Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Lilly, de prin luna a 6-a zici? Stati bine, noi nu mai stim ce e de prin luna a 4-a....si eu ma duc marti la control......
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancaurn spune:
quote:
citat din mesajul lui MissParker
ancaurn, ok, cu tzatzele tale nu ma pun, eu sunt putin mai “junioara”dar cred ca avem cu toate aur in tzatze, nu? Wow, cat de mult ai slabit!!! Abia astept si eu sa mai scap de kilograme! Oricum, bebe are abia 2 saptamani si eu deja mai am doar 5 de dat jos ca sa ajung la “silueta” de dinainte de sarcina. Daca mai reusesc dupa aia inca vreo 5-6 pe cale naturala (cu inghetata zilnic, evident
), ma declar cea mai fericita. Eu inca nu-i dau lui bebe nimic impotriva colicilor; azi la pranz mi-a urlat aproape o jumatate de ora, am stat intinsa langa el in pat si i-am vorbit cu voce calda, i-am pus mana pe burtica si l-am consolat cum am putut, dar a fost atat de evident ca suferea cumplit, incat o sa-l trimit pe tati la farmacie sa cumpere niste Sab simplex, sa fie in casa, poate il mai ajuta sa lupte cu colicile astea pacatoase… Eu sunt constipata, asa ca alaptatul nu produce diaree, eu am ajuns sa ma rog de o diaree eliberatoare… dar tb. sa iau fier si poate de aceea…
Lorich,si saru’mana pentru sfat, o sa incerc si noua pozitie, sa vedem ce rezultate da, ca pe umar nu-i place, daca-l trezesc se supara si-mi trage un cap in obraz de nu ma vad
Acu’ ma duc langa el in patut, a adormit de 30’ si vreau sa prind si eu o fereastra mica de somn…Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
O sa vezi ca dai jos cel putin inca 5 kg cu alaptatul. Eu cel putin iti tin pumnii. Intr-adevar, avem aur in tzatze. Dar din pacate in cazul meu dimensiunile sunt mult mai mult decat mi-as fi dorit vreodata. Mi-e foarte greu sa gasesc haine sa stea cat de cat pe mine, nu mai vorbesc de sutiene. Eu aveam sanii foarte mari si inainte. Mi-au mai crescut cand am alapta-o pe Cezara si...nu si-au mai revenit. Acum au mai crescut. Daca o sa ramana iar asa...vai si amar de mine.
In ceea ce priveste colicii, vad ca la Dragos nu mai functioneaza nimic. Am incercat Bonnisan - efect zero. Sab Simplex a mers cateva zile, ColicBaby a mers si el cateva zile si apoi a mai mers combinatia Sab Simplex cu ColicBaby, dar tot doar cateva zile. O sa incerc si Debridat-ul. Fetele care il administrati la bb-i, cum faceti si ce efecte ati observat?
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
![](zana.gif)
![](bebe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Anca eu ii dau debridat puiului, dar stiu ca e controversat si chiar azi am intrebat pediatra despre el. A zis ca e deja din categoria medicamentelor, ca trebuie administrat pe perioada limitata, daca nu merge altceva. Mi-a zis sa-i dau 2,5 ml de trei ori pe zi. Ma rog, scrie si pe prospect cum.
La noi Colic baby merge putintel, dar sab si bonnisan... n-am simti nimic.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Lorich spune:
Fetelor, "fecior-miu" si adus acasa aseara prima gagicutza. Uite aici
Poze Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Lori felicitari pentru barbatelul Robert si greutatea lui! M-ai pus pe ganduri cu Debridatul...cum adica e controversat??
Si la noi Colic Baby pare cat de cat ok...
In rest, noi stam pe burtik acum si a mai scapat mami sa ne tina in brate...ne doare burtik!
Ooooffffff!
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
monik16 spune:
Buna, fetelor!
N-am mai intrat de ceva vreme si nici nu am reusit sa citesc tot din urma. Nu stiu cum reusiti voi sa mai fiti si active pe forum.
Revin mai tarziu ca s-a trezit...
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Lori, cat e de scump Robert cu fatuca linga el
Vad ca v-ati dus la cabinet pina la urma. Noi am sunat-o pe doctorita si a zis ca vine azi-maine, n-a aparut pina acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
quote:
citat din mesajul lui inais
Lori felicitari pentru barbatelul Robert si greutatea lui! M-ai pus pe ganduri cu Debridatul...cum adica e controversat??
Si la noi Colic Baby pare cat de cat ok...
In rest, noi stam pe burtik acum si a mai scapat mami sa ne tina in brate...ne doare burtik!
Ooooffffff!
mamica Iasminutzei...adicalui mami si a lui tati
Inais controversat in sensul ca e medicament, nu mai e siropel de plante, e deja de domeniul medicamentelor, dar o alta prietena de-a mea, doctorita (cu baiat colicos pana la 3 luni jumate) mi-a zis ca e foarte ok, ca ajuta multa tranzitul sau ceva de genul asta. Eu ii mai dau cateva zile debridat, apoi il intrerup ca asta mi-a zis dr azi, ca nu trebuie dat pe perioade indelungate, nefiind un simplu siropel, ma repet. Pup printesa Iasminutza.
Da Gabi ne-am dus ca nu am cantar si era musai cantarirea. Mi-s zis ca acasa nu vine cu cantarul asa ca... ne -a prins si ploaia mare pe acolo.
Poze Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fecian/fecian.jpg)
fecian spune:
Buna fetelor
Cand vad ca bebeii vostri sunt maricei si grasunei si al meu e mai mic si mai slabutz. Plus ca bubitzele au evoluat in eczema care s-a extins pe tot caputzul
.
Azi am fost la cantarit si am vazut ca are 4,4 kg. E ok, puiul meu vad ca tine cura, sa nu cumva sa puna prea mult pe el, vrea sa fie fotomodel. Asa ma supara ca vad ca papa doar 5 minute si gata. Nu face cine stie ce efort ca ii curge lapticul in gura, el tot ce trebuie sa faca e sa inghita. Si tot degeaba. Sunt amarata rau
Acum din cauza eczemei lui va trebui sa fac o dieta drastica fara lactate si produse din lapte, fara oua, soia si nici nu mai stiu ce...lista e lunga. Timp de 4 saptamani...sa vedem, poate o avea vreo alergie...trebuie sa aflam la ce.
Sambata asta avem botezul, insa sunt tare dezamagita. Aici nu vom fi decat noi si nasa.Atat. Ca sa vezi ce prieteni avem. Deh, ma si asteptam la asa ceva. Asta e lumea...cand ai nevoie de ei( si nici macar nu vreau nimic de la ei decat sa fie acolo prezenti) nu sunt...cand au ei nevoie de noi,intotdeauna apeleaza. Sunt o fraiera.
Legat de temperatura de dormit. Eu nu stiu cum de ziceti voi de temperaturi de 18-20 de grade, ca bebe meu nu doarme daca ii e frig. La temperaturile astea el plange rau. Lui ii e bine daca e peste 23 de grade. Acum de exemplu la mine in casa sunt 21 de grade(ssi mie imi e frig) el e imbracat si invelit cu 2 paturici. Altfel nu mi-ar fi dormit sub nici o forma.
Deci sa ma lase cei cu teoriile temperaturilor. Cred ca fiecare bebe stie ce temperatura ii e confortabila. La bebe meu ii trebuie sa ii fie mai caldutz si ma conformez dorintelor lui.
Azi noapte din cauza ca a fost frig a dormit cu noi in pat, nu a fost chip sa il las sa doarma in patut la el.
Acum am vazut ca bebe mai are o meteahna. Ii place sa fie infasat!!. Il infas si doarme dus. Altfel e foarte agitat si doarme greu si putin. E oare normal???
Hai ca nu va mai bat la cap cu problemele mele, le aveti voi pe ale voastre.
O sa incerc sa le rezolv cumva. Nimeni nu le va face in locul meu.
Va pup si doresc numai bine la toti bebeii si mamicile lor.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
raportez o seara teribila cu mult plans frichinit iar plans tzatza...vo 6 ore asa..is varza...