E, da,ma mut si am descoperit ca am multe carti de care vreau sa scap pe de o parte le-am gasit sub forma de e-book, pe de alta o sa stau cu chirie un timp si nu vreau sa ma trambalez cu ele. Bref, am de donat carti de toate genurile mai vechi sau mai noi, carti de pedagogie-didactica, haine adulti si copii mai mari, oale, cratiti.... Unde as putea sa le dau? M-am gandit la un adapost pentru copiii strazii, la puscarii, nu mai stiu , mai dati-mi voi idei. Si cum procedez practic? Sun acolo si spun ce vreau sau cum fac?
"sky is the limit!"
Buna Rory,
Ma intereseaza si pe mine cartile, in special cele de pedagogie-didactica; ai putea sa faci o lista cu titlurile si autorii si sa o postezi aici sau sa mi-o trimiti printr-un pm? Multumesc mult.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Eu le-as pune pe toate la bazarul umanitar de pe forum. In felul asta ajuti 2 persoane . si pe cel care cumpara si se alege cu un lucru ieftin si pe cel la care se duc banii . Daca ai timp sa le faci niste poze ...
URA! Tare ma bucur ca am gasit pe cineva chiar aici pe forum care are nevoie de ceea ce ofer eu! Am luat legatura, ii trimit pachetele, multumesc de ajutor. Rog moderatorii sa inchida acest subiect.
"sky is the limit!"