioano si fotoliul). Asa de tare m-am suparat, l-am certat si l-am rugat sa spuna cand il trece , s-a apucat sa planga cu lacrimi de crocodil si la 10 minute dupa asta iar a facut pe el. Sa mor de nervi. Nu stiu cand va avea si el chef sa spuna.... ca vrea pipi macar.
In alta ordine de idei mi-a adus sotul cadou de la Bucale o geanta. O-R-I-B-I-L-A!!!! Si cand a vazut ce fata am facut dupa ce mi-a mai zis si ca asta e cadoul pentru aniversarea casatoriei s-a posomorat complet. Dar pe cuvant ca e groaznica. Mie una asa mi se pare. Si imi tot explica ca e geanta de fite, ca e firma nu stiu de care (am uitat cum se numeste) etc. Acum vad eu cum dreg busuiocul dupa-amiaza, ca pana la urma gestul conteaza. Trebuie sa-i caut ceva simbolic prin oras, ca asta e aniversarea nuntii de hartie si flori
.
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"