Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Multumim tuturor pentru urari! Si de la noi La multi ani!pentru toti sarbatoritii zilei : Sara-Maria, Mara, Amelia si Robert!
Sa ne laudam si noi: am fost la vaccinul de 2 luni si Patrick nici nu s-a sesizat ca i se face ceva. Nici un sunet n-a scos! Curajosul lu' mama! Ce-i drept a protestat la fazu cu uitatul in git! Altfel avem 5,900 kg si doar 56 cm (cred ca nu se pricep sa-l masoare ca eu vad dupa haine ca a crescut - in fine, nu conteaza!)
Si mai am sa ma laud: baiatul meu mi-a facut un super-cadou pe ziua de azi si ne-am trezit la ora 11!!! Nu mi-a venit sa cred cind am vazut cit e ceasul! Asta dupa ce aseara m-am luptat sa-l adorm pina la 1 si ceva. Pe la 12.30 el statea in pat si se lupta sa apuce o jucarie pusa la patut. M-am bucurat ca s-a muncit atita pentru jucaria aia ca mi se pare un semn de dezvoltare! Dimineata s-a trezit el mai devreme, dar il iau in pat sa suga si adormim amindoi lemn. Cum simt ca s-a trezit iar il mufez si tot asa - pina s-a facut 11. Numai proaspetele mamici cred ca pot sa aprecieze ce lux e sa te trezesti asa de tirziu!
Ah, sa nu uit - pt. mamicile care se pling cu bebelusi mai constipati. Doctorita mi-a zis sa-i dau ceai de musetel slab indulcit. O intrebasem eu ce sa-i dau ca nu prea vrea apa. Initial a zis de Baby drink, dar cind i-am amintit de problema cu kk a zis sa-i mai dau ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
citat din mesajul lui Lorich

Inais controversat in sensul ca e medicament, nu mai e siropel de plante, e deja de domeniul medicamentelor, dar o alta prietena de-a mea, doctorita (cu baiat colicos pana la 3 luni jumate) mi-a zis ca e foarte ok, ca ajuta multa tranzitul sau ceva de genul asta. Eu ii mai dau cateva zile debridat, apoi il intrerup ca asta mi-a zis dr azi, ca nu trebuie dat pe perioade indelungate, nefiind un simplu siropel, ma repet. Pup printesa Iasminutza.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Si cate zile i-ai dat?

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lorich, io zic sa nu mai te lauzi, ca fiutu nu a adus nicio fata acasa. Ca nu e in stare singur....TU i-ai adus o fata acasa!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Uitasem ceva - pt fetele din Ro, daca aveti ocazia luati-va cartea aparuta azi la Cotidianul, se cheama <<Bebelusul>> si e vorba de impresiile unei proaspete mamici. Eu am citit un pic din ea in timp ce dadeam tzitzi la copil si mi s-a parut foarte misto. Sper sa nu ma dezamageasca mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mai, cand cade buricul doareÉ adica al lui Iusti mai sta asa intr-o dara dar se frichineste grozav, incerc sa evit zona dar nu-mi reuseste mereu. la voi cum a fostÉ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
citat din mesajul lui fecian

Buna fetelor

Cand vad ca bebeii vostri sunt maricei si grasunei si al meu e mai mic si mai slabutz. Plus ca bubitzele au evoluat in eczema care s-a extins pe tot caputzul.
Azi am fost la cantarit si am vazut ca are 4,4 kg. E ok, puiul meu vad ca tine cura, sa nu cumva sa puna prea mult pe el, vrea sa fie fotomodel. Asa ma supara ca vad ca papa doar 5 minute si gata. Nu face cine stie ce efort ca ii curge lapticul in gura, el tot ce trebuie sa faca e sa inghita. Si tot degeaba. Sunt amarata rau

Acum din cauza eczemei lui va trebui sa fac o dieta drastica fara lactate si produse din lapte, fara oua, soia si nici nu mai stiu ce...lista e lunga. Timp de 4 saptamani...sa vedem, poate o avea vreo alergie...trebuie sa aflam la ce.

Sambata asta avem botezul, insa sunt tare dezamagita. Aici nu vom fi decat noi si nasa.Atat. Ca sa vezi ce prieteni avem. Deh, ma si asteptam la asa ceva. Asta e lumea...cand ai nevoie de ei( si nici macar nu vreau nimic de la ei decat sa fie acolo prezenti) nu sunt...cand au ei nevoie de noi,intotdeauna apeleaza. Sunt o fraiera.

Legat de temperatura de dormit. Eu nu stiu cum de ziceti voi de temperaturi de 18-20 de grade, ca bebe meu nu doarme daca ii e frig. La temperaturile astea el plange rau. Lui ii e bine daca e peste 23 de grade. Acum de exemplu la mine in casa sunt 21 de grade(ssi mie imi e frig) el e imbracat si invelit cu 2 paturici. Altfel nu mi-ar fi dormit sub nici o forma.
Deci sa ma lase cei cu teoriile temperaturilor. Cred ca fiecare bebe stie ce temperatura ii e confortabila. La bebe meu ii trebuie sa ii fie mai caldutz si ma conformez dorintelor lui.

Azi noapte din cauza ca a fost frig a dormit cu noi in pat, nu a fost chip sa il las sa doarma in patut la el.

Acum am vazut ca bebe mai are o meteahna. Ii place sa fie infasat!!. Il infas si doarme dus. Altfel e foarte agitat si doarme greu si putin. E oare normal???

Hai ca nu va mai bat la cap cu problemele mele, le aveti voi pe ale voastre.
O sa incerc sa le rezolv cumva. Nimeni nu le va face in locul meu.

Va pup si doresc numai bine la toti bebeii si mamicile lor.

Ei, si mie mi-a cantarit azi fata si are 4.600, nu ma agit deloc a crescut bine. Al tau e nascut in aceeasi zi cu a mea si a fost mai micut deci si el a crescut bine!!! TE ROG EU sa nu iti mai faci probleme din astea, mai ales dac ao hranesti strict san, laptele de san e mai slabut decat formula care e super imbogatita cu diverse! Tie nu iti face grafic sa iti arate pe unde iti e baiatul in grafic, c amie mi-a facut si e fix pe percentil50 cu toate, adica fix pe mijlocul graficului. Si ca sa o tinem pe aia cu aceeasi zi, si Lorelei a facut acneea pe tot capsorul, pe toata fatza, pe urechi, pe piept, pe spate in zona gatului, pe umeri...cea mai nasoala forma de acnee...dar tot indiferenta a castigat, acum e in retragere, in sfarsit are fata aia finutza pe care o cunoscusem in maternitate, cel mai greu se retrage de pe cap unde cosurile s-au transformat in cojitza...dar pentru aia baitza e cel mai bun remediu. Mai am o prietena a carei fetitza tot asa acnee a facut si pediatra ei ca si a ta a pus-o la regim crezand ca s-a suprapus altceva peste acnee..ei nu a fost decat acneea in forma ei cea mai dura ca si la Lorelei. Nu, nu zic sa nu tii regimul ca rau nu face, spun doar ca eu sunt aproape sigura ca nu e nimic decat acneea si stiu cat de nasoala e...dar trece. Eu lactate mananc in fiecare zi la fiecare masa.

Apropo de soia, niste studii recente au aratat ca soia in alimentatia mamei si a copilului declanseaza dezvoltarea sexuala mult mai rapida a copilului. Eu nu ma agit ca nu imi place soia sub nici o forma...mi s-o fi tragand de la minunatul salam cu soia si celebrul ulei de soia si mai ce era cu soia in epoca nu de suficient de mult apusa.

Mie imi vine mama sambata. Sta o saptamana si doua zile sa isi vada nepoata si sa o cunoasca putin eu insa sunt putin stresata. Mama mea e o dulce, cam sfatoasa dar tot o dulce, ca o paranteza in toata viata mea mi-a dat doua palme la una am ras, la cealalta nu am ras ca o primisem la 18 ani dupa o gafa serioasa de-a mea si imi era cam rusine, iar prima pe la 12 ani cand am intrat in casa la 11 intr-o seara desi avusesem liber pana la 9, dar eram singuri cu ea acasa asa ca ne permiteam . Stresul meu vine din faptul ca ea e obsedata cu curatenia iar casa mea de la pasti nu a mai avut ochii spalati si nici usile nu au mai suferit de acest tratament, nici dulapurile din bucatarie si mi-e groaza sa nu se ia de ele...si implicit de mine E posibil sa nu se ia...da' tot mi-e groaza motiv pentur care incerc sa rectific situatia, doar ca Lorelei se pare ca s-a prins de smecherie si nu vrea sa stea prea mult singura, asa ca am tot o juma de geam spalat si o juma de usa

noa, sa mai sterg un geam

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Fecian, nu mai fi trista...e bine ca sunteti cu nasa, vedeti si voi cine merita atentia voastra si cine nu. eu am rupt ceva relatii aici pe acelasi motiv..ca ma simteam folosita..mai bine mai putini dar buni...
cat despre infasat si eu il infas si se simte bine, e normal sa se simta asa, e ca la mami in burtica unde avea loc putin...
hai capul sus si lasa supararea, bucurati-va de minunea voastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
citat din mesajul lui aldaesme
Si ca sa o tinem pe aia cu aceeasi zi, si Lorelei a facut acneea pe tot capsorul, pe toata fatza, pe urechi, pe piept, pe spate in zona gatului, pe umeri...cea mai nasoala forma de acnee...dar tot indiferenta a castigat, acum e in retragere, in sfarsit are fata aia finutza pe care o cunoscusem in maternitate, cel mai greu se retrage de pe cap unde cosurile s-au transformat in cojitza...dar pentru aia baitza e cel mai bun remediu. Mai am o prietena a carei fetitza tot asa acnee a facut si pediatra ei ca si a ta a pus-o la regim crezand ca s-a suprapus altceva peste acnee..ei nu a fost decat acneea in forma ei cea mai dura ca si la Lorelei. Nu, nu zic sa nu tii regimul ca rau nu face, spun doar ca eu sunt aproape sigura ca nu e nimic decat acneea si stiu cat de nasoala e...dar trece. Eu lactate mananc in fiecare zi la fiecare masa.

Apropo de soia, niste studii recente au aratat ca soia in alimentatia mamei si a copilului declanseaza dezvoltarea sexuala mult mai rapida a copilului. Eu nu ma agit ca nu imi place soia sub nici o forma...mi s-o fi tragand de la minunatul salam cu soia si celebrul ulei de soia si mai ce era cu soia in epoca nu de suficient de mult apusa.

Mie imi vine mama sambata. Sta o saptamana si doua zile sa isi vada nepoata si sa o cunoasca putin eu insa sunt putin stresata. Mama mea e o dulce, cam sfatoasa dar tot o dulce, ca o paranteza in toata viata mea mi-a dat doua palme la una am ras, la cealalta nu am ras ca o primisem la 18 ani dupa o gafa serioasa de-a mea si imi era cam rusine, iar prima pe la 12 ani cand am intrat in casa la 11 intr-o seara desi avusesem liber pana la 9, dar eram singuri cu ea acasa asa ca ne permiteam . Stresul meu vine din faptul ca ea e obsedata cu curatenia iar casa mea de la pasti nu a mai avut ochii spalati si nici usile nu au mai suferit de acest tratament, nici dulapurile din bucatarie si mi-e groaza sa nu se ia de ele...si implicit de mine E posibil sa nu se ia...da' tot mi-e groaza motiv pentur care incerc sa rectific situatia, doar ca Lorelei se pare ca s-a prins de smecherie si nu vrea sa stea prea mult singura, asa ca am tot o juma de geam spalat si o juma de usa

noa, sa mai sterg un geam

Esme

Esme, am eu o zi mai proasta(de fapt cateva mai proaste) si fiindca ma simt de kko am impresia ca totul e de kko.
Am incercat sa fiu indiferenta cu acneea asta, nu imi place deloc cum arata...fatza si capul zici ca e un teren minat. Nu da deloc semne sa se retraga si asta cred ca ma supara pe mine cel mai mult. Si incerc sa nu ii aplic nimic, sa il las asa, insa uneori chiar ma deranjeaza pe mine.
Moasa mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa incerc sa fac dieta asta pentru ca nu mai pare a fi numai acnee ci si eczema.
Nu stiu ce sa zic...incerc asta, vad daca e ceva(eu nu am avut alergii, sotul meu la fel). Vedem noi.

Mersi de mesaj, incerc sa nu ma alarmez...doar ca ma oftica cand il vad cat s-a puturosit cand e vb de mancare. Nu am crezut niciodata ca ma voi plange de asa ceva.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
citat din mesajul lui stefany_p

mai, cand cade buricul doareÉ adica al lui Iusti mai sta asa intr-o dara dar se frichineste grozav, incerc sa evit zona dar nu-mi reuseste mereu. la voi cum a fostÉ

La noi pur si simplu a cazut. Ne-am trezit cu el cazut. Nu a durut deloc, nici macar nu a sangerat.
Acum nu stiu cum a fost la altii, insa macar asta la noi a fost mai usor...desi a cazut dupa 2 saptamani jumate.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Azi am fost la sis si am remarcat ca are mai mult lapte decat mine, doar ca-l chinuie pe Mateias saracul sa inghita si formula...si el se satura de la san...pai m-am si suparat...sa am eu cat lapte are ea, eu asa tare ma bucur ca azi nu i-am facut decat un bibe si nu vreau sa-i mai fac, in principiu seara deloc, ziua incerc sa nu -i dau decat odata, cand e mort de foame. In rest - la san!!
Ah, ca sa nu mai zic ca infometate de reduceri am tras un super jogging cu bbicii prin ploaie, de la Mall, cateva staii pana la sis acasa, cu MAteias plangand...

Alysh, da, iubita, ne vedem la botez duminica la 12 si apoi miercuri, inainte de plecarea la tara. Abia asteptam!! va pupam!

Vianne, bine ai revenit! O scumpica Stefana, sa va traiasca!

Doloress sunt super misto rochitele! O sa-ti vina tare bine!

Esme, foarte interesant ce ne-ai spus tu despre puseurile cerebrale!
Sunt binevenite info pe care le-ai impartasi cu noI!

SImonix si eu sterilizez bibe inainte de fiecare folosire. TIe ti-a spus altfel pediatrul??
Si pompa de san o sterilizez de fiecare data...bine ca nu ma mulg des!
Simonix, si eu am burta mai bronzata de la sarcina...bine ca-mi spui ca si tu ca nu stiam ce sa mai cred... PAi pentru mine tu esti un exemplu ca lactatia nu depinde de alimentatie si cant de lichide/somn etc... ci de hormoni!
Ah, da, laptele e f dulce si bun! ca sa li se dezvolte muschii, din cate am inteles...iar bb al meu tot timpul e cu pumnul in gurita! SI-mi place tare de el

Aelita, chinabulina merci mult de coplimente. Asta e forum de bebici frumosi cu mamici frumoase! Dar unde ati mai vazut voi poze noi? ca pe cele de la botezul lui sis nu le-am pus inca... Sunteti niste dragute!

Ianis sper sa te tina programul, sa nu te supere Iasminuta.

Sara Maria, Mara, Patrick,

Mihaser, Drum bun! Sa ajungeti cu bine la Targosviste!

mi-bebelina, nu-timai face procese de constiinta ca intri numai cand ai timp...sau ca nu poti posta...Bb e mai important!

Emycor felicitari pentru botez!!! super pozicile///mai ales aia in care il baga in apa,,,ca in piscina...Rares e un frumos!

Ancaurn oooo-hooo, Milka din Alpi pe bune!

Lorich, draguta fata, n-are gusturi rele Robita!

Fecian si puiul meu la fel...nu doarme neinvelit! si nici adierea de vant din parc nu-i place. Iar la 27 grade AC e rece pe picioruse si brate...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput