Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)
Raspunsuri - Pagina 8

andy.p spune:
andy.p spune:
 Eva  si multumesc.Distractie placuta la mare.
si multumesc.Distractie placuta la mare.
tzitzri multumesc ,se poate sa-l simti asa jos.Si eu mai simt,dar stiu ca bb-lina mea sta cu picioarele pe colulmeu,asa ca..
300  ,nush ce sa zic de burticutza ta,daca ti se relaxeaza cand iei no-spa atunci mai ia la nevoie pana ajungi la dr.Cand se intoarce din concediu?
,nush ce sa zic de burticutza ta,daca ti se relaxeaza cand iei no-spa atunci mai ia la nevoie pana ajungi la dr.Cand se intoarce din concediu? 30+
30+ bbelina
bbelina AMR 10 saptamani
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)

tzitziri spune:
tzitziri spune:
 Andy.p, deci sa fie bebe jos ....urat din partea lui ..ma gandeam ca poate se limiteaza la partea umflata a burtii nu se baga 'sub'...desi daca ma gandesc la putina anatomie feminina cam pe acolo e colul...deci se poate. Ma speria totusi ideea de a cobori bebe asa de jos.
..ma gandeam ca poate se limiteaza la partea umflata a burtii nu se baga 'sub'...desi daca ma gandesc la putina anatomie feminina cam pe acolo e colul...deci se poate. Ma speria totusi ideea de a cobori bebe asa de jos. 27+
 27+  
 bebe David 

angelynna82 spune:
angelynna82 spune:
 Neatza si de la mine, azi mi-s mai somnoroasa cu toate ca am dormit destul de bine 
Felicitari Andy_p, Aly_c si 300 pentru schimbarea semnaturii 
Anca si bb Carla multi  din partea noastra.
 din partea noastra.
Claudinna  arati foarte bine in luna a opta...noi nu avem 7 luni si deja ma intreaba lumea daca am un singur bebe in burtica.
 arati foarte bine in luna a opta...noi nu avem 7 luni si deja ma intreaba lumea daca am un singur bebe in burtica. 26+
 26+  
Bebe
Eco

300 spune:
300 spune:
 tzitziri cred ca tot bebele e asa de jos si nu vreo artera ceva... doar el cand se misca da si si maini, si din picioare si e normal sa il simti si asa. A tinut mult?
Fetele care au antecendente cu varice, help! Ieri cand am ajuns home am simtit cum imi zvanceau toate vasele de sange sub piele! Am facut dush caldut si rece, am stat cu picioarele in sus, in sfarsit, am facut tot ce putea sa fac in momentul respectiv. Eu sunt hipotensiva, si nu prea stiu cu ce sa asociez fenomenul asta. _irina_ tu spuneai ca te lupti cu varice, poate citesti mesajul meu. 
Eva distractie placuta la mare. As vrea sa merg si eu dar trebuie sa ma pun de acord cu sotzul in privinta concediului. Acum doi ani am stat intr-o viluta in Jupiter, si mi s-a parut curatel si linistit si propietarii de treaba, daca te-ar interesa da-mi un PM. Nu e imediat langa plaja, trebuie sa mergi 6-7 minute. 
Iarasi sotul meu stie pe cineva in Costinesti; seful meu a mers sapt. trecuta acolo si a fost multumit, era chiar langa plaja.
LE am facut sambata o programare la sanador pe 18 iulie pt dr. mea. Tel. la care am vrut s-o sun e inchis, si de-aia am zis ca poate e in concediu, ca de obicei nimeream sa o vad mai devreme. As fi cautat-o la spital, dar nu-mi vine sa ma duc degeaba, cas desi e aproape de munca, la elias ajung greu si nu cred ca pot lua un taxi pe distante asa mici. 
Am zis sa profit de ultima consultatie gratis s-o intreb sid espre nastere, recoltare celule stern si alte chestiuni, ma gandeam ca la spital este pe fuga si nici n-am fost niciodata acolo. Sunt o neserioasa, mi-a zis sa vin la control si nu m-am mobilizat ca nu facusem analizele la timp.  27+
 27+  fara nume
 fara nume

ilia_99 spune:
ilia_99 spune:
 pup toate burticile! eu am fost aseara in mall, dupa cum v-am spus, mare lucrur nu mi-am luat ca nu m-am potrivit pe marimi la ce-mi placea mie, deh... a, bineinteles ca am cautat ce era la reduceri ca la anul nu-mi mai vin hainele de acum si alt copil nu mai fac, clar! asa ca.. a fost cu atit mai greu sa gasesc ce cautam. dar perseverez, poate ma duc din nou azi! niste lenjerie mi-am luat si mi-am mai clatit ochii. 
eee, dar dupa ce am ajuns acasa am zacut la tv pina la 1.30, nu stiu ce-a fost cu mine, fetelor, n-am putut sa dorm. dupa aia m-am sculat la 5.30 si din nou la 7.30 cind m-am ridicat si am pus rufe la spalat, am spalat de mina, am vrut sa calc, dar femeia de la curatenie vad ca mi-a stricat masa de calcat...
cred ca ieri bb al meu s-a intors ca acum vad ca loveste sus, nu jos, ca pina acum. o sa vedem la sfirsitul lunii la echo. 
anca

pe toate!
pe toate!
azi schimbam si noi semnatura! hihi  24+
24+

tzitziri spune:
tzitziri spune:
 300, nu a durat asa mult...ca o repriza de sughitat ...gata, nu ma mai gandesc..poate o fi fost confuz de la furtuna de asta noapte
...gata, nu ma mai gandesc..poate o fi fost confuz de la furtuna de asta noapte .
.
apropo de Mr.H- eu am unul de cativa ani. Extern...si ma deranejaza doar cand sunt ff constipata...deranjat la modul de mica iritatie, nu ca nu pot sta pe scaun. Din fericire nu mi-a facut probleme pana acum si sper sa nu imi faca. Dar impotriva constipatiei iau herbolax(doua odata) si vad ca o saptamana dupa nu mai am probleme.... 27+
 27+  
 bebe David 

andy.p spune:
andy.p spune:
 tzitziri esti tare cu :'urat din partea lui' ,da el sta pe unde vrea si cum vrea.
,da el sta pe unde vrea si cum vrea.
ange 'neata si multumesc
 30+
30+ bbelina
bbelina AMR 10 saptamani
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)

300 spune:
300 spune:
 Hai ca m chinui de-o ora sa scriu asta si tot uit... andreea_and  azi e primul modul de la first bebe!!
Cine poate sa-mi spuna daca sediul lor e aproape de muncii sau de alta statie de metrou? Nu prea reusesc sa imi dau seama :) 27+
 27+  fara nume
 fara nume

angelynna82 spune:
angelynna82 spune:
 bblina mea e tare activa de cand a venit tati acasa  si loveste mai mult jos, daca stau intr-o parte pe pat atunci se intinde toata si loveste destul de tare
 si loveste mai mult jos, daca stau intr-o parte pe pat atunci se intinde toata si loveste destul de tare 
as vrea sa nasc natural asistata de epidurala dar dr mea a zis ca e prea devreme sa vb despre asta...
voi deja vorbiti de bagajul de spital si eu nici nu am terminat camera  sper sa termin cat mai repede
 sper sa termin cat mai repede 26+
 26+  
Bebe
Eco