Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (294)
Raspunsuri - Pagina 13
Biancas spune:
Eu am pus de o tocanitza de pui (papricas) si astept sa fiarba.
Am plecat de la servici cu o pofta de ciorba de burta ....si ce m-am gandit...sa merg sa mananc una in centru.Si in timp ce conduceam spre centru m-a apucat un somn
, am ajuns la restaurantul unde e buna, am gasit loc de parcare am parcat si cand sa cobor din masina...mi-a fost lene si somn
. Si am plecat si am venit acasa si m-am culcat
. Si am dormit 3 ore...sunt curioasa la noapte ce voi face...joc tzontzoroiul prin casa
.
Copii sunt bine, maine vin acasa ca a obosit soacra-mea a zis ca isi ia concediu 3 zile
. Sunt rai amandoi, adica se cearta tot timpul, nu incap unul de altul uneori...of... Nici Sandra nu lasa de la ea, si Dani e rau, cateodata merge si o plezneste fara motiv
, deja asta micu o bate pe Sandra
. Cand sunt in zona ma bag intre ei si vad care a gresit, dar daca nu...strig sa termine
. Si Sandra e copil dar nu ar lasa de la ea nimic s de aici scandalurile. Si Dani vrea tot ce face Sandra si ea nu il lasa si pe el cateodata si...
Cosmi, super faine pozele de la mare, nasoala si totodata hazlie intamplare ti-a facut Stefan. Si ai tai copii se haraie tot timpul? Eu am stat sambata doar cu Dani acasa ca Sandra a fost la Lacul Rosu..nu exagerez dar am o cumintenie de baiat cand e singur
. Nici nu i-am auzit gura, s-a jucat frumos singur cand m-a vazut ca am treaba in bucatarie, ne-am jucat impreuna, am fost la strand...ne-am inteles super bine. Cand e cu sora-sa...nu trec 10 minute ca se cearta, plang, striga...ca fratii
. Daca asa e si la Mira in casa....chiar ca iti rebuie nervi de fier sau distonocalm la greu
Mira? copii tai se cearta?
E frumos cu doi copii dar cel putin in cazul meu ti s-a dus linistea unui singur copil
. Dar e super cu doia copii.. Avantaje si dezavantaje![]()
In rest nimic nou sub soare.
Miha, hai cu vesti ca ai promis
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
cosmi ce fata frumoasa ai
Imi aduce aminte de mine cum stateam cand imi facea tata poze ![]()
Eram o figura si jumatate
tata era fotograf amator, lucra pozele in baie( acolo era laboratorul ) avem o gramada de foto de cand ne-am nascut pana ne.-am facut mari....
Mira frumoase rau pozele voastre 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MIHA78 spune:
Buna dimineata de la Cluj,
A fost bine la examen. Eu zic ca ar tb. sa iau o nota mare, dar na deja am avut surprize. Deci suntem mai mult de zece pe un loc, apoi si la proba orala o sa fie intrebari din bibliografie, nu inteleg de ce ca au fost niste subiecte f. complexe, dar asta e la noi nu exista reguli, apoi in loc sa fie vineri pb. orala s-a amanat pe sapt. viitoare, adica eu nu mai pot merge la Hajdu, sotu a tb. sa-si schimbe iar concediul, asta e acum nu mai dau inapoi. Mersi de sustinere fetelor.
Bianca asa e Tudor cu fiul surorii mele, se iubesc de numa da si cand se incapataneaza amandoi nu-ti spun ce urlete, plansete si nebunie avem in casa. legat de programul magazinelor, marturisesc ca eu mai mult in weekend merg, asta si ptr. ca nu stau in oras, dar uneori ma gandesc asa cu vinovatie ca si oamenii aia ar vrea sa fie liberi..
Giova ai acceptat pana la urma propunerea directoarei de gradinita sau deschizi tu afacerea?
Aseara am iesit la restaurant cu niste prieteni care acum au venit din Turcia, din concediu, spuneau si ei ca e mult mai bine decat in Grecia. Acum sigur si bugetul conteaza uneori, din acest punct de vedere am inteles ca Grecia e putin mai ieftina.
MIHA78 spune:
Mira superb concediu ati avut. Acum vreau sa vad si pozele Cosminei, am vazut ca si Dana a fost la mare, am fi mers si noi mai ales ca finii nostri au casa acolo, dar ne-a zis dr. sa mai asteptam pana la anul. Am vazut si unde merge Toanca, superba locatie.
Al meu copil ieri a terminat-o pe mama, a zis ca atata a plans dupa noi de n-a mai stiut ce sa-i faca. Abia l-a culcat la amiaza, a zis ca statea in fund si zicea: du-te jos, nu ma cuc cu tine, sa vina mami......
Biancas spune:
Buna dimineata si o
tare.
Miha, ma bucur ca totul a fot bine la examen. Nasol ca proba orala e saptamana viitoare si v-a stricat planurile de concediu.
Vroiam sa te intreb...am auzit ca in Cluj sunt doua mall-uri...Iulius mall si Pollus parca....care e mai frumos din ele? Am o prietena care a fost in Pollus am vazut poze cu arteziana de acolo e superba...ca cea din Bucuresti.
Sora-mea are o fiica mai mare cu 5 luni ca Sandra. Fetele se iubesc, sunt in aceeasi clasa, le e dor una de alta dar pana acum pot sa zic ca vesnic se
. Acum inchid usa la camera cand sunt amandoua si povestesc
. In sfarsit s-au maturizat si nu se mai cearta pt orice.
Eu azi merg in piata sa imi cumpar visine, am inteles ca sunt pe ultima suta de metrii. Vreau sa pun in congelator pt placinta cu visina care le-a placut totutot invitartilor, plus ca am adus luni la servici si au mancat si sefii si clientii si tare au mai laudat-o
.
O zi frumoasa sa aveti![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Astery tot vroiam sa iti spun.,...daca crezi ca iti renteaza din punct de vedere material sa mergi la servici du-te, e pacat sa pierzi o sansa buna a unui loc de munca. Gasesti o femeie care sa il scoata pe Razvan de la cresa cand stai peste program, care sa stea cu el acasa daca se imbolnaveste....si tu mergi la servici. Poate si la anul vor fi posibilitati dar si la anul te vei confrunta cu aceeasi problema...ca nu ai pe nimeni care sa te ajute. Gandeste-te bine si succes in luarea deciziei ![]()
Bianca
Giova spune:
Neatza!!!
Ieri tare cuminte a fost Marco, vad ca are zile si zile.
azi iese soarele, asa ca, sper sa fim in parc dupa amiaza.
Am pus si eu caisele la foc, doamne ajuta sa imi iasa dulceata, caci la cat am investit in ea.....
Danast
multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!!
Bianca asa e si nepoata, deja isi cheama prietene sa doarma la ea, isi fac planuri, au secrete, tare drag mi-e de ea. Se vede ca incepe sa se maturizeze.
Maraki vai cati bani ne-au mancat tonomatele si nu ne-au dat tigarile.Muream de ciuda, si la cat costa pachetul dincolo..
.
Miha imi pare rau ca ti-a stricat examenul asta planurile de concediu. dar acum daca ai intrat in joc...mergi pana la capat.
Cu gradi/afacere a ramas putin in aer..in sensul ca nu prea imi mai convine mie, acolo va fi doar cresa, si nu-mi prea place sa stau cu cei mici. Nu poti face activitati cum trebuie cu ei, in plus atributii de conducere i-a dat fostei educatoare a lui marco, dar ramane de vazut... . pana nu stiu nimic sigur nu zic nimic.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Buna dimineata,
Giova eu o singura data am patit-o cu tonomatele de tigari,a fost pt. prima oara cand am incercat sa iau tigari singura
Nu stiu dar ceva nu am facut bine, asteptam eu sa imi cada pachetul de tigari si nimic.....atunci cand am vazut ca e lume prin jur, mi.a fost rusine si am plecat, facusem doar vreo 2-3 pasi si am auzit cum cad banii inapoi daaaar...nu m-am intors ca mi.a fost rusine ![]()
noi cred ca mergem intr-un Mall nou, e misto acolo ca pe la pranz e aproape gol, l.-au facut frumos, nu e mare dar are toate magazinele....
Bianca merci draguto ca mi.ai adus aminte de cantaret: Alex
De Astery nu cred ca se va duce acum la sv. Se ocupa de razva si pana la anul va fi mult mai bine copilul, Doamne ajuta!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Salutare si de la noi.
In Bucuresti cam ploua, e racoare si e cam nasol; ca atare, mi-e un somn de nu ma vad...si n-am chef de nimic; as sta si as ''porci - lenevi'', dar din pacate sunt la munca
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Maraki eu nu stiam la ce cantaret te referi. Bianca ii cunoaste
.
eu ma intorceam dupa banii din bancomat, noua ne-amu mancat banii si ciu-ciu tigari.
Plimbarica placuta sa aveti.
Daca as fi in locul lui Astery tot acasa as ramane, copilul e cel mai important si asta cred ca simte si ea.
Toanca si de aici a disparut soarele, sper totusi sa iesim putin afara.
am terminat gemul, e un deliciu Cristina
.
Mi-am schimbat si vreo 3 ghivece de flori, am spalat vasele, acum stau putin, ma relaxez la comp.
apropo de gem, am mancat in weekend la cumnata gem de rosii verzi (gogonele-cum le zice la noi). a adus italianul ei, si se mananca cu grana. asa pe paine e cam dulce, dar cu branza dintr-aia grana e super bun. cica e o delicatesa la ei
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)