Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

ciao fetele!
in sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul, am profitat de ocazie ca Rares e cu bini la plimbare....

Am avut si noi sambata botezul.....a fost cel mai cuminte copil din lume:D ....asa a zis parintele.....tot ce a facut a fost sa se uite la icoane....nici macar cadn l-a bagat in apa de tot nu a scancit...sunt asa de mandra de el. La restaurant a fost ok, numai cum avem rude mai de departe s-a terminat repede. Am pus niste poze pe contul comun...

Miss....eu il pun pe bb sa ragaie la mine pe burtica....in cateva minute face ca un om mare.

no bine....hai ca va pup pe toate....

http://picasaweb.google.ro/emycor/RARESSEBASTIAN

emycor mami de RARES-SEBASTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna fetelor,

In primul rand un pt aldaesme. Foarte utile informatiile. Eu nu stiam de ce Dragos urla de doua zile una-ntr-una si nu-l pot calma cu nimic. Acum am aflat. Sper sa treaca repede.

Roxy bine ai venit.

Simona felicitari pt micutul crestin.

AndreeaP felicitari pt examenul luat. Esti tare, ce mai!

Miss ma primiti in clubul tzatzoaselor? Uite dovada ca pot face fata cu succes aici. Si Cleo, daca tu esti capra de la tara, cred ca eu sunt Milka din Alpi.

Fug, ca iar plange. Va pup

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

I-am dat-o pe suzi si a adormit iar. Asa ca pot sa va pun un link de la una din intalnirile mele cu d_flavia aici
Si pentru ca azi a plouat si nu ne-am intalnit, fetele.

In ceea ce priveste greutatea, dati-mi voie sa ma laud. Am plecat in sarcina de la 88kg si acum, la 4 saptamani dupa nastere, am 83 kg. Sunt fericita. Da Doamne sa o tin tot asa.

Mai voiam sa mai scriu cuiva, dar zau ca am uitat. O sa scriu cand imi amintesc...daca o sa-mi mai amintesc vreodata!? Si voi aveti probleme cu memoria?

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui ancaurn

I-am dat-o pe suzi si a adormit iar. Asa ca pot sa va pun un link de la una din intalnirile mele cu d_flavia aici
Si pentru ca azi a plouat si nu ne-am intalnit, fetele.

In ceea ce priveste greutatea, dati-mi voie sa ma laud. Am plecat in sarcina de la 88kg si acum, la 4 saptamani dupa nastere, am 83 kg. Sunt fericita. Da Doamne sa o tin tot asa.

Mai voiam sa mai scriu cuiva, dar zau ca am uitat. O sa scriu cand imi amintesc...daca o sa-mi mai amintesc vreodata!? Si voi aveti probleme cu memoria?

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

1. felicitari pt evolutia greutatii!! daca mai alaptezi...panta va fi la fel de descrescatoare. Ideea ca dupa ce ne oprim din alaptat, sa ne oprim si din mancat

2. c u memoria? io sunt lobotomizata. Adicalea cineva mi-a taiat juma dinc reier. Sau tot.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Aaa, era vorba de ragait. Dragos a inceput sa ragaie abia dupa ce am inceput sa-i dau ColicBaby. Si sa traga partzuri tot de atunci. Dar am observat ca nu ragaie chiar de fiecare data. De obicei, noaptea mananca in somn si atunci nu ragaie deloc. Si culmea e ca nici nu sughite, nici nu regurgiteaza. Ziua, cand nu adoarme imediat dupa san, inevitabil sughite si regurgiteaza chiar daca ragaie sau nu.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui emycor

ciao fetele!
in sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul, am profitat de ocazie ca Rares e cu bini la plimbare....

Am avut si noi sambata botezul.....a fost cel mai cuminte copil din lume:D ....asa a zis parintele.....tot ce a facut a fost sa se uite la icoane....nici macar cadn l-a bagat in apa de tot nu a scancit...sunt asa de mandra de el. La restaurant a fost ok, numai cum avem rude mai de departe s-a terminat repede. Am pus niste poze pe contul comun...

Miss....eu il pun pe bb sa ragaie la mine pe burtica....in cateva minute face ca un om mare.

no bine....hai ca va pup pe toate....

http://picasaweb.google.ro/emycor/RARESSEBASTIAN

emycor mami de RARES-SEBASTIAN

felicitari pt botezare!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Cleo eu m-am oprit din mancat de cand am ramas insarcinata cu Dragos. Nu pot sa mananc si gata. Iau doua mese pe zi, una dimineata si una pe la 4-5 dupa-amiaza, si alea nu de foame ci pt ca stiu ca trebuie sa mananc ceva. Si mi-a pierit pofta de dulce. Eu care dadeam gata si doua table de ciocolata sau un borcan mare de Finetti daca nu ma controlam. Si efectele se vad. M-am facut cat China. In schimb in sarcina am pus doar 7 kg pe care le dadusem jos cand am ajuns acasa. Sper sa-mi mentin obiceiul cu mancare mai putina mult timp de acum incolo, ca altfel eu sunt tare pofticioasa de felul meu.

Mai am o problema: alaptatul poate provoca diaree? Ca eu de cand am nascut asta am. Am crezut ca am baut mult suc rece si am mancat inghetata si mi s-a deranjat stomacul, dar vad ca de o sapt. nici inghetata n-am vazut, nici rece n-am baut si tot merg de vre-o trei ori la baie. Si credeti-ma ca-i vai de hemoroizii mei!

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna mamici!

Multam pentru urari, nu pot sa cred ca a trecut o luna.

Azi am fost la control cu bebe, ne-a masurat, cantarit, avem 5360 grame si 59 cm, ceea ce e foarte bine, suntem barbat, dom'le! Noroc ca mami a lui e "capra de la tzara" (Cleo da, si eu ). In rest, totul e bine, ne mai luptam cu ochisorul, care nu e vindecat inca. A, de colici nu mai zic, ca e redundant.

Miss hai sa-ti zic si eu: eram disperata cu ragaiala - nu mai stiu pe cate parti il intorceam si cate faceam ca sa scoata aerul, mai ales ca e si colicos. Si intr-o zi m-am uitat la filmultele alea ale Danei Nalbaru (puse de Daria sau Getuta pe forum, daca iti amintesti). Ei bine, era prezentata o pozitie noua, care la noi a mers f bine: tii bebe in brate, cu capul cam la nivelul sanilor, fatza spre exterior, o mana (a ta:) ) suub fundulet si cealalta pe pieptul lui, cu degetrul mare sustii barbia, capul, e macar f usoara, lui bb ii place ca are "vedere", la noi ragaie 80% din cazuri.

Aaa ... si pt fetele cu episiotomie - voi cum ati facut freza doamnei P? Ca sambata am control si mi-e cam frica cu lama pe la cicatricea aia pe acolo. Hmmm... what to do, what to do...

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

ancaurn, ok, cu tzatzele tale nu ma pun, eu sunt putin mai “junioara” dar cred ca avem cu toate aur in tzatze, nu? Wow, cat de mult ai slabit!!! Abia astept si eu sa mai scap de kilograme! Oricum, bebe are abia 2 saptamani si eu deja mai am doar 5 de dat jos ca sa ajung la “silueta” de dinainte de sarcina. Daca mai reusesc dupa aia inca vreo 5-6 pe cale naturala (cu inghetata zilnic, evident ), ma declar cea mai fericita. Eu inca nu-i dau lui bebe nimic impotriva colicilor; azi la pranz mi-a urlat aproape o jumatate de ora, am stat intinsa langa el in pat si i-am vorbit cu voce calda, i-am pus mana pe burtica si l-am consolat cum am putut, dar a fost atat de evident ca suferea cumplit, incat o sa-l trimit pe tati la farmacie sa cumpere niste Sab simplex, sa fie in casa, poate il mai ajuta sa lupte cu colicile astea pacatoase… Eu sunt constipata, asa ca alaptatul nu produce diaree, eu am ajuns sa ma rog de o diaree eliberatoare… dar tb. sa iau fier si poate de aceea…

Lorich, si saru’mana pentru sfat, o sa incerc si noua pozitie, sa vedem ce rezultate da, ca pe umar nu-i place, daca-l trezesc se supara si-mi trage un cap in obraz de nu ma vad

Acu’ ma duc langa el in patut, a adormit de 30’ si vreau sa prind si eu o fereastra mica de somn…

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Incerc sa scriu mai des cand ma lasa pitica.
Astazi a fost tare somnoroasa si neplangacioasa.A dormit toata noaptea de la 12 la 6:45. Dupa ce-a papat, am imbracat-o si-am mers cu ea la ortoped (control de rutina). Cred ca i-a placut cu masina + aerul de-afara ca dupa ce-am scos-o din scoica a dormit bustean la mine in brate.Si cand ii facea doctorul consultul dormea pe 3 sferturi.Apoi a adormit profund pana am ajuns acasa unde-am pus-o in patut convinsa ca se va trezi. Dar a dormit pana la 12.A papat si de la 13 doarme.Nu mai inteleg nimic Pana acuma daca dormea bine noaptea facea galagie ziua.

cleo ii dau numai san, dar la un moment dat eram stresata ca incepuse sa scada (in perioada cand am avut febra si noduli la un san). Vad ca are zile cand ia mai mult in greutate, si zile cand nu ia nimic.Mi-am propus sa nu o mai cantaresc pana in weekend ca e un stres si pt mine si pt ea (daca e flamanda tipa cand e pe cantar).
Referitor la cioco eu mananc. Oare deaia nu mai pleaca kg in plus? Dar de cat sa fiu stresata ca nu am lapte, mananc tot ce gasesc prin casa (cand am vreme).Am observat ca in zilele in care mancam mai putin,aveam si laptic mai putin.

Doloress, Reallaura si Andree27 merci pt aprecieri la adresa Juliei.Si eu ma duc vineri la controlul de 6 saptamani.Cred ca si mie imi va fi putin frica de ,mai ales ca noi am facut pauza de prin luna a 6-a.

La multe lunisoare pentru Sara-Maria, Mara si Patrick

S-a trezit...

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput