Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Da chiar asa cu bagajul de spital... voi aveti vreo lista? ca eu m-am pierdut in ele si nu mai stiu ce sa pun si ce nu. Parca acum facem si noi 30 de saptamani!
27+
fara nume
angelynna82 spune:
uite aici o listuta
Pentru mamica: - vata (2 pachete mari!)
- Bephanten - pentru eventuale rani la sani
- servetele nas - batistute
- sapun
- periuta de dinti
- pasta de dinti
- pieptan
- crema de fata si de maini - eventual gel de dus, sampon, burete
- lapte de corp - adio vergeturi!
- tampoane
- strugurel de buze - obligatoriu!
- hartie igienica
- elastice de prins parul, clame
- bila de cauciuc - sau ceva de strans in mana in timpul travaliului si a nasterii
- aparat foto - o sa vrei poze in fiecare secunda!
- carte de citit usurica pentru dupa - cine poate!
- chiloti cu burtiera
- sutiene de alaptat
- tampoane de sani
- pompa de muls
- mameloane de cauciuc - sterilizate de acasa!
- prosop moale pentru sani - sanii trebuie stersi bine cu apa curata inainte de fiecare alaptare!
- sosete - 3 perechi
- camasi de noapte - 2-3 bucati
- halat
- papuci de casa si slapi pt. dus
- bani pentru asistente - bancnote de 10000, 50000...
- prosop de fata
Pentru bebelus: - body
- pantalonas
- caciulita
- salopeta cu maneci
- botosei
- paturica
- pampers
- prosopel moale
- servetele umede
- ulei de corp
- cosulet sau landou pt. cand il scoateti din spital (cu asta poate sa vina tati la externare!)
Acte: - Buletin (copie si original)
- adeverinta de salariat
- dosar de analize din perioada sarcinii
- carnetul gravidei
Altele: - telefon mobil
- incarcator
- cartela telefon public
- apa
- mancare
si mai detaliat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715
26+ 
Bebe
Eco
maryb spune:
gagici !
eu sunt tare lenoasa azi, nu am chef de nimic, drept pentru care ma duc inapoi in pat.
am trecut sa va salut si sa va urez o zi racoroasa asa cum este acum la bucuresti.
maryb
23+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
iepurila spune:
pupi si de la mine
Eu ma pregatesc sa ma duc la medicul de medicina muncii sa-mi faca dosar pe care sa-l trimita l Bucuresti la HR. Sper sa reusesc sa ies de pe munca de teren (ca nu prea mai pot). Tineti-mi pumnii.
Nusha, ma gandeam eu ca nu ai de gand sa dai atata banet. El, balansoarul arata foarte fain (lemn masiv baituit in nuc....) o minune.... dar cu banii astia fac o gramada de cumparaturi.
Apropo tu ai cumparat patut? Te-ai decis de care iei, de unde iei?
pup
Eu, iepurica
24+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
A sosit ieri coletul cu patutul si salteluta lui David, dar numai in august il vom monta ca-i destul de voluminos si mai amanam incarcarea camerei.
Am avut un sentiment asa ciudat ieri, parca ieri primeam patutul lui Dragos si eram atat de emotionata...ca urmare am visat ca am nascut azi noapte...
Abia astept sa nasc, sa sosim acasa si sa-i am pe amandoi alaturi de mine!
26+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
laureta spune:
Buna fetelor.
Am avut o noaptea grea nu din cauza greturilor ci din cauza contractiilor. Mai aveam putin si fugeam la spital. Am avut contractii dese la 5-8 min una dupa alta.
Azi vad ca mai am dar mai rar asa ca intru pe medicatie regulata macar cateva zile.
Ancule asteapta si mai faci o echografie. Poate pozitia ei nu l a lasat pe doct sa masoare ca lumea. Si o data ce ei n au pus diagnostic eu zic ca e semn bun. Pupam mamica speriata
Eva noi am ales Neptun pt mare. De obicei mergeam la Mamaia, am fost si la Costinesti si nu m a dat pe spate. Oricum este numai un weekend, parca va d ca va trece rapid rapid
Alina cum e vremea la mare? Aici plouaaaaa
Andy tot uit sa zic ca ai un baiat frumusel fooooc
.
Muuh la cate sapt ti a zis doct tau ca te baga la ceza? Pe mine ma pune pe ganduri doct ca zicea sa asteptam pina la 39 de sapt
. Pi la Inisa fix la 39 de sapt mi s-a rupt apa si in juma de ora eram in plin travaliu si in 2 ore dilatatie 5. Sper sa nu am surprize sa nasc a casa![]()
cristineescu frumuase poze
felicic, io am auzit ca tatici au greturi si pofte cand faci baiat![]()
Mai iei Bio-Marin? De ieri am inceput si io sa iau.
nushule nu trecu urechia? hai sa ne luam de mana , pe mine ma doare maseuaaaa
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anca81 spune:
Sanziana, te rog mult scrie-mi daca Dragos era activ si se misca mult in burtica, in perioada cand se constatase retardul de crestere.
Laureta
si 

contractiile si durerile.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
Nocom spune:
neata si de la noi,
desi sunt acasa saptamana asta nu prea am apucat sa va citesc, cu atat mai mult sa scriu...ba nu merge netu, ba nu am timp ca sambata e ziua lui fi-miu si eu organizez petrecerea...clowni, magicieni,restaurant, rude de la Timisoara, de la Cluj,.....offf
ieri am fost si eu la dr, nu la eco doar la control, si nici eu nu am vesti stralucite dar nici f rele. colul meu este foarte scurt. Dr mea zicea ca sigur nasc mai devreme cu cel putin 2 saptamani. si cum la ultima eco bebelina mea era tare micuta pt varsta ei, 600gr, mi-e cam teama ca o sa fie prea mica. In plus in septmbrie ea pleaca in concediu si aproape sigur nu va fi aici cand nasc eu....so.... nu sunt foarte incantata de vesti...dar nu disper. DD are grija de toate. A zis ca ar vrea a ma si interneze vreo 2 zile in spital pt niste perfuzii, dar eu nu vreau sa-l las pe Matei singurel si acum, si cand nasc.... ma mai gandesc.
Anca iti tin pumnii sa fie totul bine cu Carla. Te imbratisez cu drag.
daca mai apuc sa citesc ceva, va mai scriu. Deocamdata vreau sa ma intind ca cica asta ar trebui sa fie de acum singura mea pozitie, ca sa nu mai fie presiune mare pe col. Sa trec de saptamana asta, cu ziua lui fi-miu si apoi ma linistesc de tot....
Scuzed ca m-am intins
va pup pe toate fara exceptie
28+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui khristin
Piolica, rasfatato....tine-o tot asa
, e f. bine ca te plimbi acum, dupa ce vine bebelica se vor rastrange plimbarile vrand-nevrand. Distractie placuta la Boston! Cred ca va fi mai greu pt. tine cu orele de zbor, dar daca te vei plimba pe culoar va fi ok.
as vrea eu sa fiu la Boston acum!!!! de fapt am fost acum un an, exact in aceasta perioda, mai precis pe 8 iulie am ajuns acolo. d'asta iti spuneam ca te invidiez.
in alta ordine de idei, vazui ca esti nascuta pe 14 iulie. HA! De ziua Frantei! deci sint cu un an si o saptamin amai mare decit tine. sa-mi spui matusa, hihihi.

31+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
ilia_99 spune:
nocom
lasa ca doua sapt nu e asa pb. da' cind a fost ultima echo de zici ca bb era mica? la multi ani pt Matei!!!!
laureta, ce faci cu contractiile noaptea? noaptea dormi, vrei bataie?
mai.. july o fi fost aseara la Whitesnake?
24+