vreau text haios invitatie botez

vreau text haios invitatie botez | Autor: lenca

Link direct la acest mesaj

buna la toata lumea;vreau si eu un text haios de invitatie la botezul fetitei mele;ce am gasit pe net sunt dragute dar as dori ceva mai haios ,o poezie ,cele de pe net le-am tot vazut pe invitatiile prietenilor;

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

chiar nu stie nimeni?o poezie hazlie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Ce zici de textele asta?
Am avut de ales dintre ele si mi-a placut prima. La tine este fetita deci va trebui sa o adaptezi putin pe a doua si sa spui ceva de genul Doctorul este chipes.....La mine am avut mai mult de trimis invitatii pe net asa ca textul l-am pus pe o fotografie de a copilului si am trimis-o pe e-mail

Sunt Tudor,
am pasit in aceasta lume in septembrie 2006 si consider ca a venit vremea sa intru si eu in randurile crestinilor
Alaturi de parintii mei Mihaela si Alex va astept in ziua de 27 Ianuarie 2007 ora 2:30 PM la Biserica Ortodoxa Romana Sf.Ioan Evanghelistul - Toronto - 100 Old Orchard Grove (St.Timothy Ch) sa ne fiti alaturi de acest eveniment atat de important pentru mine.
Alaturi imi vor fi nasii X si Y
Si pentru ca sunt smecher si imi place distractia, va astept si seara la Restaurantul Moldova - 5000 Dufferin St., Unit A1/A2 North York Ont. M3H 5T5 ca sa celebram crestinarea mea.

P.S. Mamica va roaga sa ii spuneti cu cel putin o saptamana inainte daca veniti.

Va astept

sau

Telegrama
Am sosit cu bine in 18 septembrie 2006 - stop - sunt mare puternic si frumos - stop - Mama radiaza de fericire - stop - Tata nu mai stie de emotie - stop - Infirmierele adorabile - stop - Pe scurt, sunt in forma - stop - Astept sa devin crestin - stop - Veniti sa ma vedeti in ziua de 27 Ianuarie 2007 ora 2:30 PM la Biserica Ortodoxa Romana Sf.Ioan Evanghelistul - Toronto - 100 Old Orchard Grove (St.Timothy Ch) - stop - Ard de nerabdare sa va cunosc - stop - Ne mai si distram la Restaurantul Moldova - 5000 Dufferin St., Unit A1/A2 North York Ont. M3H 5T5 - stop - Mii de pupici - stop - Tudor
P.S. Mamica va roaga sa ii spuneti cu cel putin o saptamana inainte daca veniti.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

merci mult pt raspuns, o sa le adaptez si o sa vad ce o sa iasa.

Mergi la inceput