Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, la noi a fost ghinion ca nu a putut veni si tati. Asa, chiar cu 3 bunici dupa noi, am avut mereu macar un copil cu mine. In plus trebuia sa mai las si oamenii sa se odihneasca, sunt si ei in varsta, si era culmea sa nu doarma niciunul la pranz. Eu nu ma plang de tati si treburi, dimpotriva, cand il prind face de toate fara probleme. Nu numai ca schimba pampers, dar il si spala dupa pe Andrei. Numai ca nu il prindem foarte des. Altfel la mare cand am mers toti 4 a fost de un real folos cu treburile legate de copii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
citat din mesajul lui sim_stoian

Yaia, numar zilele pana la concediu Deci lupinul asta e. Gasisem si eu pe aici ceva cu faina de lupin si chiar ma intrebam ce e.

Ai vazut ca si eu le-am numarat. La mine AMR 7, ca ziua de azi e trecuta si pe 18 plecam de dimineata, la 9 avem avionul, trebuie sa fim cu 2 ore inainte in aeroport, 2 ore drumul pana acolo...
Lupinul nu e nici ala foarte rau, dar nu mi-a sunat bine pentru Tudor, ca eu, la cate prostii am mancat chiar si fara sa stiu... Ce, pe timpul raposatului isi permitea cineva luxul citirii etichetelor?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Yaia

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, musca-ti limba sa nu mai avem surprize cu participarea lui tati. El zice ca de data asta nu ii mai sta nimic in calea concediului dar ce sa zic, eu ma rog sa nu mai intervina forta majora. Insa nu ma ocup eu de achizitiile lui, asa ca probabil va merge duminica daca are ceva de rezolvat. Sambata e consemnat cu Andrei cat sunt eu pe la infrumusetari si apoi mergem cu cei 2 la un control la dr final, asa de dinainte de concediu, sa nu avem surprize pe acolo.

Limba muscata, stai linistita!

Poze

Atunci sa nu doara prea tare!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Yaia, pentru o aiurita ca mine, te rog mai spune ce si cum cu concediul tau.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, ramane de vazut daca va dori sau nu, datoria mea e insa sa-mi fac planu;)))), ca doar de aia frec menta pe net, sa aflu si eu ce recomanda aia mai destepti dela OMS.....

Vezi cu planul ala...sa nu ajungi ca in bancul cu Ion si Marie...
Plus ca recomandarile OMS au si motivatii politice, sa nu-ti faci iluzii. cumva trebuie sa le linisteasca si pe mamicile din Africa, sa nu mai fuga cu bebelusii spre alte taramuri...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, tocmai de aia ziceam de tati al nostru, ca stiam ca daca era al vostru cu voi te odihneai si tu un piculet,si stiam ca el face de toate cu copiii. Chiar l-am admirat ca s-a dus singur cu Alex la mare.
Eu numai 20 de minute daca ramneam singura cu amandoi iesea scandal:))), vezi scena de pe plaja cand sofia a urlat ca ea vrea ATUNCI in apa, cand era bb in verva in 4 labe pe nisip...:)))), plus ca au mai fost cateva situatiuni de care mi-e jena sa povestesc:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
daca cumva mai prindeam eu o ora pe plaja singura.

O ora intreaga pe plaja, singura? Nici macar nu visez la asa ceva!

Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

quote:

haha, eu citesc f f repde, am citit la somnul de dupa amiaza al bebelusului si daca cumva mai prindeam eu o ora pe plaja singura.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Eu nu am avut nici macar o ora singura. Iar somnurile de pranz ale lor nu se pupau deloc. Cand adormea Alex il plimbam pe Andrei. Cand se culca el se trezea ea. Iar seara ziceam mersi daca ajungeam in pat la 11 si nu imi mai trebuiau nici carti si nici TV, in 2 min de cand ma puneam in pat eram adormita.

Vezi, acasa iti trebuie filme de groaza si alte grozavii ca sa adormi...

Poze

Mergi la inceput

Si ca sa termin cu laudele la adresa lui tati, sa stiti ca s-a descurcat foarte bine 2 zile singur cu Alex la mare. I-a dat sa manance numai ce trebuie, a dat-o cu crema, a avut grija de ea si s-au si distrat. Nu stiu daca a fost perfect asortata, astept pozele de la prietenii cu care au fost, insa banuiesc ca s-a ocupat si de asta. Ce sa mai cer?

Asa ca sunt de parere ca si Sabina ca ar trebui incurajati si taticii, chiar daca nu fac totul bine. Pana la urma important este sa va mai degrevati si voi, sa petreaca si ei timp impreuna cu copiii, si nicidecum ca pantalonii erau mov si bluza portocalie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Yaia, sa stii ca am renuntat la filmul de groaza. Si nici acasa nu am nevoie de asa ceva, asta e un privilegiu rar cand nu e atomica acasa, altfel adorm cu Tom si Jerry.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput